ERHCA
Üye

Öncelikle başarılarınızın devamını dilerim. Oyuna Alpha 2 de dahil oldum ve o malum oyundaki ilk günkü heyecanımı resmen tekrar yaşadım ve çalışıyor olmama rağmen saatlerce oyunu bırakamadım. Oldschool hissiyatı mütişti. Ancak BETA da biraz hüsrana uğradım. Gerek oyun içi renk paleti seçimi ( UI olsun harita olsun ) gerek Alpha 2 ye nazaran yapılan farklılıklar gerekse oynanış açısından pek tatmin olmadım. En büyük arzım Officalde hem oynanıs hem görüntü olarak temiz bir oyun olur.
Olması gerekenler
1) Mutlaka oyuna Renk paleti seçimi gelmeli. Oyun içi Canlı renkler Soluk renkler Yumuşak renkler Kontrast oranı artırılmıs şekilde seçebileceğimiz bir ayar olmalı. (Alpha 1 CZ haritası mükemmeldi mesela)
2) Oyunda PK sırasında aldığımız killeri gösteren bir sayaç olmalı yada kill aldıkça çıkan bir görsel.
3) Oyun UI da mutlaka bi düzenleme olmalı aşırı koyu ve göz yorucu bir UI var ve karışık. ALPHA 2 nin UI i daha iyiydi.
4) Silah Poison efekleri aşırı sönük bunlar daha cafcaflı olmalı.
5) Karaktere bakış açısı çok yakın. Karaktere bakış açısını uzak yada yakın şekilde ayarlama için bir ayar olmalı.
Olması gerekenler
1) Mutlaka oyuna Renk paleti seçimi gelmeli. Oyun içi Canlı renkler Soluk renkler Yumuşak renkler Kontrast oranı artırılmıs şekilde seçebileceğimiz bir ayar olmalı. (Alpha 1 CZ haritası mükemmeldi mesela)
2) Oyunda PK sırasında aldığımız killeri gösteren bir sayaç olmalı yada kill aldıkça çıkan bir görsel.
3) Oyun UI da mutlaka bi düzenleme olmalı aşırı koyu ve göz yorucu bir UI var ve karışık. ALPHA 2 nin UI i daha iyiydi.
4) Silah Poison efekleri aşırı sönük bunlar daha cafcaflı olmalı.
5) Karaktere bakış açısı çok yakın. Karaktere bakış açısını uzak yada yakın şekilde ayarlama için bir ayar olmalı.