Okçu-Bp son karar

anqelix39

Üye
Öncelikle selamlar Daha önce ara verip tekrar başladım okçu karakterim 70 lvl 8 swift shooter 7 fp set swiftness seti var yan karakterimde 65 lvl priest
Son zamanlarda çok kararsızım okçu oynarken zorlanıyorum pt bulmakta vs sizce karakteri bozup yine orta halli itemler ile Bp mi oynamalıyım sizin fikirlerinizi merak ediyorum sizce okçu karakteri bozup yeni bi maceraya başlamalı mıyım

CrystalMaidenDota

Üye
Okçunun 5li-3lü dpsi çok fazla, fakat priestten daha ağır bir job. Her atak skilli için sabit durman lazım en az yarım saniye. Hiçbir jobu yakalayamıyorsun, eli kolu tutan orta halli bir asas sana dokunduğu anda öleceğin garanti acı çekiyorsun sadece. BP ise ne item yaparsan yap kırılgan ve yavaş kalıyor. Benim önerim bütçen yüksekse kaliteli bp, bütçen düşükse yüksek dpsli okçu.

anqelix39

Üye
Anladım hocam elimdeki itemler ile yine 7 arch 8 setli orta halli takı setli bi karakter yapabilirim ilginç bir şekilde Bp hala avantajlı geliyor sanırım ağzımın payını deneyerek alacağım

xRaw

Üye
Bilgisayarın iyi değilse elle combo kaçırıyor veya sık fail alıyorsan (ks'ye geldiklerinde öyle olacak) hiç macera arama, max AP battle priest.

anqelix39

Üye
Bilgisayarın iyi değilse elle combo kaçırıyor veya sık fail alıyorsan (ks'ye geldiklerinde öyle olacak) hiç macera arama, max AP battle priest.
Tam olarak sorunlarımdan biriside bu 40 lı fps lere düştüğüm an skillerim failed veriyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt