Yok bunlar gb satıp çorba içen tayfakesin oyun ekibinden biri yazıyor bunları![]()
: D
vasıfsız insanım ben buraya ağlamayı tercih ediyorum günlüğüm yok onun için günlük niyetine kullanıyorum burayı :S :S :Sçok dolusun sen işte burada durma git kendi oyununu oyna. buraya da gelip ağlama. ağlayacaksan da git günlüğüne yaz buraya değil...
PİREMİNYUM UCUZ OYNAAAAAAAA (!)Class dengeleri mi dersin skillerin saçmalığı mı dersin buglar hatalar mı dersin 0 etkinlik 0 aktivite meslekler dungeon açık değil sürekli crash oyundan atmalar donmalar sanki bi kaç üniversite öğrencisi biraz unreal engine öğrenip bu işe girişmiş gibi amatörce yapılmış bi oyun var ve kesinlikle düzeltilmiyor neyle uğraşıyolar çok merak ediyorum şuan ama çok eksik
Okuman mı yok knk kendimi zor tutuyom yazmışım demekki istiyorum ama bir pazar kurmak için 2 saat uğraşınca abartısız crashiyle pazar kurulmamasıyla insan deliriyorYa agacım ben bir oyunu bırakacağım zaman alt f4 çekip oyunu pcden kaldırıp başka oyuna geçiyorum. Neden bunu yapmak yerine oyunun forumuna gidip ağlayayım ki. Ben bu tarz başlıkların art niyetle açıldığını düşünüyorum.
Bildirilemiyor, destek sisteminiz bozuk, fotoğraf ekleniyor ama size ulaşmıyor.Oyunun erken erişim sürecinde olduğunu ve sürekli olarak geliştirildiğini unutmamak gerekiyor. Yaşadığınız problemleri oyun içinden bildirerek, öneri ve isteklerinizi forumdan paylaşarak bu süreci hızlandırabilirsiniz.