NFT Pelerinlere Server Eklenmesi ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lynx35

Üye
testerlara özel birşeyler verilecekti onlar bile yalan oldu , verilen sözlerin hiçbiri tutulmuyor ,, ya verdiğiniz sözleri tutun yada söz vermeyin , birgün öyle birgün böyle roco ile topları birbirinize atmayınız bu şekilde devam edip oyuncuyu küstürmenin bir anlamı yok , Şirketsiniz hata üstüne hata yapmaktansa 40 kere düşünün bir kere açıklama yapın onunda arkasında durun .

AtiRyan

Üye
Mevcut NFT pelerinlerinin (BETA ÖDÜLLERİ) birçoğu el değiştirmiş vaziyette. Yeni pelerin alan kişiler "TÜM SERVERLARDA" kullanabileceklerini düşünerek aldı/yatırım yaptı. Bir gece ansızın değişen kuralın kurbanı oldu resmen bu kadar insan. Bu hem Roco Finance için hem de Rise Online World için çok kötü bi haber. İnsanların güvenlerini birçok kez kırmanız, ürünlerinizin geleceği açısından negatif etki eder. Ayrıca size bu kadar destek olan, gecesini gündüzüne katıp oyundaki hataları bulan insanlara bunu reva görmeniz de çok ilginç. Yol yakınken bu yanlıştan dönmeniz ümidi ile...

Nart

Üye
Mevcut NFT pelerinlerinin (BETA ÖDÜLLERİ) birçoğu el değiştirmiş vaziyette. Yeni pelerin alan kişiler "TÜM SERVERLARDA" kullanabileceklerini düşünerek aldı/yatırım yaptı. Bir gece ansızın değişen kuralın kurbanı oldu resmen bu kadar insan. Bu hem Roco Finance için hem de Rise Online World için çok kötü bi haber. İnsanların güvenlerini birçok kez kırmanız, ürünlerinizin geleceği açısından negatif etki eder. Ayrıca size bu kadar destek olan, gecesini gündüzüne katıp oyundaki hataları bulan insanlara bunu reva görmeniz de çok ilginç. Yol yakınken bu yanlıştan dönmeniz ümidi ile...
Ben satmadım sırf bu sebepten ileride daha değerlenir diye satmadım.

Dediğin gibi birileri de gelecekte tüm serverlerde geçerli olacak diye binlerce TL verdi.

Bu çocuk oyuncağı mı allah aşkına? Biz tüm serverlerde geçerli olacak demedik diye bir açıklama olabilir mi?

Yetkili bir kişiden açıklama bekliyoruz. @SunRise

İnsanların alın teriyle, emeğiyle böyle dalga geçilemez !

Szchull

Üye
Sayın yetkililer açıklama yapmanız gerekmiyor mu? Bu NFT konusunda akşam haberlerinde gördüğümüz vahim bir politika izliyorsunuz..

William Windsor

Üye
Ben satmadım sırf bu sebepten ileride daha değerlenir diye satmadım.

Dediğin gibi birileri de gelecekte tüm serverlerde geçerli olacak diye binlerce TL verdi.

Bu çocuk oyuncağı mı allah aşkına? Biz tüm serverlerde geçerli olacak demedik diye bir açıklama olabilir mi?

Yetkili bir kişiden açıklama bekliyoruz. @SunRise

İnsanların alın teriyle, emeğiyle böyle dalga geçilemez !
dediğin gibi kimisi yatırım için aldı kimisi yatırım için elinde tuttu. beta sürümünde optimizasyon sıkıntısı yüzünden
ekran kartı yakmış birisiyim. açıkçası bu etkinlik ile de elde etmedim emeğim oyun olarak yok. ama gerçek hayattaki
emeğim karşılığındaki kazanımım toz oldu. oyunu falan da geçtim roco finance yatırımcısıyım, inanıyordum da ileri gideceğine bir gün..

yetkililerin güncelleme sırasında yapmış olduğu bir hata olduğunu düşünmek istiyorum sadece.

Bu bir oyun içi item değil fiyatı düştü diye ağlanmıyoruz. bunu yetkililerin anlaması gerekiyor.
Borsada işlem gören global bir coinin NFT si bu. Bugün borsada hisse kağıtları üzerinde spekülatif hareketler sergileyen insanlar yargılanıyor.
X iteminin zehir hasarını indirip kaldırmak gibi işlem yapılamaz NFT lerde. Çocuk oyuncağı değil, gayr-ı ciddi bir hareket ile değişiklik yapılmamalı.
Maç başladıktan sonra kuralların değişmesidir, kesinlikle düzeltilmelidir.

Oblation

Yönetici
ROW STAFF
Merhabalar,

NFT pelerinler ilk Mint edildiği andan itibareden oyun ekosistemi içerisinde sadece Aarvad sunucusunda çalışacağı şekilde tasarlandı. Bu pelerin NFT’leri beta sürecine katılan oyunculara verilen bir ayrıcalıktı ve bir daha mint edilmedi edilmeyecektirde.

NFT ön satışında satılan kostüm, binek ve pet harici diğer tüm NFT’ler(2. satış dahil) sadece Aarvad sunucusu için geçerlidir.

morganlefay

Üye
Merhabalar,

NFT pelerinler ilk Mint edildiği andan itibareden oyun ekosistemi içerisinde sadece Aarvad sunucusunda çalışacağı şekilde tasarlandı. Bu pelerin NFT’leri beta sürecine katılan oyunculara verilen bir ayrıcalıktı ve bir daha mint edilmedi edilmeyecektirde.

NFT ön satışında satılan kostüm, binek ve pet harici diğer tüm NFT’ler(2. satış dahil) sadece Aarvad sunucusu için geçerlidir.
Dürüstçe söyler misiniz peki bu kararı 6 ay önce mi aldınız yeni mi aldınız. Önümüzdeki patchlerde peleri satışı olacak mı shop ya da nft marketten. Olmayacaksa Official açıldığında kimsede nft pelerin göremeyecez o halde. Olacaksa zaten daha büyük skandal

Nart

Üye
Merhabalar,

Arkadaşlar ben elendim.

Kalacak arkadaşlara başarılar.

William Windsor

Üye
Merhabalar,

Siz hala oyun eşyası olarak mı görüyorsunuz NFT leri sadece ?
Gördüklerim şaka falan mı ? O zaman ilk günden koyacaktınız ya da bütün yatırımcıların göreceği şekliyle bunu duyuracaktınız.
Bu bir YATIRIMDIR ! Burada golden snake' in zehir hasarını konuşmuyoruz. Yatırımcıya verdiğiniz darbeyi konuşuyoruz ve
açıklamanız sadece bu mu ?

Title'nız gereği bu tip kararlara en başta siz karşı çıkmalısınız bu nasıl bir karar böyle ?
Yatırımcım ne der ne düşünür diye bir soru sorulmuyor mu oralarda kendi aranızda bile olsa ?

Oblation

Yönetici
ROW STAFF
Dürüstçe söyler misiniz peki bu kararı 6 ay önce mi aldınız yeni mi aldınız. Önümüzdeki patchlerde peleri satışı olacak mı shop ya da nft marketten. Olmayacaksa Official açıldığında kimsede nft pelerin göremeyecez o halde. Olacaksa zaten daha büyük skandal
Belirttiğim gibi Pelerin NFT’leri sadece betaya katılan kullanıcılara Aarvad sunucusuna özel ücretsiz olarak mint edildi(Mint edildiği transactionda server parametresi mevcuttur) , bunun haricinde satışa çıkmadı çıkmayacak.

William Windsor

Üye
Belirttiğim gibi Pelerin NFT’leri sadece betaya katılan kullanıcılara Aarvad sunucusuna özel ücretsiz olarak mint edildi(Mint edildiği transactionda server parametresi mevcuttur) , bunun haricinde satışa çıkmadı çıkmayacak.
Aarvad sunucusuna özel çıktığının ibaresini hiç yatırımcılarınızla ya da oyuncularınızla herhangi bir yerde herhangi bir şekilde paylaştınız mı ?
Arkadaşlar transactionda server parametresi takip mi edecek bu insanlar allah aşkına.

AtiRyan

Üye
Sonradan satılan NFT kostümler, binekler ve de petler için Marketplace de SUNUCU AARVARD yazısı vardı. İnsanlar aldıkları NFT lerin sadece bu server için olduğunu bilerek aldı.
Peki NFT pelerinler için bu ibare neden EN BAŞTAN konulmadı ? Neden 2 gün önce gece yarısı ansızın AARVARD ibaresi konuldu ? Bu konu hakkında neden bi bildiri yapma gereksinimi bile duyulmadı ?

Nart

Üye
Yahu Kapalı Betada Aarvad sunucu mu vardı? Siz bile yoktunuz ilk defa görüyorum sizi :)

Ayrıca 'YOĞUN İSTEK ÜZERİNE' satılan pelerinlerde 'Aarvard' yazarken kapalı betada olanlarda niye yazmıyordu? Madem yazılabiliyordu ve o zamanlar açıklamanıza göre Aarvad vardı neden yazmadınız?

Son olarak; Kapalı Beta sürecinde hem Mergen hem de Justice olan sesli dc sohbtlerinde bu pelerin gelecekteki tüm sunucularda kullanılabileceği sözlü olarak belirtildi diye hatırlıyorum. Bu yayınların çoğu hem benim hem de bir çok başka arkadaşın kanalında mevcut. Şimdi saatlerce videoyu tekrar dinleyip bu sözlü vaadlerin kanıtını buraya çıkarırsak özür dileyecekmisiniz? @Oblation ?

Aquila

Üye
peki sadece betada elde edıl dı dıyosunuz yanı toplamda 80 adet olması gereken pelerın sayısı neden 80 den fazla buna acıklamanız nedır

Vision

Senior Moderatör
Gerekli açıklama ve bilgilendirme yapıldığından dolayı konu yorumlara kapatılmıştır.

Vision

Senior Moderatör
NFT Pelerinler güncellenmiş olup, sunucu kısıtlandırılması kaldırılmıştır.

1664202748503.png

Justice

Yönetici
Game Designer
Buna ekstra olarak benim NFT pelerinimin görüntüsü de değişti. Demek ki sonradan müdahale edilebiliyormuş ? @Justice

Merhaba Nart,

NFT veya Roco-side çalışmalar hakkında bilgim bulunmuyor. Herhangi bir zamanda sorulan soruya da ilgili kişilerden bilgi alıp cevap verilmiştir. Bu konuda en doğru cevabı bilet yoluyla alabilirsiniz. Destek personelimiz ilgili çalışma arkadaşlarımızdan daha sağlıklı bilgiler alarak sizlere aktaracaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt