Okçu ile tavukları geyikleri vuramıyorum

osmangaziforum

Üye
yeni gelen güncellemede bıça ile tavuk geyik ve diğerleri öldürülebilir hale geldi . görevden gelen en güçlü bıçağı aldımelime geyik avlıyacaktım baktım hala 20 damage vuruyor . gittim 1 m para harcayıp Epik sckinning knife aldım damage artar diye gene 20 damage vuruyor .

hiç güzel olmadı tekrar eski hale gelmesini talep etmekteyim . 10 kez hayvancağızlara vurmayaçalışıyoruz bıçakla ama zor ölüyorlar . şimdiden teşekkürler

saygılar kolay gelsin .

Balerion

Üye
Güncelleme duyurularında belirtildiği üzere artik craft hayvanlarina silahla vurulamayacak. sadece yumruk atabilirsin. Sadece mageler büyü attığında öldürebileyor, diger herkes yumruklamak zorunda

Witch_King

Üye
İLginç ben farketmedim. Ama ben dün priest ile karşıma çıkan domuzları kestim hep silahla. O nasıl olmuş ki.

Pr0life

Üye
bence mükemmel olmuş. güncelleme öncesinde okçulardan kutu alamıyorduk. townda durduğunuz yerde z skill yapıyordunuz. şimdi topukları yağlama zamanı :D

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
* Chicken, Stag, Boar, Tiger, Bear, Zebra, Wolf, Leopard ve Elephant isimli hayvanların sağlık puanları düzenlendi, sadece oto saldırı ile öldürülebilir hale getirildi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt