Offline Pazar askıda kalma problemi . Lütfen emeklerimiz gidiyor :(

paVqeia

Üye
Merhabalar . Bir kaç gündür bazı bug'lardan ötürü kaybettiğim item vb. şeylerin haddi hesabı yok . Alpha süreci olması emeklerimizin bu şekilde gitmesine sebebiyet vermemelidir. Lütfen konu ile ilgili hazır kalıp cevaplar yerine , yapıcı çözümler sunarsanız zamanımızın boşa gitmediğine inanırız .

https://streamable.com/ayzfqk

video da linkledim gerçekten üzücü :(

Ekli dosyalar

• Üzücü.jpg
    Üzücü.jpg
    643.9 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:

ProZodiaC

Üye
Aynı sıkıntı bende de var anlamadım ticket attım dc den yazdık cevap yok

paVqeia

Üye
İlgileneceklerini düşünüyorum . Lakin bu seferde yapıcı bir uygulama gelmezse , malesef bırakmak zorunda kalacağım . Gidenleri yerine koyması cidden haddinden fazla zor benim için . Çok severek başladık ama hüsrana sürüklüyor :(

ProZodiaC

Üye
Alfa da oyun olabilir böyle şeyler düzeltirler sadece yanıt vermiyorlar verilende tatminkar olmuyor

paVqeia

Üye
Evet alpha süreci olduğu için ilk etaplarda olabilir dedim fakat şu an gidenleri tekrar yerine koyması imkansız gibi bir şey benim adıma . Umarım erken safhada cevap verirler sana ve bize de gereken yapıcı dönüşü sağlarlar.

ProZodiaC

Üye
İnşallah temennimiz o bakalım bekliyelim bir şey olursa burdan yazarım

Aziz

Üye
Ne kadar alacağınız var gelin ben vereyim elimdeki bütün paraları. Şu an çok emek için uğraşmayın arkadaşlar. Oyundaki hataları bulmaya çalışın. Para derdine düşmeyelim. Hataları bulup düzelttirip hızlıca offical yolunu tutalım.

ProZodiaC

Üye
ben paranın derdinde değilim offline pazar kapanmıyor sıkıntı bu alfa da ne parası

paVqeia

Üye
Hala aynı durumda :( karakterimin yanında saatlerdir bekliyorum .

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt