Öneri Offical Çıkmadan Önemli Bir Kaç Önerim Var !

ERHCA

Üye
Öncelikle başarılarınızın devamını dilerim. Oyuna Alpha 2 de dahil oldum ve o malum oyundaki ilk günkü heyecanımı resmen tekrar yaşadım ve çalışıyor olmama rağmen saatlerce oyunu bırakamadım. Oldschool hissiyatı mütişti. Ancak BETA da biraz hüsrana uğradım. Gerek oyun içi renk paleti seçimi ( UI olsun harita olsun ) gerek Alpha 2 ye nazaran yapılan farklılıklar gerekse oynanış açısından pek tatmin olmadım. En büyük arzım Officalde hem oynanıs hem görüntü olarak temiz bir oyun olur.
Olması gerekenler
1) Mutlaka oyuna Renk paleti seçimi gelmeli. Oyun içi Canlı renkler Soluk renkler Yumuşak renkler Kontrast oranı artırılmıs şekilde seçebileceğimiz bir ayar olmalı. (Alpha 1 CZ haritası mükemmeldi mesela)
2) Oyunda PK sırasında aldığımız killeri gösteren bir sayaç olmalı yada kill aldıkça çıkan bir görsel.
3) Oyun UI da mutlaka bi düzenleme olmalı aşırı koyu ve göz yorucu bir UI var ve karışık. ALPHA 2 nin UI i daha iyiydi.
4) Silah Poison efekleri aşırı sönük bunlar daha cafcaflı olmalı.
5) Karaktere bakış açısı çok yakın. Karaktere bakış açısını uzak yada yakın şekilde ayarlama için bir ayar olmalı.

Jackass

Üye
Öncelikle başarılarınızın devamını dilerim. Oyuna Alpha 2 de dahil oldum ve o malum oyundaki ilk günkü heyecanımı resmen tekrar yaşadım ve çalışıyor olmama rağmen saatlerce oyunu bırakamadım. Oldschool hissiyatı mütişti. Ancak BETA da biraz hüsrana uğradım. Gerek oyun içi renk paleti seçimi ( UI olsun harita olsun ) gerek Alpha 2 ye nazaran yapılan farklılıklar gerekse oynanış açısından pek tatmin olmadım. En büyük arzım Officalde hem oynanıs hem görüntü olarak temiz bir oyun olur.
Olması gerekenler
1) Mutlaka oyuna Renk paleti seçimi gelmeli. Oyun içi Canlı renkler Soluk renkler Yumuşak renkler Kontrast oranı artırılmıs şekilde seçebileceğimiz bir ayar olmalı. (Alpha 1 CZ haritası mükemmeldi mesela)
2) Oyunda PK sırasında aldığımız killeri gösteren bir sayaç olmalı yada kill aldıkça çıkan bir görsel.
3) Oyun UI da mutlaka bi düzenleme olmalı aşırı koyu ve göz yorucu bir UI var ve karışık. ALPHA 2 nin UI i daha iyiydi.
4) Silah Poison efekleri aşırı sönük bunlar daha cafcaflı olmalı.
5) Karaktere bakış açısı çok yakın. Karaktere bakış açısını uzak yada yakın şekilde ayarlama için bir ayar olmalı.

UI'de sadece alt bölümde ki kısayol sekmesi çok kötü. Teleport vs.
Alfa 2 ile beta arasında ki grafik düzenlemesi ile oyunun o ilk kaliteli görüntüsü kalktı buna katılıyorum.
First Kill Double Kill gibi sayaç olursa evet güzel hissiyat olabilir. Hatta seslendirme bile eklenebilir.

ERHCA

Üye
sadece buna kaltılmıyorum :) bende bu çok daha iyi alphadaki 2000 li yıllarınki gibiydi :)
Uİ kullanışlı gelmedi bana ALPHA 2 tabiki basitçe yapılmıs bi UI di ama BETA daki UI aşırı karanlık ve göz yorucu kastettiğim bu misal veriyorum UI rengi sarı olabilir koyu tonlarda bir yeşil olabilir. Yani zifiri siyah yerine her renk olabilir. Birda Diğer arkadasın dediği gibi alt çubuk daha kullanışlı ve pratik olmalı Town inventory sekmeleri daha belirgin olabilir

ERHCA

Üye
UI'de sadece alt bölümde ki kısayol sekmesi çok kötü. Teleport vs.
Alfa 2 ile beta arasında ki grafik düzenlemesi ile oyunun o ilk kaliteli görüntüsü kalktı buna katılıyorum.
First Kill Double Kill gibi sayaç olursa evet güzel hissiyat olabilir. Hatta seslendirme bile eklenebilir.
Evet seslendirme vs çok hoş olurdu. Kill alınca Battlefield daki gibi kill streak sesi ne bileyim kan sesi öldürdüğün an. Buda ayarlarda açılıp kapanabilmeli isteyen istemeyen oyuncu için güzel olur.
Bu istediklerimiz çok basit ama bi o kadar oyuna renk katabilecek güzel şeyler. İnşallah ekip bu konuyu ele alır.
Birde lütfen her yere Çalı çırpı ağaç doldurmayın çalı çırpıdan pk atamıyoduk heryerde bi ot bi ağaç bitmiş :D

wHDexteR

Üye
Oyun erken erişim olarak geliyor offical geldi mi bir çok şey değişmiş olacaktır zaten oyuncunun da etkisi büyük olacaktır

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt