İstek Okçu Karakterlerin Hasarlarında ve Skill kullanımda Hasar çıkmama Sorunu

r.demirel96

Üye
3 parti okçu pk ya çıktık 24 okçu 1 adamı kesemiyor neden?

çünkü pvp de okçu skili manayı alıyor ama rakibe ulaşmıyor
rangesi çok düşük(silah harici) yaklaşık 20 metre içinde olursan damage atıyor ki silah 35 metre rangesi var
damagesi düşük item ap si dex takılar vb. her şey dahil kat sayısı %320 diyor ama o damageyi vermiyor.
bakın 1 harpynin zehri yüzünden town atamıyorsunuz çünkü sürekli damage atıyor ve town atabilmeniz için son 3 saniye damage yememesi lazım fakat 24 okçu adama vuruyor 1 tanesi bile isabet etmediği için adam yürüyerek town atabiliyor.

umydn

Üye
Okçu olarak farm atamıyoruz adam gibi damageler çıkmıyor death valleyde 20 okçu 1 adam a attack veriyoruz adam hasar yemiyor bunlar ne zaman düzelicek ? okçu oynamak mantıksız.
Okçu klasında bariz belli sorunlar var. Skill dengelemesi ve hasar dengelemesi şart. Fazla abartılmadan %9-10 civarında bir dengeleme gelmesi lazım.

Ek olarak mage de aşırı güçlü. Mage karakterine de dengeleme gelmesi lazım. 3 mage 1 partiyi düşürmek için yeterli.

brknkn933

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Damageler yerlerde. Okçu sınıfı ile kasmak ve adam kesmek ölüm Death valleyde

morpias

Üye
Okçu klasında bariz belli sorunlar var. Skill dengelemesi ve hasar dengelemesi şart. Fazla abartılmadan %9-10 civarında bir dengeleme gelmesi lazım.

Ek olarak mage de aşırı güçlü. Mage karakterine de dengeleme gelmesi lazım. 3 mage 1 partiyi düşürmek için yeterli.
Katılıyorum 3 pt okcuyuz bizde şaka gibi damageler var skilleri atıyor işlemiyor artık bırakacaz böyle giderse

platoon0x

Üye
betada da okçular aşırı güçlüydü nerflediler, class bufflamak nerflemek dünyanın en kolay işi acele etmeyin

X A

Üye
İlk güncellemede hallederler bence.

Oyunliga

Üye
Neredeyse tek iyiyorum, ama hasarda vuramıyorum. O kadar okçu oynadım. Genelde kırıldan bir sınıftır doğru ama vurdumu vuran bir sınıfın bu kadar vuramaması üzüyor gerçekten. :D

cengiz93

Üye
Karakterin şekilleri vurmuyor damage gitmiyor en büyük sorun bu kritik atıyorsun adama. Damage yazmıyor range farketmeksizin oluyor bu zaten normal ok atiyorsun ok adama gidiyor ama damage atmıyor
. Yöneticiler hızlı bu sorunu kısa zamanda çözeceklerine inancımız tam.

morpias

Üye
Karakterin şekilleri vurmuyor damage gitmiyor en büyük sorun bu kritik atıyorsun adama. Damage yazmıyor range farketmeksizin oluyor bu zaten normal ok atiyorsun ok adama gidiyor ama damage atmıyor
. Yöneticiler hızlı bu sorunu kısa zamanda çözeceklerine inancımız tam.
İnşallah o yönde olur yoksa rise online serüven burda bitecek. Oyun güzel ama bazı şeyleri artık oturtmaları lazım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt