Okçu Karakterlerin Damage Vurmaması

skaebneN

Üye
2-3 gündür düşündürücü bir sessizlik var. Mergen ekipten ayrıldığından beri herhangi bir haber alamadık oyundan. 23 nisan olmasına rağmen biz Türk oyunuyuz diyen ROW ekibi bir kutlama mesajı dahi paylaşmadı.

Dev1ce

Üye
aynen kardeşim 200 metreden ok atiyim geriye ışınlanma skilim olsun ve herkese 1 k 1 k vurayım. güzel kafa

Anarchyy

Üye
bak şimdi süper zeka arkadaş asasda spike ile 800 vuruyor ozamam 8 asas kur pt oyun oynatma kimseye yada warrior 600 vuruyor kur pt sk herkesi sendeki bu kafayla çok yaşamazsın hatta ptye pri bile alma sen nasıl olsa 8 kişi vurunca ölcek adam

Face0fbaby

Üye
Okçunun hangi skiliyle vuruyorsun da damege düşük diyorsun asas gibi millete tek atması beklemen çok saçma 60 skili haricindekiler evet vurmuyor ki oyun zaten 65 lwl 60 skili açılınca bir daha dene bakalım

skaebneN

Üye
Okçunun hangi skiliyle vuruyorsun da damege düşük diyorsun asas gibi millete tek atması beklemen çok saçma 60 skili haricindekiler evet vurmuyor ki oyun zaten 65 lwl 60 skili açılınca bir daha dene bakalım
Kimse okçu tekliyecek teklemesi gerekiyor diye bir şey söylemedi. Normal olarak ama doğru bildiğini yazmış.

Micapo

Üye
Kardeşim okcu bu oyunun yetim evladımı? mage partiler rahatlıkla buglayıp boss kesiyor buglayıp rahat rahat deadlord kesiyor okcuyla 400 vuruyoruz adamlar bize tek atıyor ???? yav kardeşim mageler bizi rezil etsin diyemi oynuyoruz bu oyunu 1000 lira üstü para yatırdım daha ilk haftadan siz bizi rezil ediyorsunuz acil magelere nerf okculara buff gelsin yoksa klan olarak bırakıcaz böyle rezillik olmaz !!! başlamayı düşünen sakın okcu açmasın mage açın oyun mage oyunu !!
Yazını keşke daha önce okusaydım. Archer açtım ve mob kesmek bile zulüm gibi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt