Okçu Karakterlerin Damage Vurmaması

LocustAviru

Üye
2 Parti Okçu Sürekli Geziyoruz ve Adam kesemiyoruz itemlerimiz ortalamanın üstünde fakat mage karakterlere bile 400 vuruyoruz bu sorun ne zaman düzeltilecek okçu oynamak gerçekten saçma boşa vakit kaybı

DangerousWaste

Üye
bende oyun offical olduğunda hangi çarı oynayayım diye sordum discordda slotları rahat dönebilmek için okçu aç dediler pişman oldum umarım düzeltirler kendi roguemden soğudum

tahirmersinli

Üye
Aynen öyle pkda adama 150 150 vuruyoruz 60 level hesapla. Zaten bir pot basıyor 1 k canı doluyor adamın. ama asas gelip sana tek kombo yapınca ölüyorsun. Çok saçma

selsi

Üye
Kardeşim okcu bu oyunun yetim evladımı? mage partiler rahatlıkla buglayıp boss kesiyor buglayıp rahat rahat deadlord kesiyor okcuyla 400 vuruyoruz adamlar bize tek atıyor ???? yav kardeşim mageler bizi rezil etsin diyemi oynuyoruz bu oyunu 1000 lira üstü para yatırdım daha ilk haftadan siz bizi rezil ediyorsunuz acil magelere nerf okculara buff gelsin yoksa klan olarak bırakıcaz böyle rezillik olmaz !!! başlamayı düşünen sakın okcu açmasın mage açın oyun mage oyunu !!

Gosh

Üye
Archer sınıfı resmen oynanmasın diye yapmışlar. Ne attığımız ok değer değsede hasar vermez. Magelerin vuruş mesafe resmen bizden çok fazla iken bizde okçu sınıf açtık diye geçiniyoruz ki adamların tekli hasarının yanına yaklaşamıyoruz. Asas spec bir rogue ile 1 e 1 e kalmış bir okçunun şansı dahi kalmıyor. Sınıflar resmen fazlasıyla dengesiz PvE hemde PvP arenasında.

awpbrc

Üye
magelerin acil tekli skillerinin menzillerinin azalması lazım bir okçuyla aynı menzile sahip olması çok saçma sadece buda değil adamlar 55 56 lwl de deathlord dönüyolar pot harcamadan stres yaşamadan çok saçma değilmi yani lütfen ilgilenilsin şu konuyla...

r.demirel96

Üye
Okçunun damagesi aşırı derece düşük ve diğer classlara mukayese edilemeyecek kadar cümle içinde bile kullanılamaz.
yani magenin damagesi %250 okçunun damagesi %15 nedir bu yani ben hiç bir oyunda böyle bir dengesizlik görmedim. bunun düzenlenmesi lazım zaten mageler team halinde geziyor ama 2 solo mage 1 pt adamı indiriyor ne alaka? ama 40 okçu 1 adamı indiremiyor bunun mantıklı bir tarafını ben bilemiyorum.şu an elimizdeki tüm oyun hedeflerini bıraktık ve beklemeye aldık kendimizi. bu sorunların acilen düzeltilmesi gerekiyor.

presto_86

Üye
Bende beklemedeyim asas tek atıyor okçu damage yok mage acmadigima pişmanım

mj26

Üye
Okçuların 3lü ve 5li skilleri bile vurması gerekenden az vuruyor. Okçunun normal vuruşu 200 vuruyor ise 3lü skillde 3x200 vurması gerekirken okun tanesi 160 falan vuruyor. Bunu ticket ile bildirdim ama bottan otomatik bir cevap aldım. Sadge

JohnPlane

Üye
daha dün 3 parti okçu cz yi darma duman etti kimse kıpırdayamıyordu birde güçlense okçular hariç kimse oynayamaz

Dev1ce

Üye
okçular gayet dengeli hatta daha bile düşürülsün mümkünse hem safe yerden düşmana vurup hemde geriye doğru ışınlanıp kaçabilme gibi bir skilli varken bide bufflanıp tek atmasını mı bekliyorsunuz

Anarchyy

Üye
okçular gayet dengeli hatta daha bile düşürülsün mümkünse hem safe yerden düşmana vurup hemde geriye doğru ışınlanıp kaçabilme gibi bir skilli varken bide bufflanıp tek atmasını mı bekliyorsunuz
gel charları takas edelim 300 400den fazla vur al char senin olsun mob desen damage hiç yemiyor 10lvl skili 200 vuruyosa 50 skili 250 vuruyor aynen çok güçlü okcu

JohnPlane

Üye
400 vuruyorsa zaten siz 8 okçu geziyorsunuz tek atamadığınız adam yok demektir okçuların dmgleri daha da düşürülmeli.

mj26

Üye
400 vuruyorsa zaten siz 8 okçu geziyorsunuz tek atamadığınız adam yok demektir okçuların dmgleri daha da düşürülmeli.
Birader her konuya muhalefet olup da hepsinde de saçmalayan bi seni gördüm şu forumda. Kafan güzelmiş hayırlı olsun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt