Öneri NFT karakter alışverişi yapacaklara tavsiyeler:.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Balerion

Üye
Özetle: Yapmayın.

_________
Uzun versiyon ise şöyle:
Şimdi ben cidden bu iş için bir metamask cüzdanı oluşturup onu hesaba bağlıycam o cüzdanı bir de rise online satiş patformuna bağliycam, (burda en ufak bir hata yaptığiniz an karakteriniz yok oluyor, oyundan siliniyor daha sonra değineceğim buna) sonra o metamask cüzdanıma Türkiyede yasak olan veya 200 -300 lira komisyon kesen sanal para platformlarindan birine kayit olucam akabinde ordan avax satın alıp onu da rocoya çeviricem, alım işlemini yaparken alıcı için "import character" satıcı icin "export character" bir miktar daha ücreti roco olarak ödeyeceğim.

"İnsanlar cidden bu işlemleri yapiyor mu yoksa bu bir şaka mı?" Diye sordum kendime baktım hakkaten öyeymiş. Takıntilı bir insan olduğum için ben de yaparım dedim ve her detayını ögrendim tüm gerekenleri yaptım. Ama bir de bu işlemin satıcı tarafı var... Gelelim simdi karakterin buhar olmasına.
Bir kişinin metamask cüzdani birden fazla olabiliyor. Hatta tek metamask hesabında birden fazla cüzdan (ayri koda sahip) bile olabiliyor. Eğer nft bastiğinız anda bu cüzdan hesabınıza kayıtlı olan cüzdan değilse geçmiş olsun karakteriniz uçtu gitti. Alişveriş yapacağim arkadaş bu sorunu yaşadı, 28 kasımdan beri bir tıckete cevap almak için destek ekibinin peşin koşuyor. Her donüş yapan "şu formu doldurun" diyerek aynı formu gönderiyor Bugün destekten yazan kişinin söylediklerini gordüm ne yazık ki destek ekibindeki arkadaş da olaydan tamamen bihaber. "Hesaba birden fazla cüzden bağlayamazsıniz, degiştirdiginizde eski hesap bağli kalir" gibi gerceklikten uzak yanitlar vermiş malesef.

Ben burda alıci taraf olduğum icin madur olan ben değilim, ama durum yine de çok rahatsiz ediyor. Arkadaşlar bu oyun, bu işlemler bedava değil o nft kağıdı 650 tl biz oyuncular burada müşteriyiz. Bu kadar da olmaz, bir işlemin cözülmesi 15 gün sürmez süremez sürmemeli.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Bugüne kadar NFT ile çok fazla başarılı işlem ve başarısız işlem yapıldı. Başarılı işlemlerin %100lük kısmı oyuncu hatasından kaynaklı.
NFT Karakter işlemi nasıl yapılır? vs Videolu, Yazılı konularımız mevcut kimsenin hata yapmadan işlemlerini yapmaları için.
Ayrıca yurtdışı sitelerine yönelmenize gerek yok Avax almanız için Türkiye içerisinde yasak olmayan platformlar mevcut, güvenip güvenmemek tabii ki size kalmış.

Kripto platformu bize ait olmadığı için oraya gönderdiğiniz bir işlem kaydının ayrıntısını biz tutamayız/göremeyiz.
Görmek istedikleriniz snowtrace.io adresinden görebilirsiniz nereye ne gönderilmiş, ne alınmış vs .
Bizimle alakalı olan kısma gelecek olursak diyelim ki karakterinizi NFT olarak oyun içerisinden çevirdiniz ancak https://marketplace.riseonlineworld.com/ adresinde göremiyorsunuz bunu bize sorabilirsiniz.
Diyelim ki bir karakter aldınız NFT ile veya NFT yaptığınız karakteri satmaktan vazgeçtiniz Import edemiyorsunuz, bunu da bize sorabilirsiniz.

Balerion

Üye
Teşekkür ederim yanıtınız için, iletimden anlattığım üzere ben hata yapmadım ama hata yapılacak o kadar yer var ki, zor yani. İki taraftan birisi patlayabilir. Ben alıcı olarak nasıl bir yardım talebinde bulunabilirim ki? Karakter benim hesabıma geçemedi, karakter kayboldu

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Özel mesaj yoluyla iletişime geçmişsiniz oradan bilgi verdim size.

İyi oyunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt