İstek nft petlere de tüm maplerde toplama istiyoruz

morganlefay

Üye
1- Death Valley savaş haritasında ve diğer tüm haritalarda toplama özelliği çalışan " Magical Looter " ürünü mağazaya eklendi.

Zamanında defalarca sormamıza rağmen nft petlerin normal petlerden üstün olmayacağını aynı özellikte olacağını söylemiştiniz. Gelen güncellemede nft petlerden daha iyi toplama ürünü eklenmiş.

Oyunun başında nft almış yatırım yapmış, destek olmuş bir kişi olarak tüm maplerde kutu toplama özelliğinin nft petlere de gelmesini rica ediyorum.

OBRE

Üye
Magical Looter toplama menzili 20, oyunda ki cash ile alinan petler 25, nft ile alinanlar 30 menzilde. BEN BIR AKSILIK GÖREMEDİM. Para yatirdiniz diye çok sey istiyorsunuz..

morganlefay

Üye
Magical Looter toplama menzili 20, oyunda ki cash ile alinan petler 25, nft ile alinanlar 30 menzilde. BEN BIR AKSILIK GÖREMEDİM. Para yatirdiniz diye çok sey istiyorsunuz..
benim nft petimin menzili 5 olsun gerekirse tüm maplerde toplayabilsin. Menzili uzun olması benim için bir şey ifade etmiyor.
Ayrıca jobların çoğu için bir şey ifade etmiyor.
Para yatırmadım nft alarak oyuna yatırımda bulundum, destek oldum.
Admin soru cevap yatırımcılar istedi oyunun erken açılmasını diyor, biz nft mize toplama özelliği istiyoz diye çok şey mi istemiş oluyoruz?
Ağzı olan konuşmasın lütfen post kasmak için.

Aziz

Üye
Lütfen NFT pelerini olmayan oyuna girmesin. Diğer pelerinli kişilerin oyuna girmesi NFT pelerin sahiplerine ayıp oluyor. Sadece NFtler oynamalı.

morganlefay

Üye
@Vision boş yapan arkadaşların mesajlarını silebilir misiniz? Konuyu amacı dışına götürüyorlar akılları sıra

wultrox

Üye
NFT pelerini olanlar neden tek atamıyor ? adamlar yatırımcı bence tek atarak gezmesi lazım.

Pitou

Üye
Kedi köpek vb petlerin Death valley haritasında dolaşmasını istemem aşırı görüntü kirliliği olur. Sadece çok küçük peri olabilir görüntü kirliliği olmaması gerekiyor.

Zbam

Üye
Adam düzgün bir istekte bulunmuş ne laf yapıyorsunuz anlamadım oyunun en iyi petini kalıcı olarak almış ve su an dvde bizler gibi toplama yapabilmesi için tekrar satın alma yapması gerekiyor bence gayet yerinde bir istek

platoon0x

Üye
benim nft petimin menzili 5 olsun gerekirse tüm maplerde toplayabilsin. Menzili uzun olması benim için bir şey ifade etmiyor.
Admin soru cevap yatırımcılar istedi oyunun erken açılmasını diyor, biz nft mize toplama özelliği istiyoz diye çok şey mi istemiş oluyoruz?
senin için bir şey ifade etmemesi ekstra özelliği olmadığı anlamına gelmiyor, hangisi sana hitap ediyorsa git onu al o zaman?

JaxSui

J
Savaş alanlarında arkandan bir şeyin dolaşması pek güzel olmaz diye düşünüyorum. Gizle göster gibi seçeneği olursa belki olabilir. Ama zannetmiyorum.

LASTANG

Üye
illaki nft kutu toplama czye eklenecekse baska cıkarılmali petlere bu özelliğinde eklenmesini doğru bulmuyorum.

WoxHades

Üye
NFT peti olanlara non-trade magical loot sınırsız yollanabilir benim fikrim.Ama NFT petlerin DV'de dolaşmasını istemem.Yani bir değişiklik yapılacaksa NFT petin DV'de açılması şeklinde değilde NFT petlilere magical loot yollanması şeklinde olmalı

Alkoer

Üye
Amerikan doları alınca amerikaya yatırım yapmışmı oluyoruz?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt