Öneri Offical Tek Server Da Olsun =)

Krakozyan

Üye
Oyun açıldığında TEK Server Olmasını diliyorum. Alt sunucularının/Kanallarının sayısı ihtiyaca göre açılsın. (Alt yapı vs durumları bilmiorum. ) 2 Irkın savaşabildiği haritaların ihtiyaç Halinde 1 den fazla sunucuda olması gibi alternatiflerle.. 1 Adet Server İsmi: XYZ Sunucu/Kanaları: XYZ 1 - XYZ 2- XYZ 3 gibi... Yalnız Ortak Auction House ve dahası ortak, Pm ler topluluk büyük ve biarada olsun.

Büyük bi topluluk beraber aynı sw de toplanması renklilik çeşitlilik ve rekabetin en üst seviyede olmasını sağlar.

+ / - yönleriyle fikirlerinizi belirtmenizi isterim.

Son düzenleme:

LosTurcos

Üye
Kapasiteye göre artar zaten, az çok beta süreçlerinde oyuncu sayısı belli olur şimdi total oyuncu diyelim 60k kişi olsun. Official olduğunda 60k kişi tek sunucuda imkansız olacak ch sistemi olsa dahi. Ben official'a 2 Sw ile başlayacaklarını düşünüyorum

Krakozyan

Üye
Kapasiteye göre artar zaten, az çok beta süreçlerinde oyuncu sayısı belli olur şimdi total oyuncu diyelim 60k kişi olsun. Official olduğunda 60k kişi tek sunucuda imkansız olacak ch sistemi olsa dahi. Ben official'a 2 Sw ile başlayacaklarını düşünüyorum
İmkan dahilinde CH sistemi imkanlarıyla olduğu kadarıyla diyelim MAX olması istenir dimi ?

LosTurcos

Üye
İmkan dahilinde CH sistemi imkanlarıyla olduğu kadarıyla diyelim MAX olması istenir dimi ?
Valla abi tam olarak kaç k alıyor ediyor sunucu ch vs şuan aklımda yok ama tek sw kaldıramaz gibi geliyor , belki 100 bin kullanıcı ile giriş yapacak belki daha fazla

anil

Üye
Valla abi tam olarak kaç k alıyor ediyor sunucu ch vs şuan aklımda yok ama tek sw kaldıramaz gibi geliyor , belki 100 bin kullanıcı ile giriş yapacak belki daha fazla
Megaserver sistemi kullanılırsa kaldırılır, örneğin ESO en çok oynanan üç MMORPG'den birisi ve oyunda sunucu sistemi yok.

Ama bunun maliyeti, zorluğu ya da uyumu gibi teknik-finansal konuları bilemem tabii. Dilerim oyun çok fazla sunucuya bölünüp, oyuncularda kafa karışıklığı yaratılmaz.

Nazzy

Üye
Doğru Düşünce Aynı Fikirdeyim Çünkü Tek Serverde Hareket Dahi Edemeyebilirz

Vuaxx

Üye
tek server demek çok sorun demek oyuncular için özellikle 10 bin kişinin bir oyuna başladığını düşünürsek exp kasarken ya da görev yaparken büyük zorluklar yaşarsın grup halinde dolaşsan bile

anil

Üye
tek server demek çok sorun demek oyuncular için özellikle 10 bin kişinin bir oyuna başladığını düşünürsek exp kasarken ya da görev yaparken büyük zorluklar yaşarsın grup halinde dolaşsan bile
O dediğin şey 10 sene önce geçerliydi. Artık 100 bin kişiyi aynı sunucuda, birbirlerini görmeden oynatabildigin sistemler var.

eNdo

Üye
Çok güzel olurdu, fakat malesef bu kadar oyuncuyu tek bir sunucuda toplamak imkansız.

Tekitekurin

Üye
bunun ıle alakalı bır tartısma konusu mevcut dostum orada fıkırler fazlası ıle yazılı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt