Offical de Oto Saldırı Keisnlikle Olmalı

HAYREDDIN

Üye
Öncelikler herkese merhaba biz alfa sürümünde şuanda exp kasıyoruz ve ekibimizin çoğu evli ve hafta içi çalışıyor . Geriye haliyle fazla zaman kalmıyor officalde ya exp kasmak bukadar zaman almamalı yada genie tarzı oto atak olmalı oyunda diye düşünüyorum çünkü belli bir saat sonra herkes yoruluyor ve oyuna ara vermek veya oyunu kapatmak durumunda kalıyoruz. İnsanlar genie vesaire oldugu zaman oyun oynarken aynı zamanda aileleriyle birlikte vakit geçirebiliyor veya dinlenebiliyorlar . İşteyken charı kasmak gerektiği zamanda exp veya item kasmak konusunda genie olmalı diye düşünüyorum extradan biz kasarken cogu oyuncunun macro kullandıgını gördüm genie olmazsada butip macro ve hilelerin daha cok gün yüzüne çıkıcağını düşünüyorum bu sebeble bence kesinlikle genie olmalı son olarakta . Genie olmazsa 7/24 boş vakti olan bir insanla bizim mücadele edebilmemiz imkansız olur .

Mykocu

Üye
TL ile maden tarzı biyerde lvl kasılabilir bence. Kiminin parası kiminin zamanı... Ama slotların yerini tutmaması lazım yarım exp çeyrek exp yapılabilir bence.

Thymus91

Üye
Ya da darkko diye pvp sunucusu vardi orda şoyle bir yontem vardi el ile kasanlarin slotlari genie ile kasanlarin slotlari
El ile kasan slotlarda exp ve drop orani genieye gore yari yariya farkliydi o da olabilir ama genie hakkimiz kesinlikle olmali yoksa aile ici huzurumuz kalmiyor

HAYREDDIN

Üye
Genie isteyen için hali hazırda oyun var zaten, grafiklerini de güncellemiş sizin için :D
Yanlış düşünüyorsun bence . Oyunda genie olmadıgı zaman macro ve hile kullanımı olucagını dusunuyorum ki şuanda alfada bile birsürü macro kullanan kullanıcı var . Belki seninde boş vaktin çok bu yüzden böyle düşünüyor olabilirsin ama boş vakti olmayan insanlar . Sürekli oynayan insanlarla nasıl mücadele edicekler lwl konusunda vakti olan alıp götürücek ozaman diğerleri hiç oynamasınmı bu bir çözüm değil bence

shady19071907

Üye
Yanlış düşünüyorsun bence . Oyunda genie olmadıgı zaman macro ve hile kullanımı olucagını dusunuyorum ki şuanda alfada bile birsürü macro kullanan kullanıcı var . Belki seninde boş vaktin çok bu yüzden böyle düşünüyor olabilirsin ama boş vakti olmayan insanlar . Sürekli oynayan insanlarla nasıl mücadele edicekler lwl konusunda vakti olan alıp götürücek ozaman diğerleri hiç oynamasınmı bu bir çözüm değil bence
Genie de çözüm değil. Oyunlar genel oyuncu kitlesine göre yapılır sadece vakti boş olanlara ya da işte çalışanlara göre düzenlenmez. Tüm özellikler malum oyundaki gibi olursa bu oyunun ne mantığı kaldı ama demi? Makro kullanımına şuanlık göz yumuluyor çünkü ALFA'da ceza sistemi işlemiyor ama ona göre de skill önlemleri alındı, asas minorrun cooldown süresi bayağı geç. Biraz daha level atlanımı kolay olabilir ama 2 günde son level olduktan sonra pvp serverından bir farkı kalmaz oyunun

BrhnGndz

Üye
Exp kasma zor olmalı, oto kasma olmasada zaten macro ile kasıyor millet. O yüzden exp kasmayı iyice zorlaştırıp savaş alanlarında exp 2x verilmeli. İsteyen gider oto ile yavaş yavaş kasar isteyen elle savaş alanlarında kasar.

Doctrine

Üye
Exp kasmada günlük görevler ile mevcut kasılabilen expin üçte ikisini kasabileceğimizi söylemişti Burhan Bey. Alfada bu görevler olmadığı için herkes biraz fazla zorlandı diye düşünüyorum. Bu görevler olmazsa konuyu açan arkadaşa katılıyorum. Bu zorlukta evli ve yoğun işi olan arkadaşlar exp kasmaya ayırdıkları vakit ile son lwle ulaşmaları min 7 ayı bulur diye düşünüyorum.

anil

Üye
Genie gibi otomasyon sistemlerine ben karşıyım. Onun yerine görevler gereken Expi sağlarsa, zaten bu sorun ortadan kalkar.

khagan

Üye
Öncelikler herkese merhaba biz alfa sürümünde şuanda exp kasıyoruz ve ekibimizin çoğu evli ve hafta içi çalışıyor . Geriye haliyle fazla zaman kalmıyor officalde ya exp kasmak bukadar zaman almamalı yada genie tarzı oto atak olmalı oyunda diye düşünüyorum çünkü belli bir saat sonra herkes yoruluyor ve oyuna ara vermek veya oyunu kapatmak durumunda kalıyoruz. İnsanlar genie vesaire oldugu zaman oyun oynarken aynı zamanda aileleriyle birlikte vakit geçirebiliyor veya dinlenebiliyorlar . İşteyken charı kasmak gerektiği zamanda exp veya item kasmak konusunda genie olmalı diye düşünüyorum extradan biz kasarken cogu oyuncunun macro kullandıgını gördüm genie olmazsada butip macro ve hilelerin daha cok gün yüzüne çıkıcağını düşünüyorum bu sebeble bence kesinlikle genie olmalı son olarakta . Genie olmazsa 7/24 boş vakti olan bir insanla bizim mücadele edebilmemiz imkansız olur .
Genie olmalı fikrine katılıyorum. Ancak kesinlikle paralı değil tüm oyuncuların kullanabileceği şekilde olmalı. Aksi takdirde ekibin yola çıkışında başrol oynayan ve insanları heyecanlandıran "Öde - kazan sistemi istemiyoruz" cümlesi boşlukta kalır. Her ne olursa olsun ödeme yaparak oyuncular arasında item-mekanik-bonus-exp farkları oluşmamalı. Bunu sadece kostümlerle-efektlerle-padlerle-karakter isim çerçeveleriyle- karakter simgeleriyle vs. sağlayan bir çok oyun var. Şu an ki çizgi çok güzel. Herkesin eline sağlık. Umarım bu şekilde devam eder..

khagan

Üye
Ayrıca ne kadar PVP özelliği ön planda olan bir oyun olsa da PVE üzerinde de çok fazla düşünülmeli. Şahsen ben seviye atladıkça , item topladıkça mutlu olup oyuna daha fazla vakit ayırma isteği oluşan bir insanım. Bu anlamda exp kasmak gerçekten zor olmalı..

khagan

Üye
Genie gelsin ucretli ucretsiz oyunu direkt silerim.
Mahmuta anlatir gibi anlatiyorum.
1. Oyun zor ise genie neden olsun.
2.Genie olacak ise oyun neden zor olsun.

Bu iki soruyu iyice dusunun.
Oyun zor officalde bundan daha zor olacak deniyor suan alfa oldugu icin ses etmiyorum ama solo bir insan basitce karakter gelisimini yapamayacak bir oyun sunulursa zaten ben dahil bir cok oyuncu baslasada bir sure sonra birakir.

Hep soyledim gene soyluyorum 2021 yilinda vanilla bir mmorpg pek kabul edilebilir degildir.
Zorluk level uzerinden degil item uzerinden olmalidir.
2 ay da son seviyeye geldigin bir oyunda tek bir sunucu yapsan bile yeni oyuncu gelip 2 ay o cileyi cekmedigi ilk an oyuncu sikintisi cekersin.
Dorion daki Solucanlar dolu olacak ki 50 lvl de ki parti ile ancak yapabildigin gorevlerde adam bulabilesin.

Dedigim gibi az mantikli olun zor olan seyi kolaylastiracak, exp premium ve genie gibi sacma sapan istekler yerine makul surede level kasabildigin bir sistem isteyin.
PVP server oynamalısın dostum... EXP kasmak kesinlikle zor olmalı ve her seviyenin bir anlamı olmalı..

nurus207

Üye
Genie olmamalı,biran önce son lvl e geleyim kafasından çıkması lazım ko oyuncusunun,bu oyunda 70 lvl 1 haftada ulaşıldıktan sonra ne farkı kaldı homeko pvp serverdan.
insanların eskisi gibi 64-65-67-68 lvl da da çıkıp pk yapmak farklı şeyler yapmak gibi şeylere yöneltmesi lazım oyunun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt