okçu 3lü 5li combo sorunu

CANSNOW

Üye
Okçu oynarken hızlı 3lü 5li combo yapamıyorum bu oyunda. W+S combo ve mouse combo failed veriyor. Ayrıca bazen 5li attığım zaman görüntü olarak ve damage olarakta 1 vuruş yapıyor. Lütfen bir kontrolünü sağlar mısınız? Teşekkürler. <3

Mjollner

Üye
Bu oyunu malum diğer oyunla karşılaştırmak çok yanlış olur. Orada yapabildiğimiz kombinasyonlar burada yapılamayabilir. Yapılamaması bir sorun değil bence önlem olabilir. Yani demek istediğim şey diğer malum oyundaki alıştığımız ve yapabildiğimiz şeyleri bu oyunda da beklemek çok yanlış olur.

mimolog

Üye
hocam farkettiğiniz sorunları oyun içinden ticket olarak yönetici ekibe iletirseniz daha faydalı olur.

a.234

Üye
macro ile 3-5 yapılmıyor:)) bence bu sistem çok iyi minor ve 3-5 skili.

CANSNOW

Üye
Düzgün Ws atılmıyor şuanki haliyle. Neyse okçu oynamayan yorum yapıyor zaten hep. Düzelirse oynarım düzelmezse başka job oynarım ben sıkıntı yok

CANSNOW

Üye
Bu oyunu malum diğer oyunla karşılaştırmak çok yanlış olur. Orada yapabildiğimiz kombinasyonlar burada yapılamayabilir. Yapılamaması bir sorun değil bence önlem olabilir. Yani demek istediğim şey diğer malum oyundaki alıştığımız ve yapabildiğimiz şeyleri bu oyunda da beklemek çok yanlış olur.
Malum oyun umrumda değil. Şuan ben ws attığımda 3lü 5li bana gelişmemiş geldi. Herhangi bir beklentimde yok. Bir kontrol etmelerin dile getirdim sadece. Yapılacak bir şey varsa yapılır... saygılar

_AYDOS_

Üye
Bence makro kullanımında önüne geçilmiş olabileceğini düşünüyorum tabi okçu sınıfınıda köreltmemek adına birşeyler yapılabilir düşüncesindeyim.

CANSNOW

Üye
Bence makro kullanımında önüne geçilmiş olabileceğini düşünüyorum tabi okçu sınıfınıda köreltmemek adına birşeyler yapılabilir düşüncesindeyim.
Şuan ki haliyle ws atılamayacak durumda. İllaki bir şekilde düzeltilir. Her okçu oynayan konudan müzdarip.

oSnap

Üye
This definitely needs to be fixed before release or nobody will be playing the archer class. Solo farming and grinding will be awful without the 3-5 arrow shower combo.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt