Öneri Official level atlama zorluğu

WANTED

Üye
Alfayı oynayacak çok vaktim olmadı. Dedim ya arta kalan vakitlerimde oyunda vakit geçirdim. Gözlemlediğim kadarıyla "seviyenin kolay olmayacağı bir sistemde" 60 seviye biri boss kovalar pvp vakit geçirir eşya düşürebilir ve bu sürede 70 seviyeye kasan adamlardan çok çok daha öne geçebilir. Son seviye olmak zorunluluk değil. İstersen olursun. Oyundaki çeşitliliğe bakmadınız mı? Hani siz diyorsunuz ya uzun uzun exp kasmak olmasın. Olsun, exp kasacak olan adam diğer taraftan kaçırdıklarına üzülsün. Kasmayan kişide yaptıkları ve çıkardıklarıyla exp kasanların önüne geçebilir. Misal sadece rün sistemi dahi seviye farkını ortadan kaldıracak bir sistem. Ama siz herşeyi aynı anda istiyorsunuz. Oyuna vakit ayıran oyuncular ne yapacak? Demez mi adam o kadar uğraşıyorum adam 2-3 saat oynuyor aramızda fark yok. Bence de ayırmasın kimse saatlerini. Bazı günler oyunda kapalı olsun mesela
70 seviye olmadan güç elde edemezsin

WANTED

Üye
Bende diyorum ki 70 olmak kolay olmazsa eğer 60skilli ile gayet güçlü olunur. 70 e kasan kişi de bunu fazlasıyla hak ediyordur zaten.
Ben çözemedim ne anlatmak istediğinizi, son seviye olmak önemli değil diyorsun, 60 lvl lar boss kovalar diyorsun , bu yüksek seviye olan adamlar hem boss kovalayacak hem de senden önce son seviyeye gelecek, ve senden önce itemini yapacak, çünkü oyuna şuan ne kadar vakit ayırırsan, o kadar güçlü olursun, sistem bu şekilde, sen 60 lvl boss kovalayacağını düşünürken, exp slotundan kalkıp, boss zamanı tutan senden yüksek seviye adamlar gelecek, bu sistemle şuan seviyesi düşük olan hiç bir zaman kazanamaz

Zonta

Üye
Ben çözemedim ne anlatmak istediğinizi, son seviye olmak önemli değil diyorsun, 60 lvl lar boss kovalar diyorsun , bu yüksek seviye olan adamlar hem boss kovalayacak hem de senden önce son seviyeye gelecek, ve senden önce itemini yapacak, çünkü oyuna şuan ne kadar vakit ayırırsan, o kadar güçlü olursun, sistem bu şekilde, sen 60 lvl boss kovalayacağını düşünürken, exp slotundan kalkıp, boss zamanı tutan senden yüksek seviye adamlar gelecek, bu sistemle şuan seviyesi düşük olan hiç bir zaman kazanamaz
Oyuna ne kadar vakit ayırırsan o kadar güçlü olunması gerekmez mi zaten? Hakkı değil midir o kişinin? Tabi burada esas faktör şans. Adam şanslıysa 8 eşya yapar rünleride on numara olur ona bişey diyemezsin zaten olsun bu olaylar. Ama oyuna günde 2-3 saat ayıran adamla 10 saat ayıran adam kusura bakmayın da bir olmasın. Seviye de bunun en başında geliyor. Ama exp kolay olsun sonra herkes şansa ve parasıyla güçlensin dersen knight online mevcut şuan.

WANTED

Üye
Oyuna ne kadar vakit ayırırsan o kadar güçlü olunması gerekmez mi zaten? Hakkı değil midir o kişinin? Tabi burada esas faktör şans. Adam şanslıysa 8 eşya yapar rünleride on numara olur ona bişey diyemezsin zaten olsun bu olaylar. Ama oyuna günde 2-3 saat ayıran adamla 10 saat ayıran adam kusura bakmayın da bir olmasın. Seviye de bunun en başında geliyor. Ama exp kolay olsun sonra herkes şansa ve parasıyla güçlensin dersen knight online mevcut şuan.
Şuan ki alfa sürecine göre yorum yapıyorum, eğer orijinali de aynı sistemle çıkarsa, dediğiniz mümkün olmayacak bunu söylüyorum sadece , 60 lvl bir adam, boss falan kovalayamaz, her konuda da geri kalır, ben de her alanından zevk almak istiyorum, bireysel oynayan da itemini yapabilsin, evet seviyesi çok yüksek olmayana da farklı seçenekler olsun ama şuan, bu alfa testinde öyle bir şey mümkün değil, şuanki sistem tamamen clanların kazandığı, üstünlük sağladığı, 70 lvl lerin iş yapabildiği, bireysel oynanmayan bir sistem. Knight gibi bir oyunu bana tavsiye etmen bile berbat bir şey , öyle rezalet bir oyunu 10 dakika bile oynamak istemem

IIIHEROOOO

Üye
Peki bu konuda insanlar çok fazla fikir ayrılığı yaşıyor şöyle Bi öneride bulunsam nasıl olur oyun ilk açılırken 2 farklı Server şeklinde biri zor isteyenler 2. Si kolay seviye isteyenler için olabilir her Server da %100 aynı alt yapıyı kullanarak sadece exp upgrade drop farklılıkları ile 2 farklı Server açılsa isteyen zor isteyen kolay seviye de server da oynasa saçma Bi düşünce mi olmuş olur

GrauerWolf

Üye
Peki bu konuda insanlar çok fazla fikir ayrılığı yaşıyor şöyle Bi öneride bulunsam nasıl olur oyun ilk açılırken 2 farklı Server şeklinde biri zor isteyenler 2. Si kolay seviye isteyenler için olabilir her Server da %100 aynı alt yapıyı kullanarak sadece exp upgrade drop farklılıkları ile 2 farklı Server açılsa isteyen zor isteyen kolay seviye de server da oynasa saçma Bi düşünce mi olmuş olur
İşte o zaman zor dediğin serverde burda zor olsun diyenler dahi oynamaz hocam. Bakma sen burda zor olsun falan diyorlar da anlamadıkları nokta şu kolay olsun diyen insanlar zaten 2 günde 70 olalım full item çekelim demiyor. Aslında söylenmek istenilen şey oyunun pve kısmının eziyet değil keyif olması gerektiği.

Neyptz

Üye
Valla zor olsun diyen her level tek skill aynı yratıktan 1500 taneyi elle macrosuz kesicekmi?oyun zevk almak için oynanır ve exp kasabişecein fakrlı yollar görevler çeşitlilikle zevk verir ve oyunda karakterlerin rogue hariç tek skill olması 1500 yaratığa z111111z111111 2 vuruşta bir pot çek z1111 yapmak ne kadar mantıklı

Eractor

Üye
Arkadaşlar sizin çok fazla boş vaktiniz olabilir ama çalışıp işi olan insanlar ne yapıcak peki hiç bunu düşündünüz mu günde 2 3 saat oynaya bilcek kişiler hiç başlamasın o zaman oyuna

Zonta

Üye
1 haftada 83 lvl olabileceğiniz oyun var. Neden oynamıyorsunuz? Yönetimi kötü, item satılıyor, parası olan güçlü orda, trenler var falan filan değil mi? Peki olayın özüne baktığınızda seviye kasma kolay diye olmuyor mu bunlar? Günde 15-20 tane etkinliği var ve her etkinlikte yüksek seviyeli binlerce kolay kasılmış hesap girmiyor mu?? O zamanda etkinlik sonrasında oyuna giren eşyaların haddi hesabı olmuyor haliyle. Burada tartıştığımız zamanları arar olmayalım ileride.

Zonta

Üye
Arkadaşlar sizin çok fazla boş vaktiniz olabilir ama çalışıp işi olan insanlar ne yapıcak peki hiç bunu düşündünüz mu günde 2 3 saat oynaya bilcek kişiler hiç başlamasın o zaman oyuna
Günde 2-3 saatlik oynarsınız. Bişey olmaz. Bende belki 2-3 saat oynayabileceğim. Ama zoruma gitmiyor oyunun zor olması.

Eractor

Üye
Günde 2-3 saatlik oynarsınız. Bişey olmaz. Bende belki 2-3 saat oynayabileceğim. Ama zoruma gitmiyor oyunun zor olması.
Ya tabiki gitmiyor hertürlü bulmuşum böyle bi oyun beni eski günlere götüren güzel bi şekilde çıksın daha başka bişey istemem ama çok ta zorlamasın item zor olsun sonucta herkez kasıcak max lvl a

Zonta

Üye
Ya tabiki gitmiyor hertürlü bulmuşum böyle bi oyun beni eski günlere götüren güzel bi şekilde çıksın daha başka bişey istemem ama çok ta zorlamasın item zor olsun sonucta herkez kasıcak max lvl a
Son seviye olmak 1 sene sürsün demiyor zaten kimse. 2-3 haftada son seviye olunmasın. Şuan alfa aşamasında exp normalden fazla sanıyorum. Hemen 70 olmuş çoğu kişi, resmi sürümde de bu şekilde olursa eğer diğer oyundan ne farkı kalıyor oyunun? Birde eşya-kutu-sandık gibi ödüllü günde 20 tane etkinlikte olursa eğer hiç bir farkı kalmayacak. Bakın görün resmi açılış tarihine yakın zamanlarda diğer oyun da yeni server duyurusu yapar. Ne vaadeder bilmiyorum belki eski versiyon olabilir.

Genius

Üye
Aynı zamanda "drop" ve "upgrade" oranlarının da çok kolay olmaması, üzerinde çok dikkatlice düşünülmesi gerektiği fikrindeyim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt