Npc'den pot alınamayan bir mmorpg?

N1pple

Üye
Öncelikle benimle karşıt fikir de olabilecek arkadaşlara saygım var git o oyunları oyna o zaman burada ne işin var diyenlere de aynı şekilde.
Konuya gelecek olursak ben minimum Tl harcaması ile oyun içinde para kasarak hesabımı kasmaya çalışan bir çok kişiden sadece birisiyim, drop oranları vb demeyeceğim şans deyip geçeceğim lakin en azından ben tek başıma kendimden 3-5level düşük yaratığı keserken harcamak zorunda kaldığım mana ve hp potunun coin olarak karşılığını almak alabilmek isterim. Zira bugün en basitinden bir dread cyclops kesimi atsam tahminen 1mana potu basıyorum 2 yaratıkta bir de hp basıyorum desek kabaca 1 slotun bana maliteyi 5k civarı mevcut pot fiyatları baz alınırsa, aynı yaratığın dv de bile coin miktarı bu seviyede değil yani her türlü zarar ediyoruz. Drop alırsan ama kapanıyor o demeyin zira bu biraz şans işi ben 10saat farm atıp alamayabilirim başkası 10saatte 5tane de alabilir ama en azından coin olarak zarar etmeyip tüh drop alamadım sağlık olsun kastığım coin kar kardır deyip geçebilmeliyim. Şahsım adına daha önce oynadığım hiçbir mmorpg oyunda pot alırken parasını hesap ettiğimi basarken elim titrediğini bu oyun hariç hatırlamıyorum.Oyun yönetimi olarak insanları sadece mağazadan cash ile pot almaya mecbur bırakıyorsunu bir nevi tekel zira npc de aynı değerdeki pot 7-8k falan diye hatırlıyorum kısaca alınamaz fiyatta. Bir mmorpg oyunda npc den mana hp potu ALINAMAMASI bana göre saçma umarım 5ay sonunda bunu sizde fark ediyorsunuzdur ki bence farkındasınız çünkü pot fiyatlarında oynama yapıldı ve npcdeki potlar süs olarak duruyor aynı şekilde yaratıklar 2saniyede 2 kere vururken artık 4-5 atak çevirir oldular bunlar da sonradan yapılan dokunuşlarla gerçekleşti yani farkında olunmaması imkansız pot rezaletinin. Npc de ve mağazadaki potların fiyatını verdiği hp mana miktarını düzenleyerek bu sorunun çok rahat aşılacağını yine mana can havuzu fazla olanların mağazayı tercih edeceğini ama ekonomik olmasını isteyenlerin npcyi tercih etmesini sağlayabilirsiniz bu sayede ufak ufakta olsa oyun içindeki gbyi de silmiş olursunuz. + olarak günlük görev vb sistem getirerek en azından o görevleri yaparak oyuncuların bir nebze olsun farm atacağı potları kasmasını kullanmasını sağlayabilirsiniz.Emin olun bugün pota para vermek zorunda kalmasam kozmetik alırım vb alırım yine keyif aldığım oyuna destek olur yatırım yaparım ama şuan oyun beni hiç desteklemiyor ben ve benim gibiler de bir yere kadar destek görmek için bekleyecektir. Bu oyunun uzun soluklu olması için rabbena hep bana mantığından çıkılması oyuncu oyun yönetimi olarak el ele birbirimizi destekleyerek devam edilmesi gerektiği inancındayım.

Lady

Üye
Yazdıklarına kesinlikle katılıyorum. Bu konuyu daha öncede gündeme getirdik üstüne basa basa. Ama yönetim bu konuda kör ve sağırı oynuyor. Hiçbir açıklama yapmıyorlar, yapacaklarını da bu saatten sonra pek düşünmüyorum.
Ama eklemek istediğim oyun potlarının coins olarak premium pottan daha uyguna gelmesi gereklidir. Oyuncu eğer coins ini pot a harcamak istemezse TL ile pre pot almak gibi bir alternatifi o zaman olması gerekiyor. Ayrıca bu premium eşyalar neden trade edilir onu da anlamış değilim.

karanlik07

Üye
ya kardeş neyin davasını yapıyorsunuz ya ... arkadaşım oyun bu oynamak istiyorsan oyna oynamak istemiyorsan oynama .. herşeyinize tamam diyecek hali yok yönetimin.. pot ları npc den almak istiyorsan o fiyata alırsın herşeye muhalefet olmayın be kardeş ... yönetim insanlarla bu kadar içli dışlı olduğu için oluyor böyle şımarıklıklar size cevap bile vermemeleri gerekiyor.

mohicans

Üye
ya kardeş neyin davasını yapıyorsunuz ya ... arkadaşım oyun bu oynamak istiyorsan oyna oynamak istemiyorsan oynama .. herşeyinize tamam diyecek hali yok yönetimin.. pot ları npc den almak istiyorsan o fiyata alırsın herşeye muhalefet olmayın be kardeş ... yönetim insanlarla bu kadar içli dışlı olduğu için oluyor böyle şımarıklıklar size cevap bile vermemeleri gerekiyor.
Neden bu kadar sinirlendin ki.
Gayet haklı bir konu.Adam sadece npcde satılan potların uygun fiyata çekilmesini istemiş.En azından slotlardan düşen gold ile tekrar pot alabilelim diye.

MaRaKeSH

Üye
Gayet normal ve yerinde bir bekleyiş. Çokda haklı insanlar pustan item alabilen olduğu gibi npc den de itemini alabilmeli ama atladığını konu pustan aldığın mana 1000 mp basarken npc den aldığın 2000 basıyor ayrıca pustan aldığın yer kaplamazken npc den aldığın inventoryi ni dolduruyor. yani hak hukuk devreye girdiğinde npc fiyatı çokda yüksek değil aslında. npc de naldığını 1 kere basıyosun pustan aldığını 2 kere.

Luj

Üye
Gayet normal ve yerinde bir bekleyiş. Çokda haklı insanlar pustan item alabilen olduğu gibi npc den de itemini alabilmeli ama atladığını konu pustan aldığın mana 1000 mp basarken npc den aldığın 2000 basıyor ayrıca pustan aldığın yer kaplamazken npc den aldığın inventoryi ni dolduruyor. yani hak hukuk devreye girdiğinde npc fiyatı çokda yüksek değil aslında. npc de naldığını 1 kere basıyosun pustan aldığını 2 kere.
pustan alınan mana 1000 mi basıyor ? yanlışın var

Promises

Üye
Günde 1k pot harcasan 10 tl , aylık 300 tl ama pre 90 tl :)

SessizCogunlugunSesi

Üye
Yanlışın var kardeşim milleti yanıltacaksın.Pustan alınan potla pre pot aynı sadece şekill ve ağırlık farkı var.

birol2003

Üye
bir günde 1.000 healt/mana potion harcıyorum diyen farm yapıyordur muhtemelen, Solo-Grup Dungeon, Crystall Fortress,Blood Valley etkinlikleri ödülleri, farm'dan elde ettiği gold ve eşyalar.. pek samimi bulmuyorum açıkcası komik.
Arkadaşın orada değinmek istediği konu herkesin kullandığı pot pus ta satılan pot, tüm oyuncular pus tan çekmeye ve çeken birinden almaya mecbur, oyunda herhangi biri varmıdır acaba npc den pot alıp kullanan şahsen bilmek isteriz.

Nafib

Üye
Haklı mağazadan pot çekip çekip duruyoruz kredi kartı ekstresi gelincede şok oluyoruz yani. Oyun içindeki coin ile potu mağaza potuna yakın bir fiyata çekmek isteriz

JaxSui

J
Lüften forum kurallarını ihlal etmeden yorumlar yapınız. Aksi halde konu kapanabilir.

Ek olarak; bir öneriniz varsa bunu oyun içinden ticket atarak belirtiniz. Ne kadar çok kişi ticket atarsa o kadar etkili olur kanaatindeyim.

İyi forumlar.

Alkoer

Üye
bir günde 1.000 healt/mana potion harcıyorum diyen farm yapıyordur muhtemelen, Solo-Grup Dungeon, Crystall Fortress,Blood Valley etkinlikleri ödülleri, farm'dan elde ettiği gold ve eşyalar.. pek samimi bulmuyorum açıkcası en az 5.000 healt/mana potiondan fazlasını topluyorsun.
Solo - grup zindan istediğin zaman giriyorsun ok. Ama crystal ve bloody benim çalışma saatlerime uymuyor. Birçok kişi için böyle.

Ben işten gelince arkadaşımla 2 kişi farm atıyorum malesef zarar.

skaebneN

Üye
Oyunun pot konusunda özellikle mana havuzunda sıkıntı var. Bir slot kesmek için bir pot basmak aşırı mantıksız. Oyun oyunluktan çıkıyor eğlencesini kaybediyor bence de. Bir hesabımı 65e kadar kasmak için sadece 500-600 ttlik pot harcamıştım. Özellik solo dungeonlarda falan resmen potu combo yapar gibi çeviriyorsun bu kadar yakılan eşyanın 1k 10tl olması çok pahallı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt