Ok Menzilinin Bıçak Menzilinden Daha Kısa Bir Oyun Düşünün

Balerion

Üye
Şimdi bi oyun düşünün bi karakter var elinde bıçak var kısa bi silah. Tabi bunun uzamsal bir menzili var sonuçta bu bir oyun arada belli bir mesafe varken bu bıçağı size saplayabiliyor bu oyunda. Bu öesafe epey kısa tabiki.
Bide okçu karakter düşünün, ok atıyo multi arrow skilleri var. Oku atıp isabet ettirdiği mesafe bıçakçı karakterin bıçak sapladığı mesafeden daha kısa. Karakter koluyla bıçak hamlesi yapıp vurabiliyo ama aynı mesafeden ok girmiyo.

Bilin bakalım bu oyunun adı ne :)

CrystalMaidenDota

Üye
güncelleme öncesi bile dönen asasa 1ok şanslıysan 2ok tutuyordu. Şuan adam döne döne kevgire çeviriyor seni 1 ok tutmuyor :D görünmezlik felan basıyorum artık oyunu bilen asas gelirse. kit ice zaten hak getire 10 asasın 1ine belki tutma ihtimali var.

kimyasal

Üye
Okçular ekip olarak kanserliyor diyorlardı, asası bufladılarda bufladırlar. Şimde DW de 3 asas 2 asas takılanlar var. kör edip skıll barı kapatıyorlar, zaten görünmezlikte ilk atakları kritik vuruyor. Bence siz asasları GM yapın, niyetinizi gizlemeye gerek yok.

murbal

Üye
Peki macro ile 3 - 5 li ok atınca el hızın normal karakterlerin kaç katı ? birde onu açıklar mısın

mmtakiff06

Üye
Peki macro ile 3 - 5 li ok atınca el hızın normal karakterlerin kaç katı ? birde onu açıklar mısın
Oyuncunun makro kullanması okçunun 3lü 5li'sine nerf gelmesinimi gerektiriyor. ? bir arkadaşta okçu el düşürüyor diye isyan ediyordu. 83 level 2 okçuyuz buyur Bir asas isen gel 2 ws 1 atalım çok yorulmucaksın dönmen yeterli ayrıca pot dahi harcamassın.

Hypnotica

Üye
şuan oynanılcak en iyi karakter BP zaten oyunun başından beri öyleydi farmını yap itemi ucuz cz de solo db olursan iş yaparsın

Balerion

Üye
Merhabalar, okçu ve priest karakterlerinde tecrübeli biri olarak belirtmek isterim fail vermeden hasar vurma süreleri arasında priest ile okçu arasında tam olarak 50 milisaniye var.
Sanırım hayatında hiç asas makrosu görmedin. Gücün okçuya yetiyor tabi bide asaslara laf et bakalım yiyorsa, okçu 3-5i 1 tur vurmadan asas makrosu 4. Hasarını geçiriyor.
İster misin aynı milisaniyede 3 tur skill atan her karakter 2 saat atak blok yesin? Dvde asas kalmaz. Makrodan en muazzam faydalanan job tartışmasız asas

mmtakiff06

Üye
Merhabalar, okçu ve priest karakterlerinde tecrübeli biri olarak belirtmek isterim fail vermeden hasar vurma süreleri arasında priest ile okçu arasında tam olarak 50 milisaniye var.
Sanırım hayatında hiç asas makrosu görmedin. Gücün okçuya yetiyor tabi bide asaslara laf et bakalım yiyorsa, okçu 3-5i 1 tur vurmadan asas makrosu 4. Hasarını geçiriyor.
İster misin aynı milisaniyede 3 tur skill atan her karakter 2 saat atak blok yesin? Dvde asas kalmaz. Makrodan en muazzam faydalanan job tartışmasız asas
Ben cevap atmaya tenezzül etmedim. Malesef , çünkü bir okçu hesap ile arkadaşın vs denemesi lazımki bizim görüşlerimize saygı göstersinler.
Ayrıca şikayet çok olduğu için yönetimin okçu meselesine önem vereceğini düşünüyorum. İnş 3lü 5li eski haline dönerde bizde vs'de Adam kesme zevkine tekrar sahip oluruz.

skaebneN

Üye
Şimdi bi oyun düşünün bi karakter var elinde bıçak var kısa bi silah. Tabi bunun uzamsal bir menzili var sonuçta bu bir oyun arada belli bir mesafe varken bu bıçağı size saplayabiliyor bu oyunda. Bu öesafe epey kısa tabiki.
Bide okçu karakter düşünün, ok atıyo multi arrow skilleri var. Oku atıp isabet ettirdiği mesafe bıçakçı karakterin bıçak sapladığı mesafeden daha kısa. Karakter koluyla bıçak hamlesi yapıp vurabiliyo ama aynı mesafeden ok girmiyo.

Bilin bakalım bu oyunun adı ne :)
Yaklaşımın gerçekten çok güzel olmuş. Oyunun adını da vermeye gerek kalmadı. Herkes biliyor bence :)

levbom

Üye
herkes okcu kanser diyor mageler hem alan vuruyor. hem tekleme atıyor. tekleme skilleri okculardan fazla vuruyor. ayrıca okcu ok atarken kaçma ihtimalin var mage teklerken kaçamıyorsun önüne kaya taş adam priest dağ bina gökdelen meteor gezegen vb. ne koyarsan koy arkasından sana vurmaya devam ediyor ama okcu azcık bi tepecik olsa oku değmiyor. ayrıca magenin alanı var ayrıca magelerde 2 parti geziyor kimse magelere laf söylemiyor. damageleride arttırıldı. 135 fire resistansla 1200 1500 arası damageler yiyorum. adamlara hiçbir şekilde defansda alınmıyor. ayrıca mage atak kırma olarak değerlendireceğimiz skillin alanını küçülttüler artık skill bara bile koymuyorum. ama ne hikmetse okcular oyunu kanser ediyor. arkadaş ezik itemle sağlam item arasındaki farkı birazdaha açın itemsiz okcular dvye çıkamasın oyunuda kanser etmesin.

birşey daha ekleyeceğim okcular bana 300 400 arası vuruyorlar az item alın üzerinize takılarını artılayın okcular size az vursun. paper setle dolaşıp bana asas 8k vurdu bilmem ne demeyin. bende bp oynuyorum 2850 ap var ne okcuya ne asasa yaklaşamıyorum bile ezik geçiyorlar beni. çok sinir oluyorum ama adamlar çok vuruyor demiyorum. her karakterin her jobun bir özelliği vardır. Yönetimde artık her ağlayanın lafını dikkate almayın kendileri test edip ona göre değerlendirirlerse bu sıkıntılar kalmaz.

SEISMO

Üye
Okçuya bi dengeleme elbet gelcektir fakat genel anlamda pvpde en güçlü karakter asas iken , okcuların farm anlamında çok öne çıkması ki bu yüzden biz hala 85 olamadık yeni slotlarda yer bulamadık. Rogue sınıfı diğer joblara göre çok farklı bi boyuta gelmişti. asas ol pk at , okcu ol istediğin slotu al gibi bi ortam olustu yani tek bir karakter ile her yerde en ön planda olmakda haksızlıktı. Ben bu konuda gereken zaten yapılır mesafe bi tık arttırılır buna eminim. Fakat warrior konusunda Knight skilleri gelecek dendi hazırlanıyor dendi ama gelmedi ben warriorum ve saçma bi şekilde heryerde ezilen bi job oynuyorum kasıyorum artık biraz bu konuyada yoğunlaşılıp gerekli güncellemelerin yapılmasını rica ediyoruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt