okçu olmak zordur konu oku yönetim bp priest tehdit ediyor!

HeaveN

Üye
selam değerli dostlarım oyun başından beri oynayan birisiyim 1 haftadır balık craf yapıyodum hagard biraz farm yapmak istedim ne zaman gelsem slotlar bp priestler tarafından kapatılmış
slot girsek 1 tane mob kesem dedim bi tehdit ediyolar görseniz macro ks video aldım ban iyceksin bu priest bu güven nerden geliyo ? insan gibi farm atamıcakmı okçular
oyun başından beri okçular hep macro gözüyle bakılıyo macro varsa ban atsınlar ne afk kalıyorum ne macro yapıyorum bu priestler bıktık yemin ederim 31 yaşındayım bu oyunda priestlere çok yüz vermişsiniz gerçekten... oyundan anlamazlar okçu nedir 5li 3li ok atma bilmez hemen macro ban iycen bu nedir arkadaş biz farm atamıcakmıyız okçular beni anlar bu konuda...!

HeaveN

Üye
priest bu konu okursa okçu combosu öğretiyim onlara biraz ders verelim bakın okçu bi slot girdiğinde 5li 3li ok atmazsa o slot dönemez efek bozup seri şekilde ok atıyoruz
buda macro deildir! w3w4 hızlı kombinasyon sağlarsınız efek bozup seri ok atar aynı şekilde s3s4 bu geri combo yapabilirsiniz bunla beraber mouse combosu vardır
mouse ok atarken yere tıklayın hızlı seri ok atar!

Geo

Üye
Ben sana katilmak sen muhtemelen hakli olmak

karanlik07

Üye
Kardeş hiç kusura bakmayın hepiniz 3 lü 5 Li makrosuyla farm yapıyorsunuz ..nerde farm yapan okcu görsem anında reportlarım .. biz bp olarak skill r yapalım elimizle yatmamak için mana kaçırmayalım beyler makroyla farm yapsın ne güzel yaaa

platoon0x

Üye
Kardeş hiç kusura bakmayın hepiniz 3 lü 5 Li makrosuyla farm yapıyorsunuz ..nerde farm yapan okcu görsem anında reportlarım .. biz bp olarak skill r yapalım elimizle yatmamak için mana kaçırmayalım beyler makroyla farm yapsın ne güzel yaaa
bp lerin de %90 ı 2r2r makroyla farm yapıyor ne alaka şimdi ?:D

karanlik07

Üye
priest bu konu okursa okçu combosu öğretiyim onlara biraz ders verelim bakın okçu bi slot girdiğinde 5li 3li ok atmazsa o slot dönemez efek bozup seri şekilde ok atıyoruz
buda macro deildir! w3w4 hızlı kombinasyon sağlarsınız efek bozup seri ok atar aynı şekilde s3s4 bu geri combo yapabilirsiniz bunla beraber mouse combosu vardır
mouse ok atarken yere tıklayın hızlı seri ok atar!
Bunu biliyoruz reis ama slotta elle makro yapan kimse yok kandırmayın kendinizi hepsi fare makro

HeaveN

Üye
macro olsam nie konu açıyım ? okçu oynadınızmı bi okçu açın 56 lvl olun 5li 3li mouse yere tıkla seri seri ok atıyo combo atıyo okçu abi okçu olanlar yokmu burda ?
video izleyin youtube nasıl combo atılır okçu öğrenin oyun büssürü cash yatırmışım 500tl fazla nie macro açam mantıklı olun zaten günde 30 dakika farm atıyom gerisi balık tutuyom hep okçular macro demekten vazgeçin artık

HeaveN

Üye
adamlar slot çökmüş mafyacılık yapıyo priestler hep biz keselim istiyo bp priestler o iş öyle olmuyo işte herkes kendine göre kanıt varsa koysun ortaya
ben bilet attım kanıtlarımı gönderdim okçu macro diyen priest kendisinde macro var demekki

karanlik07

Üye
macro olsam nie konu açıyım ? okçu oynadınızmı bi okçu açın 56 lvl olun 5li 3li mouse yere tıkla seri seri ok atıyo combo atıyo okçu abi okçu olanlar yokmu burda ?
video izleyin youtube nasıl combo atılır okçu öğrenin oyun büssürü cash yatırmışım 500tl fazla nie macro açam mantıklı olun zaten günde 30 dakika farm atıyom gerisi balık tutuyom hep okçular macro demekten vazgeçin artık
Ya kardeş sene olmuş 2022 okçu makro yapmayı bilmeyen yok sen rahat ol .. video izlemeye gerek yok .. anlatamadığım şu yapmasını biliyor ama gene yapmıyor mouseden yaptırıyor anladın 500 lira ne la benim 1 haftalık puss param

HeaveN

Üye
napıyım pus paransa bizde her hafta cash çekiyoz para yarıştırmıyoz burda emek istediğim emek var bp priest açıp slot çöküp okçu baş edemeyince macro ağlamayın

HeaveN

Üye
ben gerekli taciz gerekli kanıt oyun içi biletlerimi atmışım priestler çok ağlıyolar kendileri okçu 5li 3li nedir bilmezler. bilmeyenler bu video arkadaşımı izlesinler

okçu yaptığım combo video aynısıdır w3w4 s3s4

Alkoer

Üye
Ben tek skill combo yaparken 2-3 saat te sol el perte çıkıyor. Okçular 3-5 çift skill tüm gün oynuyor harika.

karanlik07

Üye
Ben tek skill combo yaparken 2-3 saat te sol el perte çıkıyor. Okçular 3-5 çift skill tüm gün oynuyor harika.
Ya kardeşim hepsi yalancı yayıncısı bile aynı elle yapıyolarmış He he diyip geçicen bunlara… İnş şu makroya çözüm bulur yönetimde o zaman görürüm ben bu farm yapan okçuları

HeaveN

Üye
@karanlik07 10 yıldır okçu oynuyorum elim alışkın benim sıkıntı yok macro inşAllah çözüm bulurlar biz parmaklarımız bize yetiyo şu çözüm bulsunlarda
yine video çekem size gözünüze sokarak nasıl combo atıyoz

karanlik07

Üye
@karanlik07 10 yıldır okçu oynuyorum elim alışkın benim sıkıntı yok macro inşAllah çözüm bulurlar biz parmaklarımız bize yetiyo şu çözüm bulsunlarda
İnşalllah kardeşşşş çok gördük sizin gibileri… tek duam 3-5 makroya çözüm ondan sonra oyun rahatlatacak zaten

BaranRM_

Üye
selam değerli dostlarım oyun başından beri oynayan birisiyim 1 haftadır balık craf yapıyodum hagard biraz farm yapmak istedim ne zaman gelsem slotlar bp priestler tarafından kapatılmış
slot girsek 1 tane mob kesem dedim bi tehdit ediyolar görseniz macro ks video aldım ban iyceksin bu priest bu güven nerden geliyo ? insan gibi farm atamıcakmı okçular
oyun başından beri okçular hep macro gözüyle bakılıyo macro varsa ban atsınlar ne afk kalıyorum ne macro yapıyorum bu priestler bıktık yemin ederim 31 yaşındayım bu oyunda priestlere çok yüz vermişsiniz gerçekten... oyundan anlamazlar okçu nedir 5li 3li ok atma bilmez hemen macro ban iycen bu nedir arkadaş biz farm atamıcakmıyız okçular beni anlar bu konuda...!

Yukarıda cümleye başlama kısmın belli , ve en son bir adama verdiğin cevap belli , atıyoz yapıyoz ediyoz , Kusura bakma dostum konuda haklıda olsan gözümde küçülmekten başka hiçbirşeye yaradıgı söylenemez ve senin karakterini mobda gördüğüm sürece sırf bu forumdaki konun yüzünden rahat vermeyeceğimi bilmeni isterim saygılarımla

Alkoer

Üye
@Alkoer priest 61 vur seri seri elin nie yoruluyo biz w3w4 s3s4 daha çok yoruluyoruz siz yine tek skil vuruyosunuz
Zaten priestin daha kolay diyorum hocam. Ben kolay olanı 2-3 saat yapabilirken okçuların bütün gün daha zor bir comboyu yapması bana mantıklı gelmiyor. Her partiye gelen okçu ya bakıyorum kusursuz combo yapıyor. Ben tek skill comboyu arada fail veriyorum yanlış tuşa basıyorum.

Yayıncılara bakıyorum adam chate bişey yazarken mekanik klavyeden çatır çutur ses geliyor ama mükemmel comboyu yaparken hiç ses yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt