Nezaman Alfa2.0 Gelecek (Tahminen)

404Zero

Üye
17 şubat 2021 tarihinde alfa 2.0 bilgilendirme adı altında bir konu açıldı ve bizi bilgilendirdiler orda yazanlara göre.

Bilindiği üzere yeni karakter modellerinin çalışmasını 2 ayı aşkın bir süredir yapıyoruz. Yeni karakter modellerinin tasarımlarının tamamlanmasıyla birlikte yeni modellere ait her bir ırk, sınıf ve cinsiyete göre;
  • Animasyonlarının tekrar ayarlanması,
  • Zırhların ve kostümlerin tekrar giydirilerek üzerlerine oturtulması ve düzenlenmesi,
  • Silahların her bir modele ayrı ayrı kuşandırılması,
  • Boş pozisyonda (Idle) duruş ve diğer poz çalışmaları,
  • Yetenek animasyon ve efektlerinin tekrar ayarlanması gibi çalışmalar devam ediyor

Bu konular 1 ay gibi bir sürede paketleyip önümüze sunacakları bir şey değil.
Benim tahminim nisan ayının sonları (25-30) yada mayısın (10-16) ortaları gibi Alfa 2.0 açılmasa bile açılacağı tarihi belli edeceklerdir

Not: söyledim tarihler bir kesinlik taşımamakta sadece birer tahminlerdir.

Vision

Üye
Merhaba,

Alfa 2 çalışmalarımızı bitirdik. Kapalı testlerimize başlıyoruz. Çıkabilecek sorunlara göre test süresi değişebilir. En kısa sürede tüm oyunculara açık bir şekilde Alfa 2'yi sunmak istiyoruz. Değişikliklerle ilgili tanıtıcı güzel bir video da hazırlanıyor.

-Justice

404Zero

Üye
Benim sizlere inancım tam tek ihtiyacınızın zaman olduğunu düşünüyorum ve oyuncular olarak sizi ne zaman gelecek gelsin artık gibi başlıklarla acele ettirmek istemeyiz benim içim rahat bir cyberpunk 2077 kriz yaşanmasındansa hitiyacınız olan zamanı tanımak en doru yol olacaktır biz oyuncuların bu süreçte en iyi vereceği destek şuan için bu sizlere güveniyoruz ve inanıyoruz.

ygzdmrbs

Üye
Selamlar, yeni oldugum icin cahilligimi mazur gorun. 2 sorum olacak.

Alfa 2 kapali beta mi olacak yoksa herkese acik mi olacak?
Alfa 2 geldigi zaman mi oyun download linki paylasilacak?

Kolay gelsin.

Vision

Üye
Selamlar, yeni oldugum icin cahilligimi mazur gorun. 2 sorum olacak.

Alfa 2 kapali beta mi olacak yoksa herkese acik mi olacak?
Alfa 2 geldigi zaman mi oyun download linki paylasilacak?

Kolay gelsin.
Merhaba,

Büyük ihtimalle herkes Alfa 2.0 sürümünü deneyimleyebilecek; lakin belirli bir sınır aşılırsa kısıtlama gibi bir karar alınabilir. İndirme linkleri ise Alfa 2.0 açılmadan bir süre önce paylaşılacaktır.

iyi forumlar.

404Zero

Üye
Merhaba,

Büyük ihtimalle herkes Alfa 2.0 sürümünü deneyimleyebilecek; lakin belirli bir sınır aşılırsa kısıtlama gibi bir karar alınabilir. İndirme linkleri ise Alfa 2.0 açılmadan bir süre önce paylaşılacaktır.

iyi forumlar.
Peki oyunun alfa sürecine katılan oyunculara bir hediye (pelerin,kanat,pet,vb) tarzında kozmetik bir hediye verme gibi bir planınız var mı ?

Vision

Üye
Peki oyunun alfa sürecine katılan oyunculara bir hediye (pelerin,kanat,pet,vb) tarzında kozmetik bir hediye verme gibi bir planınız var mı ?
Alfa sürecine katılan oyunculara şu an için herhangi bir ödül verilmesi planlanmadı. Alfa 2.0 veya kapalı beta süreçlerinde bu şekilde bir etkinlik olursa mutlaka duyurusu yapılır.

hzrckmk

Üye
Vision kardeşim helal olsun valla hızlı çalışıyonuz alfa 2 çalışmaları bitti yazmışsın kapalı betayıda bitirirsiniz siz bu hızla devamm baba bekliyoruz sabırsızlıkla posteriniz varmı duvara asacam :))

RainFortress

Üye
Merhaba,

iyi forumlar.
İndirme linkleri paylaşılacak demişsiniz ama oyunu tekrardan mı indireceğiz?(Alfa 1 de indirdiğimizi silerek) yoksa Launcher üzerinden mi güncellenecek?

Vision

Üye
İndirme linkleri paylaşılacak demişsiniz ama oyunu tekrardan mı indireceğiz?(Alfa 1 de indirdiğimizi silerek) yoksa Launcher üzerinden mi güncellenecek?
Oyunda yapılan büyük değişiklikler nedeniyle Alfa 2.0'da oyunu yeniden indirmeniz ve kurmanız gerekecek. Bu değişikliklerin yama ile atılması pek mümkün değil.

wolfphenom

Üye
oyun komple değismiş büyük ihtimalle cidden zor şeyler bunlar ciddi bi şekilde güvenim tam bi sorun olmazsa zaman önemli değil ortaya çok güzel şeyler ardindan düzenlemeler updateler fixler hizli bi sekilde yapabileceğinizede inaniyorum attiginiz her adimdan haberimiz oluyor hep bilgilendiriyorsunuz.eski nesil oynanis mekanikleri artik bana göre değil fakat tr de bi mmorpg oyun yapilmasi beni cidden heycanlandiriyor elleriniz dert görmesin.

fyoGGa

Üye
Testleri bitirdiklerinden dolayı bu hafta sonu çıkarabileceklerini düşünüyorum ( 26/03/2021 )

AHMET

Üye
wll alpha be available for USA users?
there will be no data center at USA for a while,but it will be available soon
About foreign users,they can attend to alpha or beta .
there will be no limitations about player number to attend beta or alpha but it can change according to unexpected server issues

mstbsrn07

Üye
para var ekran kartı aldık ram aldık vakit var rise online yok :( rise online gecikiyeaaahhhhh

Chavo

Üye
Sorunsuz bir oyun keyfi için beklemeliyiz, açık olsa bile sorunlar ile karşılaştıkdan sonra ne anlamı var ki?

404Zero

Üye
Sorunsuz bir oyun keyfi için beklemeliyiz, açık olsa bile sorunlar ile karşılaştıkdan sonra ne anlamı var ki?
illaki çeşitli bug lar ve hatalar ile karşılaşacağız hem görüntü olarak hem de mekanik sel olarak sonuç olarak yakın bir tarih de çıkacak olan sürüm de alfa ve firmanın ilk oyunu olduğunu da göz önünde bulundurursak alfa 2.0 sürümünün hatasız bir şekilde çıkması çok çok zor bir ihtimal hatta imkansız zaten biz oyuncuların görevi de bu geribildirim yapıp bu hataların düzelmesini sağlamak alfa sürümünün amaçlarından 1 tanesi de bu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt