Öneri Offline merchant alternatifleri

underestimated

Üye
Selamlar oncelikle bu offline merchant konusunda neden bu kadar israrci bir tavir suruyor gercekten oyuncular olarak anlamis degiliz, beraberinde binbir turlu sorunu ve oyun acigini getiren bu ozellik yerine bir alternafiniz var mi ya da alternatifiniz yoksa kaldirmayi dusunuyor musunuz ? Eger ki kaldirmayi dusunmuyorsaniz ya da bir alternatifiniz yoksa forum kullanicilarini da bu konu basligi altinda alternatif cozumler bulmaya davet ediyorum.
Benim alternatif cozumum su sekilde, FIFA Ultimate Team serisini bilen biliyordur ve ordaki acik arttirma yoluyla oyuncu alip&satma modeli gercekten etkili bir yontem,tabii ki acik arttirma olsun demiyorum direk satis fiyasi konulup bir NPC ile bu saglanabilir. Oyunun her NPCdeki pazar satisindan aldigi %2-3 vergi de bu modele dahil edilebilir.

DIPNOT : Dupeciler banlanmis sanirim bu hareketinizden dolayi yoneticileri,moderatorleri, GMleri ya da bu karari almakta kimin payi varsa herkesi tek tek tebrik ediyorum. BU OYUNU SU KITLEDEN KURTARIN. Bu oyun diger oyunun alternatifi olarak gorulmesin , yapilan yanlislardan ders cikardiginizi goruyorum tekrardan tebrik ederim.

Judge

Üye
dupeciler banlanmadı protean karakterleri kasıp bıraktılar aynı itemlerle lunaskar kastılar ve bu alenen sergilendi :D

underestimated

Üye
alfa sureci aciklar iyice belli olsun diye banlamiyolardir diye iyi dusunuyorum o zaman :D umarim official geldiginde boyle insanlara goz actirmazlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt