Ofline pazar kurdum ve bütün itemlerim silindi

eemrah5555

Üye
kaç haftadır emek ederek topladığım gece gündüz uğraştığım itemlerim ofline pazar kurduktun sonra pazar görünmedi ve itemlerim silindi. Pazar boz desemde itemlerim geri gelmedi. Lütfen yardımcı olun beta da olsa ciddi bir emek var ortada. +7 Stormbringer +7 holy maul gibi bir sürü item silindi datalardan kontrol edebilirsini.

Fischer

Üye
Merhaba,

Oyun-içi isminiz ilgili ekibe bildirildi. Yoğunluktan dolayı gecikmeler yaşanabilir. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.

**Offline Pazar üzerindeki mevcut bir problemden dolayı, önemli olduğunu düşündüğünüz eşyalarınızı pazara koymamanız önemle rica olunur. Problem çözüldüğünde tekrar bilgi verilecektir.

eemrah5555

Üye
**Offline Pazar üzerindeki mevcut bir problemden dolayı, önemli olduğunu düşündüğünüz eşyalarınızı pazara koymamanız önemle rica olunur. Problem çözüldüğünde tekrar bilgi verilecektir.

Bu uyarıyı yapıyorsunu madem böyle bir sorun var neden genel bir duyuru olarak bunu bizim ile paylaşmadınız ne olacak verdiğimiz onca emek 3 haftadır doğru düzgün uyku uyumuyoruz ve forumda baktığım kadarı ile benim gibi aynı konudan madur olanlar için hiçbir işlem yapılmamı.

Fischer

Üye

Bu uyarıyı yapıyorsunu madem böyle bir sorun var neden genel bir duyuru olarak bunu bizim ile paylaşmadınız ne olacak verdiğimiz onca emek 3 haftadır doğru düzgün uyku uyumuyoruz ve forumda baktığım kadarı ile benim gibi aynı konudan madur olanlar için hiçbir işlem yapılmamı.
Sorun ile ilgili uyarılar, resmi kanallar üzerinden haftalar önce yapıldı. Güncelleme notlarını takip ederek, bu tür durumların yaşanmasının önüne geçebilirsiniz.

eemrah5555

Üye
Ayrıca zaten koyacak bir itemimiz de kalmadı bütün klanın emekleri silindi o pazarda.

MontanA

Üye
Her "Pazar kurma ile ile ilgili çalışmalar yapıldı" notundan sonra pazar kurdum ve sonuç olarak benim de itemlerim yok oldu :) Offline pazar'ın ciddi bir çalışma yapılana dek kapalı kalması gerektiğine inanıyorum.

ANGEL

Üye
P2W ve Pazar tartışmalarını bitirecek bir Proje Önerisi !

konuya destek verebilirsiniz.

eemrah5555

Üye
İsimleri bildiriyorsunuz ama sonuç yok olan bizim emeklerimize oluyor. buradan cvp vererek çözülmüyor işler icraate bakmak lazım bu da bu oyun ne kadar güveniliri getiriyor insanın aklına !!!

Fischer

Üye
Bendede aynı sorun mevcut yardım edebilirseniz sevinirim Nick: iRonSide07
Oyun-içi isminiz ilgili ekibe bildirilmiştir.

İsimleri bildiriyorsunuz ama sonuç yok olan bizim emeklerimize oluyor. buradan cvp vererek çözülmüyor işler icraate bakmak lazım bu da bu oyun ne kadar güveniliri getiriyor insanın aklına !!!
Bildirilen isimlerin teker teker oyun içi kayıtları incelenerek, değerlendiriliyor. Dolayısıyla bu süreçte gecikmeler yaşanabiliyor. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.

mystic007

Üye
Onlarca insan bu yüzden oyunu bıraktı şimdide biz bırakcaz yetti artık ya gene itemlerimiz silindi nolcak bunun sonu böyle böyle ha 3 4 gün güzel gitmiyor silinmiyor güvenip koyuyoruz sonra itemler siliniyor gene ticket atıyoruz itemleriniz geri verilmicek deniliyor bumu yani o malum oyundan farkınız ney acaba böyle davranarak insanların emeğinin kaybolmasına göz yumarak?
NİCk TriSSMeiGolD itemlerimin geri verilmesini istiyorum.!!!

Mirova

Üye
Bugün benim itemlerim de silindi. Destek ekibine ticket attım ama cevap alamadım.
Nick: Friyu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt