Okçu damageleri mi düşürüldü??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheHexer

Üye
Dün 500-600 arası damage attığım adamlara bugün 300-350 damage vuruyorum. 1 günde böyle bir item farkı koyabilmeleri imkansız. Hadi diyelim bir kaç kişi varını yoğunu bastı charlarını dizdi ama herkese damagelerimiz azalmış durumda. 1450-1500 ap arası 7 okçu neredeyse mage ekibi düşüremeyeceğiz. Bir düzenleme mi yapıldı?

SessizCogunlugunSesi

Üye
Dün 500-600 arası damage attığım adamlara bugün 300-350 damage vuruyorum. 1 günde böyle bir item farkı koyabilmeleri imkansız. Hadi diyelim bir kaç kişi varını yoğunu bastı charlarını dizdi ama herkese damagelerimiz azalmış durumda. 1450-1500 ap arası 7 okçu neredeyse mage ekibi düşüremeyeceğiz. Bir düzenleme mi yapıldı?
Şu ana kadar benim gördüğüm değişiklikler olumsuz yönde tabikide ilk aldığım görev yaylarında range 40 m idi.Şu an range 40 olan yay yok bildiğim kadarı ile,ikincisi görev kolluklarında zehir hasarı vardı kaldırılmış. Yerinede herhangi şey eklenmemiş.

cebo534

Üye
katılıyorum bende bir okcu olarak warrior 300 350 vuruyorum +7 vixen bow var ap 1489 ve benim yedigim demage ise 800 950

Ekli dosyalar

• demage.png
    demage.png
    2.8 MB · Görüntüleme: 141

UNKNOWN_

Üye
katılıyorum bende bir okcu olarak warrior 300 350 vuruyorum +7 vixen bow var ap 1489 ve benim yedigim demage ise 800 950
Şuanda Vixen ve Bluewing leri poison damageye çevirdikleri için monsterlara daha çok damage atıyorsun. Fakat düşmanlara zehir hasarı ok damagesi atıyorsun. Geri düzeltiğinde vixen ile moblara daha az, düşmanlara daha çok vuracaksın...

STONKS

Üye
Ağladılar ağladılar en sonunda başardılar yani okçuyu çöpe çevirtmeyi. Damage atamıyoruz ne pve de nede pvp de..

Jastreb

Üye
Oyundaki lagdan en fazla etkilenen okçular. Lagdan ok gitmiyor ve 3-5 kombo yapılmıyor. Ama yinede nerf okçuya geliyor tamamıyla saçmalık. Mage okçudan daha uzağa tek atıyor ve lag etkilemiyor adamları aynı mesafeden oku biz atamıyoruz.

cebo534

Üye
Oyundaki lagdan en fazla etkilenen okçular. Lagdan ok gitmiyor ve 3-5 kombo yapılmıyor. Ama yinede nerf okçuya geliyor tamamıyla saçmalık. Mage okçudan daha uzağa tek atıyor ve lag etkilemiyor adamları aynı mesafeden oku biz atamıyoruz.
kesinlikle katılıyorum ve rise online ekibi yakın zamanda bu işe el atmalı yada bir acıklama yapmalı bizde ona göre yolumuzu cizelim gerekirse karakter degiştirmeyi düşünüyorum ben 10k lık bow boşuna aldık

skaebneN

Üye
Okçu çok kötü durumda defalarca ticket attık. Uygun görülürse gerekli aksiyonlar alınır cevabı geldi.

cebo534

Üye
katılıyorum kesinlikle

Gensuke

Üye
hasarın 1 tık azalmasının sebebi görev kolluğunun verdiği 10 zehir hasarının kaldırılması olabilir

thedarga

Üye
bende okçuyum oklar gayet güzel gidiyor ... hatta gidişlerini kare kare görebiliyorum ben :D

GlobalManyak

Üye
Bıktıq ya bıktıq bi değişiklik olsun. Bnim asas geçen halı saha maçına gittiydi ok atarken yayı kaldıramıyordu dedim herhalde maçta kolunu incitmiş kereta dedim.

Lord

Üye
Okçu güçsüz değil, aşırı güçlü. Lakin item yok piyasada malum oyunun okçusuyla bir tutmayın burası Rise Online. Teşekkürler...

Lord

Üye
daha ne yapmamız lazım +8 +9 itemmi?
Öncelikle hocam 24,5 yıllık MMORPG oyuncusuyum bu kadar yıl içerisinde toplam 53 MMO türü ve türevi oyunda deneyim elde ettim. Hocam sanırım söylemiş olduğumu anlamadın veya anlamak istemedin olarak düşünerek şunları söyleyeyim lütfen dikkatle dinle. Bu oyunda şuanda olan itemleri sen '' tamam ben güçlüyüm '' olarak veya '' itemler gayetine yeterli '' olarak telafuz ediyorsan başka MMORPG oyunlarıda oynamanı şiddetle tavsiye ederim.
Oyun şuanda başlangıç evresinde üzerindeki itemler sadece seni diğer çarlara karşı '' eşit veya +1 '' duruma getirir fazlası değil. İstersen üzerine oyunun ''şuanda'' müsade ettiği herhangi bir 8 item koy fark etmez. Bu oyun başlangıç zamanındadır, item konusunda kısır durumdadır ileri '' genişleme paketleri '' ile oyun gelişir, item çeşidi çoğalır o zaman '' güçlü ve 10 gömlek fazla'' moda girmiş olursunuz, şuanlık isterseniz oyuna 100000 tl para vur istersen sabah akşam yatmadan hesap yap fark atamaz güçlüyüm diyemez ayrıca şu çar güçlü bu çar güçsüz diyemezsin. Çünkü kısıtlama var adam diyorki sana +8 son +65 son itemler bunlar gerisi sana kalmış. Bilmem anlatabildim mi.. Farklı perspektifler ile bakabiliyor olabiliriz, doğaldır olabilir. Bu sebeple söylemiş olduğum gibi fazlasıyla güçlü bir job/hero dur.

VoltreMtv

Üye
Mageler mele ekipleri bu kadar rahat düşürebilirken okçuların mageleri bu kadar zor düşürmesi abzürt bi durumdur ve her lag sorununda oklar karşı ırka değmiyor okçuları biraz göz önüne almak lazım orantılı düzeyde adil bi şekilde bu tarz ap sorunlarını ve ok değmeme problemlerini düzeltmeniz lazım adamlar çok çekiyor

Skepta

Üye
Herkesi mage döndürüp orayı da nerflerler. Kimse okçu oynamazken bufflarlar yazın bu dediklerimi bi yere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt