NFT Pelerin Renkleri

Bubblegum

Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Günlerdir bu konuyu açıp açmamanın derdindeyim ama üzgünüm ki ağlamayana meme yok.

NFT pelerin renklerinin rastgele dağıtılması olayı zihnimi bir haftadır meşgul ediyor. Bir ay boyunca bekleyip emek verip harika ödül almayı beklerken hayaller kurarken alakasız renkte bir pelerin alıyorum ve kimsenin umrunda değil.

Bize yapılan açıklamalarda ''Renkler şansınıza seçilcek NFT değerlerinide bu renkler belirleyecek'' şeklinde alakasız yorumlar duyduk. Bu pelerinlerin market değerinden affedesinizde banane?
bu pelerini ben kullanacağım, ben emek verdim ve Lunaskar ırk Bp birincisi olarak ne renk giymek istediğime karar vermeliyim.

Çok eğlenerek geçirdiğim 1 ayın sonunda böyle saçma bir yöntemle verilen pelerinler bütün oyun iştahımı da kaçırdı şevkimi de kırdı. 1 haftadır yatarken aklımda bu var siz düşünün. Belki delilik gelebilir ama evet bunun için emek verdik.

Hadi her şeyi anladım birincilik pelerinlerinin bütün renklerini farklı randomlasaydınız bari. Şimdi toplamda 4 aynı renk pelerine sahip oldu diğerleri tek renkte. Hani bunun değer yargısı hani bunun adaleti? Renk seçimi rastgele olacaktır şeklinde event başında da belirtmediniz.

Ben bu NFT pelerinlerin renk seçimini protesto ediyorum, bu kadar güzel pelerinlerin hiç istemediğim renklerle buluştu ve bu konuda dikkate alınmadım. Daha ne ödüller ne eventler olacak deniyor ama benim kadar ılımlı ve bu oyunu destekleyen bir insanıda şundan isyan ettirir duruma getirdiniz.

Kafalar karışık, çok düşündüm. Bu renkle ben yokum.
Teşekkürler
Bubblegum

EaGLe*

Üye
Hadi her şeyi anladım birincilik pelerinlerinin bütün renklerini farklı randomlasaydınız bari. Şimdi toplamda 4 aynı renk pelerine sahip oldu diğerleri tek renkte. Hani bunun değer yargısı hani bunun adaleti? Renk seçimi rastgele olacaktır şeklinde event başında da belirtmediniz.
8 kişi de imperial pelerin var. 8 renk imperial pelerin var. Herkese farklı renk düşüyor. Renk zar ı atıldığında çıkan renk skalasından silinmeli idi. Diğer pelerinler içinde durum aynı olması lazım. her renk ten eşit sayıda olması lazım en azından.

Szchull

Üye
Umarım istediğin olur ve kötü renk skalasını daraltarak isteyen kullanıcılara 2. bir zar hakkı tanınır. İstemeyenler zar atmaz ve renklerini kabullenirler.

semizotu

Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Günlerdir bu konuyu açıp açmamanın derdindeyim ama üzgünüm ki ağlamayana meme yok.

NFT pelerin renklerinin rastgele dağıtılması olayı zihnimi bir haftadır meşgul ediyor. Bir ay boyunca bekleyip emek verip harika ödül almayı beklerken hayaller kurarken alakasız renkte bir pelerin alıyorum ve kimsenin umrunda değil.

Bize yapılan açıklamalarda ''Renkler şansınıza seçilcek NFT değerlerinide bu renkler belirleyecek'' şeklinde alakasız yorumlar duyduk. Bu pelerinlerin market değerinden affedesinizde banane?
bu pelerini ben kullanacağım, ben emek verdim ve Lunaskar ırk Bp birincisi olarak ne renk giymek istediğime karar vermeliyim.

Çok eğlenerek geçirdiğim 1 ayın sonunda böyle saçma bir yöntemle verilen pelerinler bütün oyun iştahımı da kaçırdı şevkimi de kırdı. 1 haftadır yatarken aklımda bu var siz düşünün. Belki delilik gelebilir ama evet bunun için emek verdik.

Ben bu NFT pelerinlerin renk seçimini protesto ediyorum, bu kadar güzel pelerinlerin hiç istemediğim renklerle buluştu ve bu konuda dikkate alınmadım. Daha ne ödüller ne eventler olacak deniyor ama benim kadar ılımlı ve bu oyunu destekleyen bir insanıda şundan isyan ettirir duruma getirdiniz.

Kafalar karışık, çok düşündüm. Bu renkle ben yokum.
Teşekkürler
Bubblegum
Sonuna kadar katılıyorum , emeklerin karşılığı kumarla gelmemeli.

Pitou

Üye
Random renk olayı banada saçma geldi. Madem böyle bir şey yapılacak 2 yada 3 çekiliş hakkı tanınmalıydı. Ya da çıkmayan güzel renkleri seçme imkanı tanınabilir.

morganlefay

Üye
Ben de katılıyorum Alper e. Benim de pelerinin nft olması çok umrumda değil. Bendeki nft pelerini alıp #dc0000 renk kodunda imperal cloak verilse ve nft olmasa hemen kabul ederim. İnsanlara seçenek sunulabilir, nft ama yönetimin seçtiği ve sıralamana göre pelerin mi istiyon yoksa kendi tipini ve rengini seçtiğin pelerin mi istiyon diye

Gorakrısky-Mehmet

Üye
Ben daha hayatımda bu kadar Dertsiz başına dert almak isteyen görmedim en başından beridir ne yapmak istedilerse ters tepti hiç bişe yapmayıp biz oyun yapıyoruz gelin şu tarihde oynayın deseler eminimki herşey çok daha yolunda giderdi.

bigHead

Üye
Yönetim kendine şunu soruyordur kesin "biz nerde hata yaptık da bu oyunu çıkarıyoruz". Takıldığınız şeyler o kadar komik aklım almıyor.

MEGATRON

Üye
Bir etkinlik yapıyorsunuz her şeyi en başında belirlersiniz bütün kurallar ödüller yasaklar ilk başta netleşir HAK ve ADALET şaşmaz neyse bizde bu durumu eksikliklerine yetersizliklerine ve bilgisizliklerine verelim. umarız ilerleyen süreçlerde alacakları kararlar bizleri 2. kez düşündürmez.

Makarov

Üye
Sanırım mergen herkese farklı renkte random pelerin gelecek demişti fakat birinciler de dahil 4-5 adet aynı rengin çıkması nft durumunu bayağı baltalıyor. Bu durum değerlendirilip çözüme kavuşur diye düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt