İstek offline bildirimler.""

Lsry

Üye
Oyuncuların oyunu Daha Verimli oynayabilmesini sağlamak için kisisel isteklerim :D
oyun çıktığında 8-10 lwl de partiye katılıp exp kasmamız gerekecek gibi duruyor(sadece görevler lwl atlatmayacak gibi buda aranan özellik ) yani 7-24 oynayanlar için değilde, günde 6 7 saat anca oynarım (6 7 saatini boş boş geçirmek istemeyen) diyenlere, ::
Rise online sitesine (ufak bi telefon uygulama olur) ek sayfa açılıp,
1: offline pazardaki itemler satıldığında, ( item - ücreti - satın alan - saati)
2: oyun için etkinlik saatleri gelmesine 10 15 dk kala (etkinlik takvimi güzelde 30 lwl adamın giremeyeceği etkinliklerde var karışmasın sadece üyenin katılabileceği etkinliklere kalan zamanı bildirsin : etkinlik adı - kalan süre - nereden katılıyor misal adana2 adana 1 serveri gibi)
3:clan lider ,asistan, friend vasfına sahip kisiler , exp partisine , pk partisine , özellikle boss lara , zor olan görevlere, kişileri bildirim yollayıp çağırsınlar(bildirim süresi olur 5dk veya bildirimi yollayanın parti dolunca boss ölünce iptal edebilsin) adana2- harpy - 3mage )
4:günlük görevler olucak denilmişti bu görevler tekrar oluştugunda (saat 00:00 da yapılmaz ise sabit :) )
5: oyun bakıma alınır , 3 5 saat ban atılır(varsa böyle birşey :D) oyun açıldığını bildirir.
6: serverler çok yoğun olur, yani girme sıkıntısı yaşanır ise, yoğunluk göstergesi yerine (yoğunluktan bize ne :D) seçtiğimiz serverlere girip girilemeyeceğini (sıra varsa sırada bekleyen sayısını) gösterse on numara olur.

Bence bunun gibi özellikler oyuncuları muasır medeniyetler seviyesine çıkartır :D

bide en önemlisi aksiliklerden 2 3 gün oyuna giremeyen birisi oyundan soğuyabilr, ama Oyun devamlı ben burdayım derse oyundan soğumaz D:

bence artık bukadar çok oyun varken oyuncuların oyunların peşinden koşacağına oyunların oyuncuları koşturması gerekiyor :)( banka, telekomünikasyon, iddaa vs) günde en az 1 2 mesaj muhakkak gelir :D
yapılamayacak birşey değil çünkü bunun yapılmasını engel birşey yok (oyun hakları, izinler gibi :D)
yapılırsa sevinirim :D bunlar benim oyundan beklentilerim :D

Nisshe

Üye
Hocam sen öneri değil de IOS , Android gibi cihazlar için sıfırdan kod yazılıp uygulama yapılmasını istemişsin :D

Oyun içi buglar düzelsin onlarada sıra gelir elbet :D

Lsry

Üye
Öylede kapsamlk birşey değil dediğim, veri işlemeyen(tek yönlü veri akışı olacak)
Dediğim oyunda sağ altta bilgi mesajlari gibi bildirim göndermesi, uygulama olursada oyun içi işlem yapilmamasi. Zaten yoksa sıkıntı çıkar :) dupe felan :)

Son düzenleme:

Bekbya61

Üye
Benim de bi ironim var Rokosoft bişey icat etsin taç gibi kafamıza takıp beynimizle karakterimizi yönlendirelim bence işte yolda gezerken her yerde yani icat etmeliler bence yani yıl 2021 olmuş. İRONİDİR İRONİ

Lsry

Üye
Benim de bi ironim var Rokosoft bişey icat etsin taç gibi kafamıza takıp beynimizle karakterimizi yönlendirelim bence işte yolda gezerken her yerde yani icat etmeliler bence yani yıl 2021 olmuş. İRONİDİR İRONİ
dediğim gibi muasır medeniyetler seviyesi için ne gerekiyorsa :D oyunculara kolaylık verimlilik öncelik :D nasıl yaptıkları teferruat :))

Shikato

Üye
karakterlere çip te takalım ölürse telefondan titresin nasıl :D

Shikato

Üye
iyi olurda :D sıkıntı sen öldüğünü telefondan öğreniyorsan Afk sindir. ya para verip kendiri kastırıyorsundur, ya macro ile takılıyorsundur :D iyi niyet , bazen kötü sonuçlar doğurur :D
Valla hayatım da ne macro ne de hile yapmadım hayatım da tek oynadığım bu oyun değil ben espiri yapmıştım. Ama şaka bir yana uzaktan bağlantı yapan insanlar var belki bilmezsin telefondan teamviewer oynayan bazı arkadaşlar oluyor işteyken falan. Komik çocuk

JohnPlane

Üye
Black Desert Online' da bu uygulama var. Çokta zor birşey değil yapılabilir.

Shikato

Üye
iyi olurda :D sıkıntı sen öldüğünü telefondan öğreniyorsan Afk sindir. ya para verip kendiri kastırıyorsundur, ya macro ile takılıyorsundur :D iyi niyet , bazen kötü sonuçlar doğurur :D
Ayrıca örnek mesela savaş zamanı pazar yapıyorsundur ırk şehrinde ölmüşsündür, buna da haber verir akınıza hemen hile hurda geliyor.

Lsry

Üye
Valla hayatım da ne macro ne de hile yapmadım hayatım da tek oynadığım bu oyun değil ben espiri yapmıştım. Ama şaka bir yana uzaktan bağlantı yapan insanlar var belki bilmezsin telefondan teamviewer oynayan bazı arkadaşlar oluyor işteyken falan. Komik çocuk
:) bende uygun olarak dalga geçmeden cevap vermiştim , neyse dediğim oyunda 2 3 kişi uzak bağlantı ile bağlanıp bunu kullanacak. 500 kişi Afk - macro- vs. vs gibi kullanacak . dediğim yöneticiler bunu düşünüp yaparlar ise macro cular bunu süistimal edecekler .yani direk macro culara özellik eklenmiş gibi olur dedim :D
telefondan teamviewer oynayan dedin bunlar pazar yapıyorlar ise ölmek için bildirime gerek yok.(üstte yazdığın istisna :D ama onada etkinlik saatlerin bildirimi olsun dedim yani ırk savaşı başlayınca haberdar olucaksın :) )
ama işe gitmiş hem çalısıyor hem telefondan canavar kesibiliyor ise bunun içinde bildirime gerek yok çünkü afk değil ölünce görür yani :)
benim dediğim işe gidicen evde bilgisayar da oyun açık okey. ama afk kalıp kasılman gerekki benim karşı olduğum o :D
yanlış anladıysan sen macro cusun demedim, bu olay tamamen macro culara fayda sağlar demek iştemiştim :D

Shikato

Üye
Dostum senin dalga vermek değil sanki laf sokma iadesi gibi olmuş. Tabi ki güzel bir mobil uygulama ile hal olur bir ton oyun da artık sistem var. Hileden nefret ettiğim kadar hiç bir şeyden nefret etmiyorum dostum o yüzden sinirlendim.

Lsry

Üye
Dostum senin dalga vermek değil sanki laf sokma iadesi gibi olmuş. Tabi ki güzel bir mobil uygulama ile hal olur bir ton oyun da artık sistem var. Hileden nefret ettiğim kadar hiç bir şeyden nefret etmiyorum dostum o yüzden sinirlendim.
karşılıklı tartışma en iyi ve en hızlı çözüm yöntemidir (tartışmayı kavgadan ayırdım)
olabilecekleri tartışmak , ufak tefek imalar normaldir :) bence tabi
konu fikirlerin , yöntemlerin , işleyişlerin , sistemin ,yöneticilerin , eksikliklerini belirtmek , mümkünse eksikliklerin giderilebilmesi . bunları bence sinirlenmeden tartışmak çok önemli tekrar yanlış anlaşıldığım için özür dilerim derdim laf sokmak değil verdiğin fikirin bence eksikleri var demekti. :)

underestimated

Üye
şu oyunda hile olmasın da ya da olduğu gibi direk IP ban mıdır süresiz ban mıdır caydırmak için maksimum seviyede 1 sn bile açana banlar atılsın böyle bi yönetim olsun gerisi gelir zaten :) en büyük sıkıntı şuanda bug bulup kendi çıkarına kullanmaya çalışacak olanlar (alfada bile söylemeyen bildirmeyen bi ileri zeka topluluk var) bir de macrodur,koxptur vs. bu gibi iğrendiğim hileleri kullanan insanlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt