İstek OFFLİNE PAZAR

CanavarHun

Üye
Ben oyunda itemlerimi satmakta çok zorlanıyorum son 1 haftadır bilgisayarım sürekli açık durumda 6 saat oyun oynayıp geri kalan tüm süreyi pazarda geçirmek zorunda kalıyorum offline pazar gelsin artık gerçekten cok rahatsız durumdayım benim oyun saatim günde 15 saat acayip canım sıkılıyor oyunu oynamaktan cok pazardayım yani offline pazar benim ve benim gibi oyuncular için gerçekten cok önemli lütfen getirin artık

looksepic

Üye
Offline pazar sistemi bir an önce gelmeli. Pazar hem bilgisayarı çok yoruyor, hem de elektrik faturasını çok etkiliyor. Aynı zamanda dediğiniz gibi tüm süreyi pazarda geçirmek yerine pazarımız kuruluyken oyun içinde aktif olmak istiyoruz.

psikolog

Üye
premiumu en çok aldıracak şey bence skill sıfırlamadan çok bu olacaktır keşke açsalar

Alkoer

Üye
AH nin en güzel yanı. düşen itemi anında satışa koyarsın ve oynayama devam edersin.

offline pazara gerek bile yok. nostalji isteyenler tabiki kursun lafım yok. ama acilen tam fonksiyon AH lazım

Asetan

Üye
Destek olsun diye 1 tane premium almıştım. Offline pazar gelene kadar başka almayı düşünmüyorum şahsen.

MrJacues

Üye
AH nin en güzel yanı. düşen itemi anında satışa koyarsın ve oynayama devam edersin.

offline pazara gerek bile yok. nostalji isteyenler tabiki kursun lafım yok. ama acilen tam fonksiyon AH lazım
Kesinlikle katılıyorum, hatta buy pazarları aktif ederlerse daha da hızlı sell/buy yapılır acelesi olan itemini en yüksek buy fiyata atıp devam eder, win&win durumu kesinlikle(y)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt