Öneri npc lere silah eklenmeli

lord1401

Üye
  • merhaba oyuna erken başlayanlar baya bir yol kat etti. ancak sonradan başlayanlar ne dw çıkıp item kasabiliyor nede başka aktivitelere katılamıyor. benim önerim npc lere
    warıor için=+7 war syhte- pole syhte
    roque için= +7 dagger of balance - clever
    mage için +7 necro staf
    priest için +7 mace +7 kalkan eklenmesi.
    oyun oynayanların % 50-60 ı sıkılıp bıraktı yarıdan fazlasının itemleri kayboldu diğerlerinin önüne bug yapan oyuncular geçti ve bir şekilde oyun kısır döngüye girdi. benim önerim bu şekilde silah ve dash-adrenalin-buf -ac scrollar eklenmeli oyuna. hem oyundaki gb ve item satışına bir nebze engel olur hem oyuncuların oyunu daha rahat test etmesine imkan sağlar.şu anda insanlar bug bulsa dupe bulsa bile iletmiyorlar çünkü gold ve item satışı tl bazında devam ediyor.

Aerin

A
Kesinlikle eklenmemeli, herkes emeğiyle kasmalı. Şimdi eklenirse emek verip silah kasanların emeği ne olacak? Emeğe saygı duymalı ve daha çok emek göstermeliyiz. Fikrine katılmasam da başlığı açarken göstermiş olduğun emeğine saygı duyuyorum.

Sağlıkla emekle kal. Aerin61.

Lordofwarr

Üye
Emeğe saygı bro, çok önemli. Senin çift rünlü zırhın var mı?
Oyun sıfırlanmayacak olsa en çok emeği destekleyenlerden olurum ama söylenenlere göre düpe kol geziyor şu durumda emekten bahsetmek yanlış olur.İnsallah resmi sürümde bu durumlar yaşanmaz

Aerin

A
Oyun sıfırlanmayacak olsa en çok emeği destekleyenlerden olurum ama söylenenlere göre düpe kol geziyor şu durumda emekten bahsetmek yanlış olur.İnsallah resmi sürümde bu durumlar yaşanmaz
Dupe değildir o emektir, dupe olsa duramazlar. Emek gibisi yoktur bunu da unutma. Emeğimin dumanına sarsam saklasam seni. Emek Kalp Ben.

Aerin61 from Trabzon

ANGEL

Üye
  • merhaba oyuna erken başlayanlar baya bir yol kat etti. ancak sonradan başlayanlar ne dw çıkıp item kasabiliyor nede başka aktivitelere katılamıyor. benim önerim npc lere
    warıor için=+7 war syhte- pole syhte
    roque için= +7 dagger of balance - clever
    mage için +7 necro staf
    priest için +7 mace +7 kalkan eklenmesi.
    oyun oynayanların % 50-60 ı sıkılıp bıraktı yarıdan fazlasının itemleri kayboldu diğerlerinin önüne bug yapan oyuncular geçti ve bir şekilde oyun kısır döngüye girdi. benim önerim bu şekilde silah ve dash-adrenalin-buf -ac scrollar eklenmeli oyuna. hem oyundaki gb ve item satışına bir nebze engel olur hem oyuncuların oyunu daha rahat test etmesine imkan sağlar.şu anda insanlar bug bulsa dupe bulsa bile iletmiyorlar çünkü gold ve item satışı tl bazında devam ediyor.
dostum bu dediğin olmaz artıkda,şu saatten sonra ancak drop oranlarını artırabilirler,ama onada çok yanaşmadıklarını söyleyebilirim,çünkü günlerdir bas bas bağırıyor millet ,item yok exp kasamıyoruz çok zor diye ama pek dinleyen yok malesef.

Aerin

A
dostum bu dediğin olmaz artıkda,şu saatten sonra ancak drop oranlarını artırabilirler,ama onada çok yanaşmadıklarını söyleyebilirim,çünkü günlerdir bas bas bağırıyor millet ,item yok exp kasamıyoruz çok zor diye ama pek dinleyen yok malesef.
O bas bas bağıranlar emek vermek istemeyenler, halbuki biz emekçiler böyle miyiz? Gerekirse işimizi ailemizi bırakırız, çoluğumuzu çocuğumuzu evlatlık veririz, bankadan 500.000₺ kredi çekeriz de yine bu oyuna EMMMMEK vermekten vazgeçmeyiz. İşte öyle bir sevda bizimki de.

İmza: Trabzonun prensi Aerin61

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt