Okçu karakterinin güç dengesizliği

fatihgezc154

Üye
Merhabalar bu konuda okçu karakterinin güç dengesizliği bı konu almak istedim 1. 57 lwl bı okçu buff ile 2.2k canı varken mage 2 Novada okcuyu yatırıyor burda okçu ezik bir karakter olarak görünüyor keyif kaçırıyor
2. Okçu tek başına hicbirsey yapamıyor 3lude olsa 5lide olsa 150-200 arası vuruyor ne yraatik kesebiliyor ne karşı ırka vurabiliyor yani bence biraz komik olmuş okçu damage değerleri kontrol edilip düzeltilmesini talep ediyorum..

Alkoer

Üye
battle priestte buff ve db varken bi şey yapamıyor tek başına.

mmemati17

Üye
Hpler çok düşük ve mage skilleri oyunun şuanki dengesine göre çok vuruyor. Dünde pvedeki sıkıntısından bahsetmiştim ben okçunun. Fakat orası yine bir şekil halloluyor. Pvp de çok zor. Warrior ve bp de çok zayıf mage karşısında ayrıca.

NCZ4

Üye
Boşuna uğraşmışlar bu kadar oyunla bir mage pk server açıp gecselermiş

NCZ4

Üye
Mage skilleri her daim çok vurur fakat bunu serverın başında daha dengeli konuma getirmeleri gerekirdi okçu solo hiç bir şey yapamıyor

Omega

Üye
Okçuların geneli zaten ezik charlardır, normal karşılamak lazım.

Omega

Üye
Okçular farm için kullanılır, hepsi pk için asasa dönerler. Sağlam char diye bir şey yoktur, sağlam ekip party diye bir şey vardır.

Phteah

Üye
Okçular farm için kullanılır, hepsi pk için asasa dönerler. Sağlam char diye bir şey yoktur, sağlam ekip party diye bir şey vardır.
Neye dayanarak söylüyorsunuz? Ben hiç bir MMO'da okçu karakterini sadece PVE'de kullanmadım. Sizin özelinizde olmasa da malum oyun kafasından çıkın artık. Bu konu neyse de. Hadi sizin dediğinize göre de farm charı olsun ancak pve ile alakası yok karakterin. Yaratıklara damage atamıyor daha ne farmı. Güçlü skili yok var olmaya çalışanlar devasa mana gücü ile 2 atışta bitiyor. HP-MP dengesizliği çok fazla. Kendi seviyemde ya da benden düşük seviye de bir yaratık neredeyse tek atıyor. 2 günde solo şekilde 20 seviye olmak için illallah ettim. Bir ihtimal düzelene kadar devam edecek gibi durmuyorum. Belki başka bir job denerim de solo yapı da onlarda çok fark etmeyecektir. Ya da bence hiç uğraşmasınlar sınıfı kaldırsınlar herkes rahat etsin. Diğer joblara daha rahat yönelelim. :) Oyunun diğer sorun yapılarından dolayı yakın zamanda bir ilerleme muhtemelen olmayacaktır diye düşünüyorum. Şu konuyu da gözden geçirebilirsiniz archer ve diğer sorunlar hakkında. https://forum.riseonlineworld.com/k...eksiklikler-duzenlenmesi-gereken-seyler.6544/ (Bu arada konuya biraz agresif girmiş olabilirim bu konuda üzgünüm. Fakat son günlerde archerın mevcut halini savunmaya çalışanlar denk geldikçe çileden çıkmamak çok zor artık :) )

Killerduke

Üye
Okçu karakteri bariz çok güçsüz. 5 ve 3 ok skilleri vurması gerekenden daha az hasar vuruyor. R ile 350 vuruyorsam 3’lü okun tanesi ile anca 250 vurabiliyorum.

Omega

Üye
Ben genelleme yaptım okçu ile oynayan sizsiniz daha iyi bilirsiniz. Ama emin ol asas harici herkes manayı su gibi kullaniyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt