Öneri Okçu hasarı hala çok kötü

ZERONKRAL

Üye
Katılım
28 Nis 2021
Mesajlar
49
Puanları
8
okcu hasarı %10 buff geldi ona rağmen okcunun hasarı çok düşük
Moplara vuruş %10 bufflandı yetmiyor
Hala %20 eksiği var

Rakibe vurduğu %10
Moplara %20 buff gelmeli

Kimse partisine okcu istemiyor vurmuyo diye
Aksini iddia eden okcu oynamıyor net
 

morganlefay

Üye
Katılım
22 Kas 2020
Mesajlar
274
Puanları
63
malum oyundaki gibi burada da warrior sınıfı hayvani güçlere sahip, okçu sınıfı ezilen taraf olmuş. 3lü 5li combosu yapmak çok zor. Seri yapılmıyor, denemelerim sonucu en verimli hali skill + s + skill haliyle yapılabiliyor. Karakteri geriye götürterek combo yapmak özellikle karşı ırka karşı atak yapınca gittikçe okların isabet etmemesine sebep oluyor. Karşı ırk hiç kıpırdamasa bile 2. 3. skill den sonra okların yarısı dışarıya isabet etmeye başlıyor.
s combo dışında w combo ve mouse tık ile de aynı verimde combo yapılabilmeli. Ayrıca gözlemlediğim diğer bir sıkıntı internet hızınız ve fps yüksek olmalı. İnternetiniz yavaşladığı an combo seriliği de yavaşlıyor combo yapılamıyor. Aynı şekilde kalabalık bir yerde fps düşünce yine combo da yavaşlamalar oluyor.

Damage konusunda katılmadığım nokta karşı ırka vurulan hasarlar. Bu hasarlar tekli skillerde gayet ideal, tek okçu ortalama hasarlar çıkarıyor. Tek başına iş yapamasa bile 7 8 kişilik partylerle güzel damageler vurabilir. Ancak moblara damage kesinlikle %20 daha artırılmalı, warrior kadar defansı, canı olmayan okçu karakteri 3lü 5li ile 10 sn boyunca atak yapıyorsa eş değer itemi olan warriordan fazla damage çıkarmalı. Şuan neredeyse %40 daha az damage vuruyor bu dediğim senaryo da warriordan.
 

JASİUS

Üye
Katılım
22 Nis 2021
Mesajlar
17
Puanları
3
Malesef bende aynı dertteyim damagelerin tam olarak iyi durumda değil bi tık iyileşmesi lazım skill + s + skill combosundan başka tam olarak combo yapılmıyor 1 warrior 2 mob keserken okçu 1 tanesini zor kesiyor
 

KarpathiaN

Üye
Katılım
3 May 2021
Mesajlar
89
Puanları
8
Aslında bunu sikayet degil oneri olarak paylasmak daha dogru olur. Suan ALFA test surecindesiniz. Zaten oacilisa kadar cok seyler degisecek arkadaslar. Biraz sabır :)
 

TearFall

Üye
Katılım
13 Kas 2020
Mesajlar
156
Puanları
28
Archery bu şekilde oynamak zor , kesinlikle düzenleme gelmeli. Yoksa bitik bir sınıf olarak doğacaktır.
 

Jeremias

Üye
Katılım
12 Kas 2020
Mesajlar
23
Puanları
13
Merhaba,

Sınıf, skill düzenlemelerine teknik buglar halledildikten sonra başlanacak. Karakter dengeleri ise zamanla oturacak şeyler. Genel yorumlara ve geri bildirimlere göre gerekli aksiyonlar en kısa sürede alınır.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt