İstek NFT satisinda kesinlen komisyon cok fazla...

Kiso

Üye
NFT satış yaparken çok fazla komisyon kesiyor, bi arkadas 1200 roco satis yapti 90 roco falan kesmis dedi, bi arkadas %5 komisyon kesiliyor dedi, hadi %5 ile kesilsin 60 roco olsun, ortalama 200 ile 250 tl arasinda bir tutar oluyor, böyle komisyon mu olur, ki 1200 roco icin bu sedece, 2000 3000 rocolara cikinca bu tl tutari 600 700 leri görmüş olacak, böyle komisyon kesme olayı normal bir tutar değil ki.

Benim talebim her komisyon % olarak değilde her işlem için en düşük 5 , en fazla 10 roco kesilmesidir, ben binanceden huobiye dolar gönderirken 1 dolar kesiyor, 5 roco 1 dolar civar, 10 roco 2 dolar civara denk geliyor hatta biraz daha fazla, bu yetmiyor mu? Bu komisyonda bir düzenleme getirilmesini talep ediyorum, % olarak kesilen tutarlarda yüksek roco kesilmesi hic normal gelmiyor bana doğru bir adım olarakta bulmuyorum...

orkungenel

Üye
Genelde NFT market kesintileri %2,5 oluyor, ayrıca NFT yi ilk oluşturan kişininde belirli bir oranda kesintisi olabiliyor. NFT yi satın alırken altında yazıyor bu oran. Ancak market kesintisi %5 se biraz fazla olabilir dediğiniz evet.

Kiso

Üye
Genelde NFT market kesintileri %2,5 oluyor, ayrıca NFT yi ilk oluşturan kişininde belirli bir oranda kesintisi olabiliyor. NFT yi satın alırken altında yazıyor bu oran. Ancak market kesintisi %5 se biraz fazla olabilir dediğiniz evet.
% şeklinde bir kesinti normal degil bana göre, tutar yükseldikce kesinde yükselecek, örnek 1000 rocoya 5 roco kessin , 2000 e 10 kessin, 3000 e 20 roco gibi ama % li kesim tutari aşırı yapiyor ve bir masraf icin bu hesap bana dogru gelmiyor.

mrkose

Üye
hangi ağ üzerinden işlem yapıyorsan ağın o an ki yoğunluğuna göre fee(vergi) keser.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt