offline pazar

eurimaqesx9

Üye
ben geçici çözüm olarak yan karakterimde pazar kuruyorum o etkılenmıyor
yan karakter açtın hepsinde de pazarı kurdun hepsi de buga girdi 5. kez neyle pazar kurmayı planlıyosun sorabilir miyim ? Bug var kardeşim bug. Adamlar yazıyor ki düzenlensin hatalar kapatılsın. Yan char açıp kurmak bir çözüm değil aynı şeyi bende yaptım ama aynı zamanda da oyun içinden hata var diye adminlere yazdım

doganfatih

Üye
pazarı kurdum itemleri sattım. npc ye parayı çekmeye gititm. parayıda çektim üstüme aldım kendime item bakıyordum. Rollback geldi. item yok para yok ?

fyoGGa

Üye
Allah için şu pazar bugunu düzeltin o kadar dillendirmemize rağmen halen bir şey yapılmıyor birden oyundan attı apzar bugda kaldı pazarda ki eşyalarım da yok pazarıda bozmuyor afk pazarı bırakıp kendim eşya koydum onun parasıda arada kaynadı artık ilgilenin şu sorunla daha nasıl dillendirebiliriz !

eomerohinder

Üye
ben offline pazarı kurdum kaldırıyorum pazar hala yerinde itemlerde pazar da kalıyor bendemı sorun var yoksa bugdamı kaldık ..

fyoGGa

Üye
yeni page geldi bende düzeldi heralde dedim pazara koydum itemlerimi tekrardan onlarda gitti :D şaka falan sanırım

fyoGGa

Üye
1620057450383.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt