NFT Ürünler sunucuya özel mi?

Digna Nyx

Üye
Merhaba,

Şuan aktif olan NFT MARKET (riseonlineworld.com) ' üzerinde satışı açık olan NFT kostümlerde "Server Aarvad" ibaresi bulunmaktadır.
Fakat genel olarak NFT MARKET (riseonlineworld.com) ' üzerinde satışta olan NFT kostümlerde "Server Aarvad" gibi bir şey yazmamaktadır.

Merak ettiğim şey şu; NFT ürünler (Pet, Binek, Kostüm, Pelerin) Rise Online World bünyesinde hali hazırda açık olan ve gelecekte açılacak olan tüm sunucularda kullanılabilecek mi?
Eğer kullanılamayacaksa, şuan satışta olan kostümler Aaarvad sunucusuna özel, uzun soluklu düşünen kişiler ve ileride başka sunucularda da kullanırım diye alan kişiler için gerçekten olumsuz bir durum.
Açıklık getirebilir misiniz konuya? @SunRise @Paris

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Ön satışta NFT alan yatırımcıların/oyuncuların mağdur durumda olmaması için ön satışta satılan NFT'ler tüm Rise Online World sunucularını kapsarken, talep üzerine açılan NFT'ler sadece Aarvad sunucusunda geçerlidir.

oraykurt

Üye
oha cok sacma. bu konu acilmasa bildigin kaziklanmis olacaktim...

Vision

Senior Moderatör
Gizli yapılan herhangi bir şey yok. NFT Properties kısmında belirtiliyor.

1654781996559.png

anartonya

Üye
kafanı kullanıp okumayı dene arada satın alacağın ürünlerin açıklamasını. bide kazıklanacaktım diyo çıldırırsın. adamlar ürüne yazmışlar hangi server da kullanılacağını, ne bilsinler senin gibi okuma gibi alışkanlıkları olmayan birinin denk geleceğini...

PENCHE

Üye
Sirf bu yuzden almadim. Bir sonraki koleksiyonu bekleyecegim. Hemde belki oyunda o zamana kadar cogu sey oturmus olur.

bekirdemirr92

Üye
Merhaba,

Ön satışta NFT alan yatırımcıların/oyuncuların mağdur durumda olmaması için ön satışta satılan NFT'ler tüm Rise Online World sunucularını kapsarken, talep üzerine açılan NFT'ler sadece Aarvad sunucusunda geçerlidir.
Talepleri bu kadar önemsiyorsanız neden exp ve drop oranlarıyla ilgili bir açıklama yapmıyorsunuz?

JaxSui

J
Talepleri bu kadar önemsiyorsanız neden exp ve drop oranlarıyla ilgili bir açıklama yapmıyorsunuz?
Nasıl bir açıklama bekliyorsunuz ? Eevet arkadaşlar unıqe sc şu mobdan atar mıno surdan atar yumulun o moblara dıgerlerını kesmeyın. Böyle bir şey mi ? Drop oranları açıklanır mı sence mantıklı mı ? Herkes işi gücü bırakıp sadece o mobu kesmez mi ? Camı aç oksijen gelsin.

morganlefay

Üye
Dün yaşadığım bir anımı anlatayım.
https://marketplace.riseonlineworld.com/collection/24 şu kostümün görüntüsünü çok seviyorum. Mage oynamayacağım diye oyun başında almamıştım, şimdi yan char magem var diye dün almaya karar verdim. Hesabımda yeteri kadar roco da vardı. Kostümü satın al dedim ancak hesapta hiç avax kalmadığı için işlem yapamadım.
Hesabında avax olan bir arkadaşıma avax göndermesi için ricada bulundum. Hesabında ayrıca 465 roco vardı, pangolinden rocoyu avaxa çevirelim hesapta biraz avax kalsın dedik.
Chrome da pangolinde sorun çıktı, microsoft edge den yapmasını istedim. İşlem yaparken sağolsun yandex search en başa fishing sitesi çıkartmış. Arkadaşta sahte siteye dalgınlıkla metamask kelimelerini girmiş. Dolandırıcılar siteye bot koymuşlar kelimeleri girer girmez hesaptaki 465 rocoyu çekmişler.

Bu olayı niye anlattım derseniz, arkadaş o işlemi yapıp bana avaxı gönderseydi 10 bin tl verip(5000 roco) nft kıyafeti alacaktım hiç içindeki server kısıtlamasına dikkat etmeyip. Dolandırıcılık işlemi olunca almaktan vazgeçtim geçici olarak, şansına akşam yayında bu nftlerde server kısıtlaması olduğunu duydum.
Allahın sevgili kuluymuşuz 10 k tl miz çöp olacağına 1000 tl dolandırıldık :)

JaxSui

J
Dün yaşadığım bir anımı anlatayım.
https://marketplace.riseonlineworld.com/collection/24 şu kostümün görüntüsünü çok seviyorum. Mage oynamayacağım diye oyun başında almamıştım, şimdi yan char magem var diye dün almaya karar verdim. Hesabımda yeteri kadar roco da vardı. Kostümü satın al dedim ancak hesapta hiç avax kalmadığı için işlem yapamadım.
Hesabında avax olan bir arkadaşıma avax göndermesi için ricada bulundum. Hesabında ayrıca 465 roco vardı, pangolinden rocoyu avaxa çevirelim hesapta biraz avax kalsın dedik.
Chrome da pangolinde sorun çıktı, microsoft edge den yapmasını istedim. İşlem yaparken sağolsun yandex search en başa fishing sitesi çıkartmış. Arkadaşta sahte siteye dalgınlıkla metamask kelimelerini girmiş. Dolandırıcılar siteye bot koymuşlar kelimeleri girer girmez hesaptaki 465 rocoyu çekmişler.

Bu olayı niye anlattım derseniz, arkadaş o işlemi yapıp bana avaxı gönderseydi 10 bin tl verip(5000 roco) nft kıyafeti alacaktım hiç içindeki server kısıtlamasına dikkat etmeyip. Dolandırıcılık işlemi olunca almaktan vazgeçtim geçici olarak, şansına akşam yayında bu nftlerde server kısıtlaması olduğunu duydum.
Allahın sevgili kuluymuşuz 10 k tl miz çöp olacağına 1000 tl dolandırıldık :)
Ben de bilmiyordum sadece Aarvad sunucusuna özel olduğunu. Bir de benim gibi birisi yani bunu kaçırdı ise gözünden.. diğer kullanıcılar Aarvad ne diye sorması bile normal gelir bana :D

bekirdemirr92

Üye
Nasıl bir açıklama bekliyorsunuz ? Eevet arkadaşlar unıqe sc şu mobdan atar mıno surdan atar yumulun o moblara dıgerlerını kesmeyın. Böyle bir şey mi ? Drop oranları açıklanır mı sence mantıklı mı ? Herkes işi gücü bırakıp sadece o mobu kesmez mi ? Camı aç oksijen gelsin.
Ya ne yobaz adamlarsınız size laf anlatmaya çalışmaktan yorulduk be daha drop oranlarıyla neyi kastettiğimi bile anlamamış gelmiş bir de laf sokuyor. Ben oksijeni alırım merak etme ama senin acilen bi beyine ihtiyacın var.

Digna Nyx

Üye
NFT'lerin sunucuya özel olması, yani yakın zamanda olmasa bile ileride açılma ihtimali olan sunucu/sunucularda kullanılamayacak olması, hali hazırda var olan sunucusu sınırlaması olmayan NFT ürünlerin fiyatını uçuracak ve sunucuya özel NFT'lerin de satışını azaltacak. Şahsi düşüncem bu yönde. Hadi hayırlısı artık.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt