O kadar eksik bi oyun ki bırakmamak için kendimi zor tutuyorum

GençAtsız

Üye
Sizi bilmem ama ben bu oyundan çok keyif alıyorum hataları yokmu illaki var bir ticketime 1 saatte cevap geliyor karşınızda sizinle ilgilenen bi yönetim var

mmogod

Üye
Ya agacım ben bir oyunu bırakacağım zaman alt f4 çekip oyunu pcden kaldırıp başka oyuna geçiyorum. Neden bunu yapmak yerine oyunun forumuna gidip ağlayayım ki. Ben bu tarz başlıkların art niyetle açıldığını düşünüyorum.

okab123

Üye
çok dolusun sen işte burada durma git kendi oyununu oyna. buraya da gelip ağlama. ağlayacaksan da git günlüğüne yaz buraya değil...
vasıfsız insanım ben buraya ağlamayı tercih ediyorum günlüğüm yok onun için günlük niyetine kullanıyorum burayı :S :S :S

Rimes

Üye
Class dengeleri mi dersin skillerin saçmalığı mı dersin buglar hatalar mı dersin 0 etkinlik 0 aktivite meslekler dungeon açık değil sürekli crash oyundan atmalar donmalar sanki bi kaç üniversite öğrencisi biraz unreal engine öğrenip bu işe girişmiş gibi amatörce yapılmış bi oyun var ve kesinlikle düzeltilmiyor neyle uğraşıyolar çok merak ediyorum şuan ama çok eksik
PİREMİNYUM UCUZ OYNAAAAAAAA (!)

mert13

Üye
Ya agacım ben bir oyunu bırakacağım zaman alt f4 çekip oyunu pcden kaldırıp başka oyuna geçiyorum. Neden bunu yapmak yerine oyunun forumuna gidip ağlayayım ki. Ben bu tarz başlıkların art niyetle açıldığını düşünüyorum.
Okuman mı yok knk kendimi zor tutuyom yazmışım demekki istiyorum ama bir pazar kurmak için 2 saat uğraşınca abartısız crashiyle pazar kurulmamasıyla insan deliriyor

v0dkapple

Üye
Oyundaki anlık oyuncu sayısını takip etmek istiyorsanız HTTP Debugger ile giriş yapıp server seçin gelen veriyi raw hale getirin orda total_user başlığı altında size oyunda kaç oyuncu olduğunu gösterecek zaten. Şunuda atlamadan geçmeyeyim ben oynadığım zamanlarda en kalabalık gördüğümde 8000 civarı görmüştüm şimdi kaçtır bilemiyorum deneyin öğrenin bakalım kaybetmiş mi :D

unqual

Üye
Küfür hakaret olmadan eleştiri yapılıyor, adam ağlamayın yazmış. Foruma girince sinirlenmemek mümkün değil.

Paris

Üye
Oyunun erken erişim sürecinde olduğunu ve sürekli olarak geliştirildiğini unutmamak gerekiyor. Yaşadığınız problemleri oyun içinden bildirerek, öneri ve isteklerinizi forumdan paylaşarak bu süreci hızlandırabilirsiniz.

Şarapçıoğlu

Üye
Oyunun erken erişim sürecinde olduğunu ve sürekli olarak geliştirildiğini unutmamak gerekiyor. Yaşadığınız problemleri oyun içinden bildirerek, öneri ve isteklerinizi forumdan paylaşarak bu süreci hızlandırabilirsiniz.
Bildirilemiyor, destek sisteminiz bozuk, fotoğraf ekleniyor ama size ulaşmıyor.

Paris

Üye
Görsel sağlayıcı sitelere yükleyip link olarak yollayabilirsiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt