İstek Okçu hakkında

Pitou

Üye
Adamlar int priesti kesemiyorlar diye ağladılar nerf geldi prieste. Şimdi dv ye crystal fortress e bakıyorum çoğunluk okçu. İstedikleri oldu
Okçu istediği kadar vursun , istediği kadar kalabalık olsun umrumda değil . Benim istediğim şey okçunun bir açığı olsun karakterin hata yapma lüksü olsun. Cezalandırılabilsin. Yakalanmıyor , yakalananda rahatlıkla kaçıyor ben buna ayar oluyorum.

Alkoer

Üye
Okçu istediği kadar vursun , istediği kadar kalabalık olsun umrumda değil . Benim istediğim şey okçunun bir açığı olsun karakterin hata yapma lüksü olsun. Cezalandırılabilsin. Yakalanmıyor , yakalananda rahatlıkla kaçıyor ben buna ayar oluyorum.
Tabiki haklısınız.

Şuan için okçu sınıfında pk alanında zayıflık yok bence. Her sınıfın kendine özgü bir iyi yanı ve buna karşılık birde dezavantajı olması gerekli.

Ben priest nerflendi derken dayanıklılığımızın düşüp okçu saldırısına çok açık hale gelmemizi kastetmiştim.

Eskiden sanki daha çok yaklaşıp 3-5 kombo yapmaya çalışıyorlardı. Şimdi sadece uzaktan skill atmak yetiyor.

zukcu

Üye
En iyisi tek job koysunlar oldu bitti gitti. Zaten pvp serverrina dönmeye başlıyor direkt ona çevirsinler :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt