Niye bu konu hakkında hiçbir yetkili yorum yapmıyor?

Burtto

Üye
arkadaş bırakın itemini parasını satmak isteyen satsın almak isteyen alsın mmorpg oynuyosunuz.

mmemati17

Üye
Mesela biz 3 arkadaş başlıyoruz. Birimizin vakti daha bol oyun içi gb kasıyor ve bize veriyor. Mantığınıza göre biz de ban yiyeceğiz o zaman.

BySavas

Üye
Merhaba,
Trade sistemi aktif tüm oyunlarda bazı siteler gb/gold vb oyun paralarının satışını yapıyor. Rise Online World Kurallari gereği oyun dışı ticaret yasaktır. İspatı yapılan oyunculara yönetim tarafından yaptırımlar uygulanır. Oyun dışı para karşılığı satılan oyun parası/eşyalar Rise Online Word dışında oyuncular arasında yapılmaktadır. Bu sebepten ötürü Yönetici'leri suçlamanız yanlıştır. Yönetim bu konuda elinden geleni yapacaktır zaten.

İyi forumlar
Merhaba ben o ilgili sitelere üye olacam sırf serverdeki isimlerini öğrenmek için.
site üzerindende nicklerini alıcam raporladığımda karakterleri ceza alacakmı?
kanıt olarak sitedeki verdiği nick olacak ?

Dilefruz

Üye
Merhaba ben o ilgili sitelere üye olacam sırf serverdeki isimlerini öğrenmek için.
site üzerindende nicklerini alıcam raporladığımda karakterleri ceza alacakmı?
kanıt olarak sitedeki verdiği nick olacak ?
İlgili ekran görüntülerini alıp oyun destek sistemine atabilirsiniz. Yönetim ekibi inceleyip kararı verecektir.

By_korkusuz

Üye
bence müdahale edilmemeli zaten sistem gereksinimleri fazla olduğu için herkes öyle 2 bin tlye bilgisayar alıyım farm yapıyım yapamıyacak oyunda gold bar alış satışı serbest olmalı item satışı felan ama pazarcıların kurumsallaşmalarını önlemeleri lazım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt