O kadar fazla oyuncu kaybettiler ki...
Discord kanalında ağır eleştirileri önlemek için sohbet kanalını kapattılar haklılar bir bakıma.
O kadar fazla kanser kitle oldu ki, oyun ''knight online'ın mekanikleriyle aynı olunca...''
Artık discord - tr sohbet kanalından yaptıkları duyurulara bile 40-50 kişi reaksiyon gösterir oldu, ''modların belirledikleri emojiler ile'' üzücü.
Mergen'in akıllarda soru işareti bırakan ayrılışına değinmek bile istemiyorum. Kendisiyle hiç muhabbetim olmasa da sempati duyduğum birisiydi.
Malesef senelerdir beklediğimiz Rise Online, Knight Online'ın bir çeşit ''farklı eklentileri olan versiyonu'' olarak tarihe geçti.
Ekip adına da üzülüyorum bir emek var evet.
Ama keşke farklı mekanikleri olan bir oyun olmayı başarabilseydi. (bu belki de bir iki sene daha demek belki daha fazla)
En azından o zaman millet hayatsız zombiler gibi ''APOS DÖNEK aga'' şeklinde oyunu oynayamıyor olurdu.
ya da hala O oyunun terimlerini kullanmıyor olurdu. (CZ - ESLANT - WOLF AT - RAPTOR düştü aga) gibi.
Kısacası sanal bir evren ve orjinal bir hikaye yaratmak zor, Türkiye şartlarında ve böyle bir kitleyle mücadele etmek daha da zor.
Ben sadece bu oyunu uzun süredir bekleyip, maddi ve manevi bu oyuna emek veren biri olarak üzgünüm...
Söylediklerimden bir şeyler anlayabilen kitleye saygılar sevgiler.
Anlayamayanlara da hayatta başarılar diliyorum...