O kadar eksik bi oyun ki bırakmamak için kendimi zor tutuyorum

mert13

Üye
Class dengeleri mi dersin skillerin saçmalığı mı dersin buglar hatalar mı dersin 0 etkinlik 0 aktivite meslekler dungeon açık değil sürekli crash oyundan atmalar donmalar sanki bi kaç üniversite öğrencisi biraz unreal engine öğrenip bu işe girişmiş gibi amatörce yapılmış bi oyun var ve kesinlikle düzeltilmiyor neyle uğraşıyolar çok merak ediyorum şuan ama çok eksik

Toxic

Üye
Açık beta ve erken çıkmış bir oyun için oldukça iyi daha doğrusu fiyat performans . Neden oyunu bırakmıyorsun neden ko oynamıyorsun ?

mert13

Üye
Hali hazırda oynadığım oyunun pvp mapinde çok lag olduğu için geçtim düzeltilirse dönerim zaten ve açık beta değil haberin olsun 4 satır yazı yazmışsun 1 kelimesi dolu değil

Marceline

Üye
Hali hazırda oynadığım oyunun pvp mapinde çok lag olduğu için geçtim düzeltilirse dönerim zaten ve açık beta değil haberin olsun 4 satır yazı yazmışsun 1 kelimesi dolu değil
Ustam o kişiye laf anlatma oyun daha hızlı düzelsin basit sorunlar kalksın diye yazarken onlar hadi canım işte git madem meslek yap git parti bul diyorlar bir tane hak verebileceğim mesajları yok gül ve geç onlara

Fuji

Üye
Yeni çıkmış bir oyuna göre gayet başarılı!

IWeeLLLs

Üye
Yeni çıkmış bir oyuna göre gayet başarılı!
yeni çıkmış oyun mu :D 5 yıldır yapım aşamasında bu oyun bu oyunu yaparken knight kitlesine hitap edelim knightın bire bir çakmasını yapalım diye uğraşacaklarına özgün bir oyun yapsalardı bu kadar sıkıntılı bir oyun olmazdı

Taarruz

Üye
O kadar fazla oyuncu kaybettiler ki...
Discord kanalında ağır eleştirileri önlemek için sohbet kanalını kapattılar haklılar bir bakıma.
O kadar fazla kanser kitle oldu ki, oyun ''knight online'ın mekanikleriyle aynı olunca...''
Artık discord - tr sohbet kanalından yaptıkları duyurulara bile 40-50 kişi reaksiyon gösterir oldu, ''modların belirledikleri emojiler ile'' üzücü.
Mergen'in akıllarda soru işareti bırakan ayrılışına değinmek bile istemiyorum. Kendisiyle hiç muhabbetim olmasa da sempati duyduğum birisiydi.
Malesef senelerdir beklediğimiz Rise Online, Knight Online'ın bir çeşit ''farklı eklentileri olan versiyonu'' olarak tarihe geçti.

Ekip adına da üzülüyorum bir emek var evet.
Ama keşke farklı mekanikleri olan bir oyun olmayı başarabilseydi. (bu belki de bir iki sene daha demek belki daha fazla)
En azından o zaman millet hayatsız zombiler gibi ''APOS DÖNEK aga'' şeklinde oyunu oynayamıyor olurdu.
ya da hala O oyunun terimlerini kullanmıyor olurdu. (CZ - ESLANT - WOLF AT - RAPTOR düştü aga) gibi.
Kısacası sanal bir evren ve orjinal bir hikaye yaratmak zor, Türkiye şartlarında ve böyle bir kitleyle mücadele etmek daha da zor.

Ben sadece bu oyunu uzun süredir bekleyip, maddi ve manevi bu oyuna emek veren biri olarak üzgünüm...

Söylediklerimden bir şeyler anlayabilen kitleye saygılar sevgiler.
Anlayamayanlara da hayatta başarılar diliyorum...

Son düzenleme:

okab123

Üye
kendi oyunları gibi savunanları anlamıyorum kardeşim fikrimizi belirtemezmiyiz tamam yerli oyun olabilir destek amaçlı girdik parada yatırdık ama bırakın eleştiri yapalım fikrimizi söylüyelim oyunda bir ton eksiklik var öncelik verilecek yerler var ama farklı basit işlerle ugrasılması kötü oluyor bizde istiyoruz oyunun çok popüler olması dünya çapında bi ses getirmesini

anartonya

Üye
ağzı olan konuşuyor. yok kaç yıllık oyun, yok öyle, yok böyle hepiniz yazılımcısınız, hepiniz modelleme yapıyosunuz ve dünyanın en iyi şirketlerinde çalışıyorsunuz ya konuşmaya devam edin. Bir gram bu işlerden anladığınız yok, muhtemelen hayatın boyunca hiç bir şeye de sap olamadın, sadece yaz yaz yaz. Ötede ağlayın hadi ya

okab123

Üye
ağzı olan konuşuyor. yok kaç yıllık oyun, yok öyle, yok böyle hepiniz yazılımcısınız, hepiniz modelleme yapıyosunuz ve dünyanın en iyi şirketlerinde çalışıyorsunuz ya konuşmaya devam edin. Bir gram bu işlerden anladığınız yok, muhtemelen hayatın boyunca hiç bir şeye de sap olamadın, sadece yaz yaz yaz. Ötede ağlayın hadi ya
kesin oyun ekibinden biri yazıyor bunları :D :D : D

anartonya

Üye
kesin oyun ekibinden biri yazıyor bunları :D :D : D
aynen hatta ne oyun ekibi direk sahibiyim ya. Böyle teoriler üreterek o berbat hayatında sana başarılar. umarım bir gün bir şeyler üretmeye ve hayata katkı sağlamaya başlarsın. sana üzüldüm

okab123

Üye
aynen hatta ne oyun ekibi direk sahibiyim ya. Böyle teoriler üreterek o berbat hayatında sana başarılar. umarım bir gün bir şeyler üretmeye ve hayata katkı sağlamaya başlarsın. sana üzüldüm
:D :D :D aynen çok vasıfsız insanım boş zamanlarımda mobil oyun geliştiriyorum filan yani ben sizin gibi insanların yanına nerden geleceğim

anartonya

Üye
:D :D :D aynen çok vasıfsız insanım boş zamanlarımda mobil oyun geliştiriyorum filan yani ben sizin gibi insanların yanına nerden geleceğim
çok dolusun sen işte burada durma git kendi oyununu oyna. buraya da gelip ağlama. ağlayacaksan da git günlüğüne yaz buraya değil...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt