NFT Binekler P2W

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rosalindaa

Üye
Geçen günde açmıştım bu konuyu modlardar birisi o kadarda hızlı değil demişti speedle halimle bile kafa kafaya koşuyoruz adama oyun boyunca 20 kişi skill atıyor yinede en öne geçiyor insan sinir oluyor düzenlensinler ben neden benden hızlı koşan biriyle yarışmak zorunda bırakılıyorum?

Moderatör tarafında düzenlendi:

bedomazo

Üye
yuzde 25 hizli degilse skillide kaldirsinlar :D ticketima nft market linki attilar utanmadan sanki herkesin alabilcegi miktarda binek var ve kendileri satiyomus gibi ben saldim artik yonetimin umrunda oldugunu dusunmuyorum artik ticketlarima goruldu atip cevap atmadiklari oluyo (sadece bu konuda degil).

HeaveN

Üye
Ben yarış girmiyom artık özel binekler aşırı hızlı gidiyo imkansız yenmen tüm 17 kişi o özel binek oynarsa anca öyle yenersin.

Yönetim yarış girmiyo ondan böyle dio ben yarış çok girdim adam speed hack açmış gibi depar atıyo.

Ben gözümle görüyorum yönetim hak veriyorum ama giren yarışanlar görüyo gözüyle aşırı hızlı gidiyolar.

Etkinlik eşit olması şarttır .

Herkes Özel binek olcak yada normal 500 cash aldığımız bineklerle yarışcak herkes.

Böyle birşey varsa binek yarış girmemek en iyisi hızlı binek olanlar yarışsın daha güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt