Okçu karakterle ilgili alıp veremediğiniz nedir?

Masterclown

Üye
hiç okumadan cevap veriyorum priestler napsın arkadaş ???
Sevgili dostum, priestler için de bir sorun görüyorsanız, siz de bir post açıp altına yorumlarınızı güzelce yazabilirsiniz. Burası bir okçu postu ve aktif okçu arkadaşların yorumlamasını rica ediyoruz. Yanlış anlama lütfen, priestin sorunu yoktur vardır demiyorum, sadece konuları temiz tutmak amacındayız.

İndeterminekolit

Üye
%25 hız farkı gayet adil olmuş. Ne istiyorsunuz hem uzaktan çakma skili hem yavaşlatma skili atarken bi de asasla aynı hızda koşmanın neresi adil olur?

Masterclown

Üye
%25 hız farkı gayet adil olmuş. Ne istiyorsunuz hem uzaktan çakma skili hem yavaşlatma skili atarken bi de asasla aynı hızda koşmanın neresi adil olur?
Selamlar, okçunun mage ile beraber oyunda durarak skill atan tek class olduğu gerçeğini unutmayalım. "Uzaktan çakma" olayı da keşke dediğin gibi olsa, durum biraz daha uzaktan tırmalama şu anda. Yavaşlatma olayı da eğer 10 saniye cooldown'ı olan ve tahmini %10 tutma ihtimali olan bir skill'i sınıf belirleyici bir özellik olarak sayarsak halimiz yaman olur diyorum :)

İndeterminekolit

Üye
Selamlar, okçunun mage ile beraber oyunda durarak skill atan tek class olduğu gerçeğini unutmayalım. "Uzaktan çakma" olayı da keşke dediğin gibi olsa, durum biraz daha uzaktan tırmalama şu anda. Yavaşlatma olayı da eğer 10 saniye cooldown'ı olan ve tahmini %10 tutma ihtimali olan bir skill'i sınıf belirleyici bir özellik olarak sayarsak halimiz yaman olur diyorum :)
merhabalar 6 aydır bu oyunda pk atıyorum gerçekçi olmak gerekşrse hiç de “ %10 “ gibi bir oranla işlemiyor o skiller. He asasla aynı hızda koşmak istiyosanız da frost, lighting arrow skillerinizin de asasla eşitlenmesi lazım :)

Opus Magnum

Üye
Okçular sadece kalabalık olunca tehlike arz ediyorlar. Ayn itemlerle dual +8 spike olsa daha çok iş yapacaklar.

Ancak farm ve mob kesme konusunda gayet iyiler, bu da "önce para kasayım sonra asas olayım" fikrini doğuruyor.

Masterclown

Üye
merhabalar 6 aydır bu oyunda pk atıyorum gerçekçi olmak gerekşrse hiç de “ %10 “ gibi bir oranla işlemiyor o skiller. He asasla aynı hızda koşmak istiyosanız da frost, lighting arrow skillerinizin de asasla eşitlenmesi lazım :)
Bu skilleri tamamen kaldırıp rush 2'ye erişimim olsun isterdim, keşke öyle olsa :)

N3v3N

Üye
Her sınıfın oyuncularının tam oturtamadığı şeyler var. Kime sorsan kendi derdini anlatyor. 85 level cap ile eminim bir çok sorun çözülecektir.

85lvl cap yetmez. 90-100 de anca oturur gibi. O da olmazsa 120 cap gelir. Yanina +10 takı, +20 upgrade sistemi. Oturur bence o zmn ya.

mmtakiff06

Üye
Dün savaşta şahit oldum. Bir equlaizer kalkanlı Priesti 20 okçu yıkamadı. Okçu şuan ölü durumda 3lü 5li dışında gerisi boş bir job oldu. Rush 1 çok düşük biraz arttırılmalı.

_F_G_

Üye
O konuda ay i fikirdeyim asas ile okçu aynı kosmalo bencede

İndeterminekolit

Üye
Okçulara bi buff daha yapılırsa oyun oynanmaz hale gelir , okçu partinin uzaktan öldüremedigi adam yok kitliyor biri illaki zaten içine girince hepsi 3-5 makrosu yapıyor . Daha ne istiyorsunuz asas kadar hızlı kosmak istiyorsanız 2005 model oyuna gidin

Nart

Üye
Okçu classı bu aşamada güçlendirilirse herkes okçu oynar ve oyun amacından sapar, başka oyuncu kalmaz.(Daha önce yaşandı) Okçu sınıfı 'bu aşamada' zayıf kalmalı çünkü z1'den ok sallamak çok basit. Ha ilerde okçu iç içe toplanıp zden oynamaktan farklı bir hale gelir ve zorlaştırılırsa okçu sınıfı tabi ki hakettiği buffları alacaktır.

mmtakiff06

Üye
Okçu classı bu aşamada güçlendirilirse herkes okçu oynar ve oyun amacından sapar, başka oyuncu kalmaz.(Daha önce yaşandı) Okçu sınıfı 'bu aşamada' zayıf kalmalı çünkü z1'den ok sallamak çok basit. Ha ilerde okçu iç içe toplanıp zden oynamaktan farklı bir hale gelir ve zorlaştırılırsa okçu sınıfı tabi ki hakettiği buffları alacaktır.
Buff felan istemiyoruz. Koşamıyoruz, kaçamıyoruz dostum az hak verin vurmasakta önemli değil ama %100 lük bir koşmadan sonra %75 çok yavaş kalıyor. Ayrıca yukarda yazdığımı okursan equlaizer kalkanli bir Bp 20 okçuya karşı yıkılmıyor dedim. Bunlar yaşadığımız problemler

Son düzenleme:

_F_G_

Üye
Okcuların hızı artması değilde asasin hızının %75 e geri gelmesi lazım bence

Masterclown

Üye
Tüm postu okusaydın, dümdüz buff istenmediğini anlardın dostum. Şimdi buff nedir ? Bir classa buff vermenin en kolay yolu en çok kullanılan skillinin gücünü arttırmaktır. Okçunun tekli skilli az mı vuruyor evet, rezalet konumda hatta fakat postun başlarında da defalarca yinelediğimiz gibi amacımız tekli skillerimizin bufflanması değil çünkü tüm pk'yı bitiririz bunu biz de biliyoruz. Biz dengeleme istiyoruz. Bu da nasıl yapılır can dostum, örneğin atıl durumda olan bir skille amaç verirsin, kullanışlı hale getirirsin, classa direkt olarak hasar buff'ı vermezsin de PvP atarken yapabileceği ekstra bir hamle verirsin, rakibi şaşırtabileceği bir eklenti verirsin, yaparsın da yaparsın ve class bu içler acısı halinden çıkıp dengeli bir hal alır.

Ayrıca okçunun güncel durumuyla ilgili, okçu oynayarak yorum yapsaydın bence daha hakkaniyetli olurdu.

Masterclown

Üye
Okcuların hızı artması değilde asasin hızının %75 e geri gelmesi lazım bence
Dostum rogue classının en keyifli yanı zaten hızlı koşması, bu class'ın var oluş sebebi belki de bu hareket/saldırı hızı, ben sırf koşabilmek için 56 assassination verip okçu oynuyorum onu da alma elimizden :D Hee, dersen ki bir class neden binekten hızlı koşar evet o çok saçma ama yapılması gereken bineğin hızının arttırılması class'ın hızının düşürülmesi değil bence.

Sisyphos

Üye
Dediklerine aynen katılıyorum. Okçu yakalansın ama asas yakalanmasın , okçu tek yesin ama diğer classlar dayansın , okçu vuramasın ama diğer classlar parçalasın , okçu oynayan zevk almasın hep gebersin ölsün , okçu sınıfını tümden kaldırsın ama diğer classlar kalsın , okçu diye birşey mmorpg de olmasın ama diğer classlar hep varolsun. Rise online yönetimine de bir öneri yapalım oyunun adını melee online diye değiştirsinler ne dersin? Bide content creator yapmışlar :)

Sisyphos

Üye
Okçulara bi buff daha yapılırsa oyun oynanmaz hale gelir , okçu partinin uzaktan öldüremedigi adam yok kitliyor biri illaki zaten içine girince hepsi 3-5 makrosu yapıyor . Daha ne istiyorsunuz asas kadar hızlı kosmak istiyorsanız 2005 model oyuna gidin
Senin söylediklerine de katılıyorum dostum. Bence okçu bir nerf daha yesin diğer bütün classlara 3 kere daha buff atsınlar az yapmışlar. Özellikle asaslara mesela towndan towna sadece okçulara tek atacak bir skill gelmeli. Hatta diğer bütün class lar okçudan daha hızlı koşsun. Herkes yakalayabilsin parçalasınlar okçuyu. Mesela wariora tükürük skili versinler sadece okçuya tek atabileninden. Bence hızını daha da düşürün nedir bu ya 2005 model oyun mu bu :)

Sisyphos

Üye
Dün savaşta şahit oldum. Bir equlaizer kalkanlı Priesti 20 okçu yıkamadı. Okçu şuan ölü durumda 3lü 5li dışında gerisi boş bir job oldu. Rush 1 çok düşük biraz arttırılS
Bence okçu çok vuruyor nedir ya bu biz tek asas çıkıyoruz bp leri tekliyoruz. 20 okçu çok fazla bir prieste bence 200 kişi anca indirebilmeli priesti. Okçunun ap si çok fazla 8 okçu geliyor ben tek melee yim beni öldürüyorlar nedir bu ya nerf atın şu okçulara valla bıktık burası 2005 model oyun değil :)

mmtakiff06

Üye
Bence okçu çok vuruyor nedir ya bu biz tek asas çıkıyoruz bp leri tekliyoruz. 20 okçu çok fazla bir prieste bence 200 kişi anca indirebilmeli priesti. Okçunun ap si çok fazla 8 okçu geliyor ben tek melee yim beni öldürüyorlar nedir bu ya nerf atın şu okçulara valla bıktık burası 2005 model oyun değil :)
Konu üstünde fazla ağlamak lazım diğer joblar böyle yaptı. birazda okçular ağlasın.

Son düzenleme:

mmtakiff06

Üye
Birazda okçular sıkıntılarını söylesin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt