Bildiğim kadarıyla AH üzerindeki vergi oranı, Offline pazara göre daha yüksek olacak. Ayrıca AH kullanmak için premium şartı var. Bu yüzden bazı oyuncular offline pazarı tercih edebilir.AH'da eşya satmakla Offline pazarda eşya satmak arasında ne fark olacak? Zaten şuan AH sistemi offline pazar olmuş olmuyor mu?
Oyunlara devasa paralar yatırıp oynayan birisi değilim ama bir oyuna aylık 90 tl premium parası veremedikten sonra o oyunu oynamanın çok mantıklı olmadığını düşünüyorum.AH sisteminde premiumunuz olmasa dahi arayıp satın alma işlemi yapılabilmesi gerek bence.
AH'a satış için eşya koymaya bir şey diyemem ama arama ve satın alma premiumsuzlar içinde olmalıdır.
Çünkü herkeste premium yok ve eşya alımı yapamazlarsa AH'ta alış-veriş sadece premiumlular arasında olur o zaman. Bu da bence mantıklı değil.
Katılıyorum. Ama premiumsuzlarda bu oyunda varlar ve ben AH'da sattığım ürünlerin tüm oyunculara ulaşabildiğini görmek isterdim.Oyunlara devasa paralar yatırıp oynayan birisi değilim ama bir oyuna aylık 90 tl premium parası veremedikten sonra o oyunu oynamanın çok mantıklı olmadığını düşünüyorum.
Söz konusu para harcamamak ise pot da almamak lazım, sonuçta o da masraf.
Premium aldıktan sonra 1-2 gün içerisnde parası karşılanıyor en kötü ihtimal 10gün.
Pazar oyunda önemli bir faktör ve premium sırf bu yüzden bile alınabilir.
Kesinlikle Bunu ben de isterim ama oyunun ayakta kalması için bazı getirilere P2W faktörünü eklemesi lazımKatılıyorum. Ama premiumsuzlarda bu oyunda varlar ve ben AH'da sattığım ürünlerin tüm oyunculara ulaşabildiğini görmek isterdim.
Bana göre Yanlış düşünüyorsunuz. Tabii fikirlere saygım vardır. Basit olan bir şeyin götürüsü çok olur. Oysa uğraştıran bir şeyin ise getirisi olur. AH güzel bir sistem. Ancak atıp gidip onlarca kişiye erişmenin sonuçları da olacaktır. Ünlü bir alışveriş sitesine ürün ekleyin. Komisyonu çoktur. Birde kendiniz site yapın. Ona koyun. Götürüsü ona göre az olur.çok mantıksız bir yaklaşım AH pazardan alış-veriş için premium şartı var, vergi oranının en düşük olması gereken sistem olmalı. ve AH aktifken offline pazarın da mantığı yok gereksiz ekran kasmasından öteye geçmeyecek bir sistem, en kralı AH varken geliştirilmeye bile uğraşılmaması lazım bence.
Offline pazar açılmadı. Gelecek... AH geldiAlfa 2 de vardı. Kuruyorsun bir tane kopya bırakıyor oraya sen takılıyorsun farmına expine bakıyorsun. Offline pazar bu değil mi ? Ayrıca offline pazarın 24 saat sonra bozulacağı söyleniyordu özelliklerinde...
Offline pazarda, bilgisayar açık halde pazarda beklemeyeceksin. Yani mantık olarak böyle olmalı bence. Çünkü lütfen böyle olsun. Yoksa dediğin gibi hiçbir mantığı olmaz.AH'da eşya satmakla Offline pazarda eşya satmak arasında ne fark olacak? Zaten şuan AH sistemi offline pazar olmuş olmuyor mu?