Ok atan warriorlari hatirladiniz mi?

İtibarx

Üye
Sabahtan aksama kadar elle kas, sonra gorev icin slotlara git bir de ne goresin herkes macro. Birde utanmadan kufur ediyorlar. Biz herseyi birakip bir umutla oyuna gelelim, kes cekelim. Fedakarlik gosterelim eee? Lutfen su z yi death valley disinda kaldirin. Yoksa tum userler gidicek buralardan. Macro kalkana kadar yokum.

RajBhera

Üye
kardeşim ne bekliyosun ya yıl olmuş 2022 bu oyunu oynayan herkesin artık çocuğu var sen çocuklu birinin sabahtan akşama kadar bilgisayarda eliyle exp kasabileceğini mi düşünüyorsun bence oyuna kendi entegre ettikleri bi sistem gelmeli buda oyun içi gold ile çalışmalı cash ile değil saatliği 5m gibi hem gb çıkışı olur hem oynayanlar mutlu olur bu arada herşeyi herkese beğendiremezsiniz 80k oyuncu var hangisinin isteğini yapabilirsinki

KenyaliAtlet

Üye
kardeşim ne bekliyosun ya yıl olmuş 2022 bu oyunu oynayan herkesin artık çocuğu var sen çocuklu birinin sabahtan akşama kadar bilgisayarda eliyle exp kasabileceğini mi düşünüyorsun bence oyuna kendi entegre ettikleri bi sistem gelmeli buda oyun içi gold ile çalışmalı cash ile değil saatliği 5m gibi hem gb çıkışı olur hem oynayanlar mutlu olur bu arada herşeyi herkese beğendiremezsiniz 80k oyuncu var hangisinin isteğini yapabilirsinki
Çok basit vakti yoksa oynamasın. İşiniz gücünüz makroyu legalleştirmek.

RajBhera

Üye
Valla evde hafta sonu hanımla kavga ettim oyundan geri kalmak istemiyorum ama 2 çocuk var yaşları 2.5 ve 8 aylık inanın bakmak çok zor ama bir yandanda aklım oyunda çocuk kucağımda farm yapmaya çalışıyorum

Miman

Üye
Bence otomatik kasma sistemi olabilir.Ama afk olmadan elle kasan insanlar için özel daha fazla exp ve drop veren, Z ye gelmeyen,sadece mouse ile seçilen ve alan hasarından etkilenmeyen slotlar eklenebilir.Daha adil olacağını düşünüyorum.İsteyen elle isteyen otomatik sistem ile kasar.Otomatik kasma sistemi olan kişiler afk slotlarına atak yapamayacak şeklinde ayarlanması gerek tabi ki.Yada otomatik sistemi olanların gidemeyeceği bir harita yapılmalı.Pvp haritasında kullanılmayan bir otomatik sistem olmalı.Benim şahsi fikrimdir.Katılmayanlar olabilir saygı duyarım.

Paris

Üye
Merhaba,

Şu an için otomatik saldırı yapan bir sistem gündemde yok. Makro ve diğer hile kullanımlarını oyun içerisindeki yardım menüsünden destek bileti açarak iletebilirsiniz.

Aedesius

Üye
Oyuncunun “özel hayat sorumlulukları” yapımcının oyun dizaynı için bir metrik olmamalı. Önerin o kadar absürt ki şaka yaptığını varsayarak epey güldüm hatta ben de katkı da bulunayim; Madem her oyuncunun cocugu var yeni bir çocuk classı açılmalı cok fazla skill olmamalı pvp alanlarında onlara vurmak yasak olmalı kutu falan toplayıp bineklere binebilmeliler. HERKESİN COCUGU İLE OYNAMA HAKKI VAR. PETLER KALKSIN ÇOCUKLAR CLASSI GELSİN!!

Black Vortex

Üye
uygun fiyata oto atak gelmeli. hem exp bug oluştu, hem moblardan yüksek exp aldılar. illegal olmaya çalışıp ellerine bulaştırdılar. bari çıkarın oto atağı herkes rahat etsin.

ken7

Üye
macro/koxp/genie vs hepsi yasak olmalı elle kasamıyosanız veya süreniz yoksa başka oyunları tercih edebilirsiniz demekki burası size göre değil, basit

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt