okçu karakteri̇ bi̇tmi̇şti̇r! hayirli olsun!

Otchiwa

Üye
macrocuların gözü yaşlı... ☺ z ile tek tek atış yapabilirsiniz yok öyle her şey otomatik olsun. slotlar rahatladı be...

Süleyman-2jz

Üye
kendinmi bildim bileli asas oynarım exp kasarken okçu olup genelde msn koxp dedıgımız olaya bırakırdık carları şuan 60 lvl ım 60 a kadar elimle asas olarak kastım macro vs bi program veya donanıma sahib değilim ben sigaraya çıktığımda sol elim hala combo yapmaya devam ediyorsa yapacak bişey yok aga sizde alışırsınız

glaurung

Üye
90 saniyede bir tane bile mob ya da ırk tıklayamayacaksan zaten oynama. Sizin derdinizi biliyoruz. 200 damage vuruyormuş, 5li ok atınca 1000 oluyor, mageden uzakta vuruyorsun üstelik daha hızlı koşuyorsun. Ayrıca oyunda bir dengesilzik olursa zaten ayar çekilir, bu gözyaşlarının tek bir nedeni var, akşamdan sabaha GB kasmak tatlıydı elinizden aldılar.

skaebneN

Üye
Tickette belirttik. Bir sürü arkadaşım okçunun hasarı yüzünden mage geçen veya oyunu bırakan oldu. Tickette gerekli aksiyonu alacağız demişlerdi. Hiç bir şey yapılmamış gerekli görülmemiş. Bir potun 800hp doldurduğunu düşündüğümüz zaman okcunun 250 vurması çok komik adamlar dalga geçiyor resmen. Bir parti okçu bir meleeyi düşüremiyor.

yelloha

Üye
OKCUYUM MAGE OLMAK ISTIYORUM JOB DEĞİŞTİRME EKLENSIN PARASI NEYSE ERICEM

MadBeasT

Üye
Geçmiş olsun arkadaşım. Burda güle güle makrocu diyenlerin hepsi magelerdir zaten. İtemsiz mage gelip bana czde 800 vuruyorsa ve ben itemli okçuyla 200 vuruyorsam adaletine girerim yani
Okçudan rush kaldırılsın sen de vur o kadar okçuda bu mobilite varken yüksek damage kabul edilemez

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt