Officall 70 lvl Başlamamalı

Pitou

Üye
Oyunda çok iyi yetenekler var fakat bunların çoğunu açamıyoruz 70 lvl çok kısıtlıyor. Db priest oynuyorum. Heal versem debuff açamıyorum debuff fullesem heal açamıyorum. Onları orantıladım desem master hiç açamıyorum. Hadi 80 yapmıyorsunuz bari maksimum seviye 75 - 76 olsun ilk açılışta.
9 skill açamıyorum şuan sırf 70 sınır olduğu için. Hep dengesizlikten söz ediyoruz dengesizlik belki skill açamadığımız için olabilir mesela ben master açmıyorum diğer skilleri açacam diye. Master 5 % 10 bütün karakterlerin hasarını engelliyor. Belki bunları açsak eşitlik sağlanacak.
Sadece Priest değil neredeyse karakterlerin çoğunda yetenek açamama problemi var.

Yolcu

Üye
Bu durumu yönetici arkadaşlara en baştan yazdım ama pek dikkate alınmıyor gibi belki arkasında başka düşünceleri var.
Konuya açıklık getirirseler güzel olur.

HERO

Üye
Sen de hem ayranım dökülmesin hem de tatsız olaylar yaşanmasın istiyorsun. Oldu olacak okçu hem 5 li atsın hem savage vursun.
Hic alakasi yok, burda skillerin temelinden basediyoruz.
Lvl 70 olunca, Party heal yok, cc yok, db yok. Hepsinden kismak lazim

anil

Üye
Komple skill rework gelmeli. Master yüzde 5-10 defans veriyor derken bile 20 sene önceki oyunu hatırlıyoruz resmen.

LustWhissKy

Üye
Sen de hem ayranım dökülmesin hem de tatsız olaylar yaşanmasın istiyorsun. Oldu olacak okçu hem 5 li atsın hem savage vursun.
Konu burada kapanmış zaten :D Her oyunda böyledir. Skil ağacı olur ve sen Guildini oluşturursun. Tercih farkları ile farklılık yaratırsın. Her skili vurursan oyunda strateji kalmaz.

Ek olarak Master skilleri çok saçma. Her jobun pasif masteri neredeyse aynı. %5 ve %10 ahsar azaltma. Madem herkeste aynı olacak bu neden var ki :) Eninde sonunda herkes zaten 70 olacak ve Master açacak. Doğal olarak bu skillerin hiçbir anlamı kalmayacak. Bence sadece %10 olmalı ve diğerlerinin yerine her joba özel farklı skiller getirilmeli.

_Cerberus_

Üye
40 50 60 70 olabilir aslında. hem o duraklama anlarında Death Walley canlanır biraz :) keyifli olur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt