İstek NFT mağduru bir tek ben miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrdmrc

Üye
merhaba nft bastığım karakterim cüzdana bağlanamadığım için hesabımda kaldı tekrar hesabıma da alamıyorum transfer de edemiyorum
buna benzer duru başına gelen oldu mu arkadaşlar nasıl çözüldü sorun, tamam belki cüzdana bağlanmama kendi hatamız ama sonuçta hesap ve tüm alışveriş bilgileri bana ait olan bir oyunda yanlış yapılan birşeyin geri alması yok mu gittimi hesap yani okadar emek pre kostüm vs aldık günlerimizi verdik yani bir oyun olarak yapılan bir hatanın geri alınması mümkün değil mi 1 haftadır karakter nft olarak hesabımda duruyor defalarca destek icin ticket atsam da bir gelişme yok
daha önce buna benzer durum yaşayan oldu mu merak ettim nasıl çözüldü diye

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Yaptığınız işlem oyun dışı bir platform olan MetaMask'a bağlı bir işlem. Bizlerden alabileceğiniz destek Karakterinizi nasıl NFT yaparsınız? Cüzdanınızı nasıl oluşturursunuz? Cüzdanınıza karakterinizi nasıl gönderirsiniz? NFT Karakter satışını nereden nasıl yapabilirim? NFT Karakter aldım nasıl ımport edip oyunda karakterimi kullanabilirim? Bize sorabileceğiniz ve yanıtlarını alabileceğiniz sorular bunlar.

Bunlar dışında yapacağınız işlemlerde kesinlikle dikkat etmeniz gerektiği konularımızda yer alıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt