Ofline pazar gelmiş

Sexlove

Üye
Neden bu olayı onemsız birşey gibi 35. maddeye yazıyorsunuz youtubede jemsnow ızleyerek ogrendım guncelleme notlarına bakmama ragmen dıkkatımı çekmedı bence bu olay craft veya row dan daha onemli bir olay :D

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Offline pazar değil, Auction House sistemi aktif edildi. Offline pazar ilerleyen güncellemelerde aktif edilebilir. Güncelleme notları kısmında maddenin dikkat çekmesi için renklendirildi, uyarınız için teşekkür ederiz.

Lady

Üye
AH'da eşya satmakla Offline pazarda eşya satmak arasında ne fark olacak? Zaten şuan AH sistemi offline pazar olmuş olmuyor mu?

Vision

Senior Moderatör
AH'da eşya satmakla Offline pazarda eşya satmak arasında ne fark olacak? Zaten şuan AH sistemi offline pazar olmuş olmuyor mu?
Bildiğim kadarıyla AH üzerindeki vergi oranı, Offline pazara göre daha yüksek olacak. Ayrıca AH kullanmak için premium şartı var. Bu yüzden bazı oyuncular offline pazarı tercih edebilir.

Hafuj

Üye
çok mantıksız bir yaklaşım AH pazardan alış-veriş için premium şartı var, vergi oranının en düşük olması gereken sistem olmalı. ve AH aktifken offline pazarın da mantığı yok gereksiz ekran kasmasından öteye geçmeyecek bir sistem, en kralı AH varken geliştirilmeye bile uğraşılmaması lazım bence.

Lady

Üye
AH sisteminde premiumunuz olmasa dahi arayıp satın alma işlemi yapılabilmesi gerek bence.
AH'a satış için eşya koymaya bir şey diyemem ama arama ve satın alma premiumsuzlar içinde olmalıdır.
Çünkü herkeste premium yok ve eşya alımı yapamazlarsa AH'ta alış-veriş sadece premiumlular arasında olur o zaman. Bu da bence mantıklı değil.

Hedvein

Üye
AH sisteminde premiumunuz olmasa dahi arayıp satın alma işlemi yapılabilmesi gerek bence.
AH'a satış için eşya koymaya bir şey diyemem ama arama ve satın alma premiumsuzlar içinde olmalıdır.
Çünkü herkeste premium yok ve eşya alımı yapamazlarsa AH'ta alış-veriş sadece premiumlular arasında olur o zaman. Bu da bence mantıklı değil.
Oyunlara devasa paralar yatırıp oynayan birisi değilim ama bir oyuna aylık 90 tl premium parası veremedikten sonra o oyunu oynamanın çok mantıklı olmadığını düşünüyorum.
Söz konusu para harcamamak ise pot da almamak lazım, sonuçta o da masraf.
Premium aldıktan sonra 1-2 gün içerisnde parası karşılanıyor en kötü ihtimal 10gün.
Pazar oyunda önemli bir faktör ve premium sırf bu yüzden bile alınabilir.

Lady

Üye
Oyunlara devasa paralar yatırıp oynayan birisi değilim ama bir oyuna aylık 90 tl premium parası veremedikten sonra o oyunu oynamanın çok mantıklı olmadığını düşünüyorum.
Söz konusu para harcamamak ise pot da almamak lazım, sonuçta o da masraf.
Premium aldıktan sonra 1-2 gün içerisnde parası karşılanıyor en kötü ihtimal 10gün.
Pazar oyunda önemli bir faktör ve premium sırf bu yüzden bile alınabilir.
Katılıyorum. Ama premiumsuzlarda bu oyunda varlar ve ben AH'da sattığım ürünlerin tüm oyunculara ulaşabildiğini görmek isterdim.

Hedvein

Üye
Katılıyorum. Ama premiumsuzlarda bu oyunda varlar ve ben AH'da sattığım ürünlerin tüm oyunculara ulaşabildiğini görmek isterdim.
Kesinlikle Bunu ben de isterim ama oyunun ayakta kalması için bazı getirilere P2W faktörünü eklemesi lazım :)

Aziz

Üye
çok mantıksız bir yaklaşım AH pazardan alış-veriş için premium şartı var, vergi oranının en düşük olması gereken sistem olmalı. ve AH aktifken offline pazarın da mantığı yok gereksiz ekran kasmasından öteye geçmeyecek bir sistem, en kralı AH varken geliştirilmeye bile uğraşılmaması lazım bence.
Bana göre Yanlış düşünüyorsunuz. Tabii fikirlere saygım vardır. Basit olan bir şeyin götürüsü çok olur. Oysa uğraştıran bir şeyin ise getirisi olur. AH güzel bir sistem. Ancak atıp gidip onlarca kişiye erişmenin sonuçları da olacaktır. Ünlü bir alışveriş sitesine ürün ekleyin. Komisyonu çoktur. Birde kendiniz site yapın. Ona koyun. Götürüsü ona göre az olur.

JaxSui

J
Alfa 2 de vardı. Kuruyorsun bir tane kopya bırakıyor oraya sen takılıyorsun farmına expine bakıyorsun. Offline pazar bu değil mi ? Ayrıca offline pazarın 24 saat sonra bozulacağı söyleniyordu özelliklerinde...

washigo

Üye
Alfa 2 de vardı. Kuruyorsun bir tane kopya bırakıyor oraya sen takılıyorsun farmına expine bakıyorsun. Offline pazar bu değil mi ? Ayrıca offline pazarın 24 saat sonra bozulacağı söyleniyordu özelliklerinde...
Offline pazar açılmadı. Gelecek... AH geldi

jobulani

Üye
Offline pazarda, bilgisayar açık halde pazarda beklemeyeceksin. Yani mantık olarak böyle olmalı bence. Çünkü lütfen böyle olsun. Yoksa dediğin gibi hiçbir mantığı olmaz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt