Okçu Karakterinin Meta Dışı Kalması Hakkında.

mewlan

Üye
Arkadaşlar lütfen konuya saygı çerçevesi içerisinde yorum yapalım.

Oyun metasında okçunun bu kadar pasif kalması sizce mantıklı mı ?

70 sikili ile 60 arasında hemen hemen yok denilecek kadar az fark olması.

68 skilinin gizliden nerf yemesi ve stünün tutmaması

15 master skilinin gereksiz ve hiç bir faydası olmaması.

75 skilinin karaktere hiç bir faydası olmamsı ( sadece yavaşlatması )

73 skilinin sürekli sekmesi

stepback skilinin coldown süresinin uzatılması

Hızlı koşma skilinin nerf yemesi.

Yüksek item ile düşük item arasında dmg farkının yok sayılacak kadar az olması. ( +7 vixen ile +8 vixen arası 70 skili max 75-100 dmg oynaması gibi. Atak artması ile dmg oynamaması)

Arkadaşlar okçuyu değerlendirirken 1 parti okçu veya 3-4 parti okçu ile değerlendirme yapmanız sizce de mantıksız değil mi ? Sonuçta bu sayıda Warrior, asas, bp priest ve mage de size aynısının daha beterini yapar.

Bu konuyu açmamın nedeni salt okçu oynamak isteyen playerleri bu şekilde oyuna küstürmeyi doğru bulmamamdır. Sonuçta oyun yönetimi bu şekilde oynamak oyuncuları yan karakterlere yönlendirmeyi düşünürken salt okçuları oyuna küstürüp bırakmasına neden olmaktadır. Oyunun zaten başlı başına mantıksız yönü itmeli veya istemsiz nerdeyse aynı dmg çıkması. ( Karekteri yükseltmek mantık dışı kalıyor )

Böyle oyuna sahip çıkan oyuncuları küstürmek ne kadar doğrudur?

RionLi

Üye
Zihniyet şu değişmez adam uzaktan uzaktan vuruyor ondan damage az olsun range göre damage olsun ? Oda yok anlayacağınız okçu herkes için gereksiz bir job değişmeyecek bu rise de kabullenin

RickSancheZz

Üye
Arkadaşlar okçuyu değerlendirirken 1 parti okçu veya 3-4 parti okçu ile değerlendirme yapmanız sizce de mantıksız değil mi ? Sonuçta bu sayıda Warrior, asas, bp priest ve mage de size aynısının daha beterini yapar.

burayı kaçırıyorlar genel olarak, ben mage ve priest oyuncusuyum paper setli mageme 700-800 damage alıyorum bp ye 400-500 damage alıyorum okçudan. Tüm sınıfların dengeli olmasını yürekten istiyorum bende mesela ice mage oynamayı gönülden istiyorum ama iş göremeyeceğim için fire oynamak zorunda kalıyorum

mewlan

Üye
burayı kaçırıyorlar genel olarak, ben mage ve priest oyuncusuyum paper setli mageme 700-800 damage alıyorum bp ye 400-500 damage alıyorum okçudan. Tüm sınıfların dengeli olmasını yürekten istiyorum bende mesela ice mage oynamayı gönülden istiyorum ama iş göremeyeceğim için fire oynamak zorunda kalıyorum
Kesinlikle mevcut metada denge konusunda aynı fikirdeyiz. Okçu ve diğer karakterler de kişilerin istek ve şikayetlerinden dolayı nerf yemeye devam ediyor.

Neymiş 3-4 parti okçu z ye geleni kesiyormuş. Ya arkadaş 1-2 parti mage veya asas z ye alınca kurtuluyor musun ?

SinanS

Üye
Abi birşey soracağım. Okçu nun ortalama 70 skili ile ne vurması lazım? Meta demek için?

mewlan

Üye
Abi birşey soracağım. Okçu nun ortalama 70 skili ile ne vurması lazım? Meta demek için?
2 K AP’li bir okçunun bir warrior veya bir priesta en fazla 400-450 vurmaması gerekmektedir. 2 K AP’li bir okçu ile 1.7 veya 1.5 AP’li bir okçunun arasında 75-100 dmg fark olmaması lazım. 3-4 parti dolaşan bir okçu partiye kesilen bir kaç oyuncu yahut da yayıncı doğrultusunda sürekli nerf yememelidir. Okçu şu kadar vurmalı yahut da bunu vurmalı diye kaç okçu konu açmıştır? Dur söyliyeyim 0. Yani biz denge olmalı diyoruz. Umarım her konunun altında bu tarz yorum değilde yapıcı yorumu olan playerlar olur.

mewlan

Üye
Hepsini geçtim. 2 K apsi olan bir okçu roguelarada dmg atamıyor. Bu AP’de bir okçu maximum bir paper mageye 600 vurması mantıklı mı ?

Stupendous

Üye
Hepsini geçtim. 2 K apsi olan bir okçu roguelarada dmg atamıyor. Bu AP’de bir okçu maximum bir paper mageye 600 vurması mantıklı mı ?
Selam

Sevgili mewlan, 2k net apniz var ise, "Paper Mage" diye nitelediğiniz ve ortalama defansı 500'ün altında olan bir karaktere mümkün değil 600 vursun. Çok daha yüksek hasar çıkarıyor. Bazı yayıncıların kesitlerinden bunu rahatlıkla görebilirsiniz. Defansif ise ihtimal dahilinde olabilir. Yanlışı düzeltmek istedim.

Saygılarımla

mewlan

Üye
Vurmasına da geçtik 900 defe yakın rogueyiz ikimizde assas bana inanılmaz fazla vuruyor defansın bir önemi yok assas için delip geçiyor çok vuramazsak bile hemen yatmayalim o zmn
Bak bu konuyu unutmuştum. Defans yapıyorsun ama bu seferde hiç bir fark olmuyor. Değinmek istediğim okçu itemde yapsa yapmasa de aynı.

mewlan

Üye
Selam

Sevgili mewlan, 2k net apniz var ise, "Paper Mage" diye nitelediğiniz ve ortalama defansı 500'ün altında olan bir karaktere mümkün değil 600 vursun. Çok daha yüksek hasar çıkarıyor. Bazı yayıncıların kesitlerinden bunu rahatlıkla görebilirsiniz. Defansif ise ihtimal dahilinde olabilir. Yanlışı düzeltmek istedim.

Saygılarımla
Malesef sc basılı bir papera en yüksek dmg 600-650 çıkıyor. Bu tabi itmeli veya istemsiz değişebilir. İstisnalar oluşabilir. Lakin okçu karakteri bu metada 1vs 1 de sadece mage kesebilir. O da iyi bir mage de okçuyu kesiyor. 75 skilini ve 15 master skilinin bana gerekli olduğunu açıklayacak mantık var ise açıklasın.

Maximiliantr

Üye
Okçu mu :D adamlar 3 5 kombosunu bozmak için güncelleme getirdi. Bu durumda her şeyin dengeli olduğuna inanan yönetim olması üzücü.

mewlan

Üye
Okçu mu :D adamlar 3 5 kombosunu bozmak için güncelleme getirdi. Bu durumda her şeyin dengeli olduğuna inanan yönetim olması üzücü.
Maalesef söylediklerin doğru.

Arkadaslar okcu daha da bıtırılmıştır. Oyunu bırakın demek istedikleri kabul edilmiştir.

mageonlineworld

Üye
şimdi mage partılerın alanlarından kurtulmak mumkun degıl genelde. 1 mage partı ustunuze alan skıllerını bosallttıgında ölüyorsunuz. okçuyuda öle yapsınlar damageleri aynı olsun ama skillerine magenin skilleri kadar cd gelsin yani nova 100 vuruyorsa okcunun teklı 60 skılıde 100 vursun nova cdsi kac ıse o kadarda cd gelsin. saçma duruyor farkındayımda. oyun ekıbının yaptıgından daha mantıklı duruyor ona rağmen :D

PoisonKnife

Üye
Ya craft bowunda bide exp gold bonusu var sen git farm yap bak sana şu yaratığa fazlada vurma getirdik :ROFLMAO: ne işin var death valleyde bırak meleler ölmesin asaslar kaysın vursun tek atsın yaw bırak 2 gb ye dizilen mageler sayfa sayfa kil alsın olur olur yeriz yeriz umarım bir gün devran dönecek .....

levbom

Üye
Ya craft bowunda bide exp gold bonusu var sen git farm yap bak sana şu yaratığa fazlada vurma getirdik :ROFLMAO: ne işin var death valleyde bırak meleler ölmesin asaslar kaysın vursun tek atsın yaw bırak 2 gb ye dizilen mageler sayfa sayfa kil alsın olur olur yeriz yeriz umarım bir gün devran dönecek .....
magelerin damageleri düştü gibi ama hala sayfa atabiliyorlar bizdeki kadar sıkıntı olmadı onlarda :D

mewlan

Üye
Oyun yönetimi tüm joblara ait itemlere düzeltmeleri yaparken. Şu oyunun betasında tek sağlam İtemi olan okçunun vixen bowunun fire dmg olması lazımken hala zehir vurmasını neden düzeltmedi. Bu denli mi kafanızda önemsiz bu karakter. Neden bu karaktere ait doğru düzgün bow yok. Arch sword cursed blade gannars ve daha bir çok item buf yerken neden okçunun tek doğru düzgün bowu düzelttilmedi? Alt bowlar da işlemsiz hale getirildi. Bu gün itibari ile bende artık sizlerden market alışverişimi kesmiş artık oyuna yatırıp almama kararı aldım. Sizi etkiler mi belki değil. Ama haketmediğiniz desteği de almamış olursunuz.

levbom

Üye
bir çok oyuncu gün sayıyor. biz burada duracağız dedikçe bizimde umudumuzu kırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. bakalım bir sonraki yamada neler yapacaklar. muhtemelen asaslara yaptırım uygularlar şuan onlar çok dikkat çekiyor.

Mmomanyagı

Üye
+7 Heavy plate Set, swift takı Set ve +7 bluewing ile geçen 200 250 vuruyorum wariorlara hadi bu normal olsun adam warrior işin garibi bp prieste 450 felan vuruyorum komik yani bırak ona çok vuruyim bari pot basarak üstüme koşabiliyor yani

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt