Öneri NEW AGE İçin Önerilerim !

okanozcan

Üye
Merhaba, yaklaşık 15 yıldır ko, wow, gw2 gibi çeşitli mmorpg oyunları deneyimleyen ve Rise Online'a gönül vermiş biri olarak birkaç öneri sunmak isterim.

1) Irk Çeşitliliği
Protean
ve Lunaskar Krallıklarının sadece Human ve Orc ırklarından oluşması yerine bir kaç ırk daha olması gerektiğini düşünüyorum. Örneğin: fotoğrafta görüldüğü gibi sol tarafta Protean ırkları sağ tarafta Lunaskar ırkları şeklinde olabilir.Tabii ki bu kadar fazla ırk oyunun başlarında olmayabilir ama en azından Protean'a Elfler Lunaskar'a Goblin ırkları eklenebilir . Oyuna, oyuncuya çeşitlilik sunmak daima yararlıdır diye düşünüyorum.
world-of-warcraft-dunyasina-giris-1.jpeg

2) Rift :
Ortak haritaların çeşitli bölgelerine random olarak Riftler açılabilir içeride devasa bosslarla mücadele ve aşamalı bir şekilde devam eden boss fightları dönebilir.
MhSDoTW.jpg

indir (1).jpeg

TChHzqmgC91_4XvhUx0582gkf0Mk87miIVkl5fHJIwA.jpg

3)Denizleri Daha Fazla Kullanmak
Oyunda yüzme var yalnız sualtı görevler ve çeşitli yaratıklar oyuna eklenmeli diye düşünüyorum. Ayrıca su altında kullanılacak yeteneklerin animasyonları değişmelidir.
indir (4).jpeg

4) 5v5 Random Conquest tdm arena maçları olmalı tabii burda herkes eşit güçte olmalı dereceli ve normal seçeneği ile farklı harita ve modlar eklenebilir. Ek olarak düşünülebilir. Conquest lobisi de eklenebilir.

images (5).jpeg

5) Görev Sistemi
Görev kurgusu ve hikâye sunumu bir mmorpg oyununun oynanmasını sağlayan, oyunu oynarken keşfetme isteğini arttıran, exp kasarken keyif almayı sağlayan bir sistem. Gördüğüm kadarıyla şu an için görevler hiç bir hikâye ve tema barındırmıyor 10 yaratık kes 10 peynir topla şeklinde hiçbir hikâyeye hizmet etmiyor eminim bu konuda çalışmalar yapılıyordur.

6) Binek (Mount) Çağırma ve İnme
Bineği çağırmak için Skillbar'a scroll vb koymak ve basmak ayrıca binekten inmek için de aynı işlemi tekrar etmek bence çok gereksiz ve tarihin gerisinde kalan, pratikliği azaltan bir durum.
##Bence binek çağırmak için bir tuş atanmalı ve binekten inmek de aynı şekilde bir tuşla olmalı ayrıca saldırı sırasında binekten otomatik iniş sağlanmalı atak yaparken vb.

7) Alan Skillerinde Tuş + Tuş Desteği
Alan skillerinin hedef noktasını mouse yardımıyla seçtikten sonra mouse ile tıklamanın alternatifi olarak klavyeden ikinci kere skill tusuna basınca alan skilini atabilmeliyiz çok önemli bir detay ve biz magelerin lure yaparken bazen öne gidip ölmemizi engelleyebilir.

8) Karakter Ölünce Exp(Deneyim) Kaybı

Yüksek seviyeye sahip oyuncuların çok çektiği bir konudur :) exp kaybının kaldırılması veya minimize edilmesinin gerektiğini düşünüyorum. Level düşürmek isteyenler için farklı şeyler düşünülebilir. Örneğin 40-49 lvl pvp oyuncuları için anti exp özelliği getirilebilir.

9) Skill & Stat Point Sıfırlama Ücretleri
Çoğu oyuncunun parası olmadığı için farklı build, farklı oyun tarzı gibi pvp ve pvede hep aynı skill ve statla oynamak zorunda olması gerçekten can sıkıcı bunun ücretli olmaması ya da düşük ücret olması ve oyuncularımızın çeşitli skill & stat kombinasyonu deneyerek bu oyunu oynayabilmesi gerektiğini düşünüyorum.

10) Oyun Başlangıcında Öğretici Maskotu
Oyuna aşina olan bir kitle eminim başlangıçta zorlanmamıştır yalnız izlediğim yabancı twitch yayıncılarnda gördüğüm gibi Xxx oyununu daha önce oynamamış oyuncuların başlangıçta oyun kontrolü öğreticisi ve oyun içi yönlendirici bir maskot olmalı diye düşünüyorum.

11) Leveling Sistemi
Level kasmak için binlerce yaratık kesmek yerine çeşitli aksiyon içeren görevler olmalı. Böylece hile kullanımı ve oto atack ihtiyacı da azalacaktır böylece exp kasmak keyifli olabilir.

12) Işınlanma Yöntemi (Gate)
Gate'den bir yere ışınlanmak yerine haritada bulunan Gatelerin birer Waypoint olarak tasarlanıp 'M" tuşu ile Haritadan ücret karşılığında bu yerlere ışınlanmak daha pratik olabilir.Gate'nin yanına gitmeye gerek kalmaz böylece haritayı daha çok kullanırız ve vakitten tasarruf ederiz. Mesafeye göre de fiyat belirlenebilir.
indir (5).jpeg

Queensdale-GW2-map.jpg

İyi çalışmalar, iyi forumlar.

CaptainQuantum

Üye
bende bir öneride bulunuyum madem bu oyunu avrupa çin kore v.s de oynıcak yeni bir etkinlik sistemi sizlerle paylaşmak isterim yeni map savaş alanı her ülkenin kendi kalesi kulesi olacak 6 kule yada 9 kule 1 kale olmalıdır onu yönetim ekibi ayarlar ve bu evente haftada 1 yada rise online ekibi onu ayarlar onda sorun yok savunma saldırı olarak düşünün bir ülkenin kalesi yok olursa o takım elenecektir dier ülkeler arasında kule yok etme kale yok etme v.s olursa böyle bir event oyuna güzel şeyler katabilir

okanozcan

Üye
Merhaba,
Yazdığınız önerileri dikkate aldığımızı bilmenizi isteriz :)
Oyunumuzun gelişimine destek sağlayan tüm kullanıcılarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız!
Oyunumuzun gelişimine katkıda bulunuyorsak ne mutlu bize biz de sizlere teşekkür ederiz . :)

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Güzel Öneriler var ellerine sağlık

okanozcan

Üye
Güzel Öneriler var ellerine sağlık
Çok teşekkür ederim değerli yorumun için

bende bir öneride bulunuyum madem bu oyunu avrupa çin kore v.s de oynıcak yeni bir etkinlik sistemi sizlerle paylaşmak isterim yeni map savaş alanı her ülkenin kendi kalesi kulesi olacak 6 kule yada 9 kule 1 kale olmalıdır onu yönetim ekibi ayarlar ve bu evente haftada 1 yada rise online ekibi onu ayarlar onda sorun yok savunma saldırı olarak düşünün bir ülkenin kalesi yok olursa o takım elenecektir dier ülkeler arasında kule yok etme kale yok etme v.s olursa böyle bir event oyuna güzel şeyler katabilir
Değerli yorumun için teşekkürler

CabbarAbi

Üye
Güzel Önerilerde Bulunmus Arkadas , Zamanla Rise"in Bunlari Yakaliyacagindan Eminim

ImShepty

Üye
9) Skill & Stat Point Sıfırlama Ücretleri
Çoğu oyuncunun parası olmadığı için farklı build, farklı oyun tarzı gibi pvp ve pvede hep aynı skill ve statla oynamak zorunda olması gerçekten can sıkıcı bunun ücretli olmaması ya da düşük ücret olması ve oyuncularımızın çeşitli skill & stat kombinasyonu deneyerek bu oyunu oynayabilmesi gerektiğini düşünüyorum.

SADECE BUNU İSTİYORUM ...

underestimated

Üye
teleport mantikli, lostarktaki gibi olursa hoş olabilir umarım erken erişim içerisinde zamanla teleport evrilir :)

wHDexteR

Üye
Güzel öneriler 4. madde hoşuma gitti emeğine sağlık. Görev konusu 10 kes 5 topla dışında bir hikayesi olacağı söylendi. Ekip gördüğüm kadarıyla öneri açık ama tabi artık oyununda çıkması gerekiyor radikal kararlar şu aşamada olmayabilir ama sonrasında oyuncunun isteği üzerine bir şeyler geliştirirler diye düşünüyorum

wolfphenom

Üye
bunlari alfa basindan beri yazdik ama yinede kokitle dinlendi onlar baska aloskanliklari yuzunden malum yere geri donecek biz bizbize kalacagiz bu yuzden yeni bir oyun olsun istiyorum herseyi sifirdan ogrendigimiz sola oyuncularin diger oyuncularla sozlu yazili anlasmadan bile worldbosslari pesledigi droplarin sadece verilen hasara gore herkese kutu dustugu herkesin kendi rng sine bagli ve solo dungeon yerine bi dungeona giren kisi sayisina gore hp def degisen ve rage skilleri belli bi pt sayisina gore degisen bosslar yapilamayacak seyler degil bence saga sola atilma skilleri olsun soul oyunlari gbi bosslr bizi cildirtsin cok mu sey istiyorum

ChefaBR

Üye
I'm Brazilian, I discovered the game a short time ago, I'm going to invite some friends who played K.O with me to come back! I didn't see anything from the Beta =[ but as I played several MMORPGs I have some "ideas".
Something OldSchool Runescape did was put an "ALTAR" in the center of the main city showing what's new in the new update.
If something was going to have a big impact on the game, a vote was taken at that altar to know the reaction of the players "I'm in favor, I'm against or I don't know". a large part of the community doesn't go into forums to give their opinion, it's something simple but the interaction with the game increases a lot.
A Global Chat or one for the main languages for example Turkish, English and Spanish would make it easier to make friends, especially for Latin Americans, and also for those who are upgrading professions and want something to relax.
As I remember something else posted here, thanks!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt