NFT karakterimi yeni bir üyelikte herhangi bir karakter yaratmadan import edebilir miyim ?
KillForLive K Üye Katılım 8 Şub 2021 Mesajlar 33 Puanları 8 15 Eki 2024 #1 NFT karakterimi yeni bir üyelikte herhangi bir karakter yaratmadan import edebilir miyim ?
Ries Yönetici Game Master Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 189 Puanları 43 15 Eki 2024 #2 Merhaba, Irkınızı seçerek 1 adet karakter oluşturmalısınız. İyi günler.
KillForLive K Üye Katılım 8 Şub 2021 Mesajlar 33 Puanları 8 15 Eki 2024 #3 Peki ben function basmak istiyorum 2. bir karakter olunca ırk değiştiremiyorum. 2. karakteri delete edemiyorum
Peki ben function basmak istiyorum 2. bir karakter olunca ırk değiştiremiyorum. 2. karakteri delete edemiyorum
Meapr Moderator Katılım 22 Mar 2024 Mesajlar 236 Puanları 28 16 Eki 2024 #4 KillForLive' Alıntı: Peki ben function basmak istiyorum 2. bir karakter olunca ırk değiştiremiyorum. 2. karakteri delete edemiyorum Genişletmek için tıkla ... İkinci bir karakter olduğunda ırk değiştirebilirsiniz, bir sorun olmaz. Tüm yan karakterlerin aşağıdaki hususlara dikkat etmesi gerekmektedir. ↓ ↓ Dikkat etmeniz gereken hususlar: ↓ Detaylı Irk Değiştirme Rehberi için buraya tıklayın. Keyifli oyunlar
KillForLive' Alıntı: Peki ben function basmak istiyorum 2. bir karakter olunca ırk değiştiremiyorum. 2. karakteri delete edemiyorum Genişletmek için tıkla ... İkinci bir karakter olduğunda ırk değiştirebilirsiniz, bir sorun olmaz. Tüm yan karakterlerin aşağıdaki hususlara dikkat etmesi gerekmektedir. ↓ ↓ Dikkat etmeniz gereken hususlar: ↓ Detaylı Irk Değiştirme Rehberi için buraya tıklayın. Keyifli oyunlar