Nova at "GATE AT" Şaka ?

bradypodidae

Üye
Dostuma daha ilk yazdığın cümleyi okuyupta sana bunu yazıyorum. Warriorum Elim kolum da tutuyor fakat senin beyninde ufak bir anlama kıtlığı falan var sanırım. Pk bölgesinde biz blink attığımızda hala Pk bölgesinde kalıyoruz. Herhangi bir hasar yediğimizde 3 sn içerisinde base ye gidemiyoruz. Sizdeki durum ile bizdeki çok farklı . Sen bence Kahvehane falan takılmaya başla yoksa senden sonra gelecek nesil de senin gibi olursa sonumuz çok kötü. Bu arada MOB değil JOB olacaktı o hani çok biliyorsun ya :)
mageler hasar yediklerinde genelde ölüyorlar zaten, ikinciyi vurmana pek gerek kalmıyor. aynı durum yani. genelde o escape skilini; içimize melee ekip girmiştir, iki üç kişi zaten tek yiyip hakkın yoluna kavuşmuştur, partinin geri kalanı da ölmemek için escape atar. magelerde meraklı değil yani durduk yere escape atıp, towndan tekrar bowla yürümeye.
eminim wariorda escape ve descent iki skill birden bulunsa da, kalkıp da escape kullanmaz. zira tek yemediğiniz için pk bölgesinde kalmanız daha mantıklı. o kadar boş bir mesaj yazmışsın ki, aslında cevap vermek bile gereksizdi ya neyse ki bakımdan ötürü oyuna giremiyorum =)
a bu arada eski mesajlarıma bak bakalım job mu yazıyorum mob mu... forumda illa yanlış yazımlar olabiliyor. ben de istersen senin yazdığın o kısacık cevapta olan yazım yanlışlarını yazayım mı ? boş adamsın cidden . haklı çıkmak için yazım yanlışlarına takılıp medet uman fukara =)

bradypodidae

Üye
Dostuma daha ilk yazdığın cümleyi okuyupta sana bunu yazıyorum. Warriorum Elim kolum da tutuyor fakat senin beyninde ufak bir anlama kıtlığı falan var sanırım. Pk bölgesinde biz blink attığımızda hala Pk bölgesinde kalıyoruz. Herhangi bir hasar yediğimizde 3 sn içerisinde base ye gidemiyoruz. Sizdeki durum ile bizdeki çok farklı . Sen bence Kahvehane falan takılmaya başla yoksa senden sonra gelecek nesil de senin gibi olursa sonumuz çok kötü. Bu arada MOB değil JOB olacaktı o hani çok biliyorsun ya :)
ha bir de şu var... kolsuz demek eli kolu tutmayan demek değildir. eliyle kolunu beyni ile koordineli çalıştıramayan demektir. misal senin elin kolun tutuyor ama beyninle idare edemedikten sonra işte senin gibi warior oyuncuları dolanıyor ortalıkta =)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt