Okçu damage azalması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cebraaa

Üye
Bp yi nerfleyin arkadaşlar yada bp ve mage sw olacak - 61 üstü bp satan varsa pm atsın bu arada - Okcumu bozuyorum abi.

MetinPOLAT

Üye
Acaba gerçekten okçuların damage azaltması yapıldı mı yetkililer açıklama yapabilirler mi

SpeedyCaptan

Üye
bu adamlar cevap vermez boşa uğraşmayın burda güzel olarak başladık..65 preimumlu carları bırakıp yol aldık..Farmın tadı yok upgradenin tadı yok..Cz çıkıyosun lagdan dolayı pk nın tadı yok...Bu kadar erken soğuyacağım aklıma gelmezdi...

STONKS

Üye
Herhalde yönetim okçunun çöp olduğunu bizden daha iyi bildiği için hiçbiri okçu oynamıyor , arkadaşlarınada oynatmıyorlar :D Kendi çevrelerinden okçu oynayan olsaydı bu konu bu kadar sessiz kalmazdı

SiNiSTeeR

Üye
artık umudum kalmadı düzeltmicekler pre bitsin bırakıcam başka karakter kasmayada vaktim yok

skaebneN

Üye
Arkadaşlar konu hakkında değişiklik yapılacağını artık pek düşünmüyoum. Eğer yapılaması dahi söz konusu olsa bir yetkili buraya bir cevap yazardı.

skaebneN

Üye
Yetkililere göre öyle birşey yok ama kanıtlarla ortada hasarlar
Aslında var bu konudaki daha önceki mesajlarda yazmıştım. "Posion damagelerdeki hata giderildi. Bu da okçu sınıfına hasar düşüşü olarak yansıdı." Diye bir cümle var bana atılan bilette. Aynı zamanda konuyu bir çok yetkiliye ulaştırdım."Gerekli notlarımı aldım." cevabı aldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt