Öneri Okçu Öneri Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kelesyus

Üye
Herkesin şikayet ettiği okçu istilasından WTF clanı olarak biz de diğerleri kadar rahatsızız , bayram sonuna kadar (15 20)gün boyunca pk çıkmama kararı aldık (melee).

Umarım güzel bir düzenleme ile bu sorunun önüne geçebilirsiniz.

Kendi şahsi fikir önerim :
-Bu tarz bir MMORPG oyununda Okçuların kite yapmalarını kısıtlamak için skill kullandıgında üzerindeki hareket hızı düşüyordu boylece seri kite yapmaları engelleniyordu. Buna benzer çözümlerler getirilebilir.
-Bu hız nerfi yapılırken atakları arttırılabilir.
-Buradaki amaç oyunun en uzaktan vuran ve en hızlı hareket eden jobunun ulaşılabilir olmasını saglamak.

Son düzenleme:

kelesyus

Üye
Okçular kalabalık diyemi rahatsızsınız bilmediğimden soruyorum eğer böyleyse yönetim ne yapabilir ki asas olun mu diyecek adamlara ?

Bir de şu arkadaşı raporlayalım ilgili ilgisiz konulara bp nerf yazıyor teşekkürler
Merhaba konuyu düzenledim çözüm önerilerini mesajın altında aklıma geldiğince ekledim.

Was

Üye
Herkesin şikayet ettiği okçu istilasından WTF clanı olarak biz de diğerleri kadar rahatsızız , bayram sonuna kadar (15 20)gün boyunca pk çıkmama kararı aldık .

Bu tarz bir MMORPG oyununda Okçuların kite yapmalarını kısıtlamak için skill kullandıgında üzerindeki hareket hızı düşüyordu boylece seri kite yapmaları engelleniyordu. Buna benzer çözümlerler getirilebilir.Yada RUSH skilinin sadece asas skilleri arasında yer alması tarzı düzenlemeler olabilir.
asd11111.jpg

Barljix1912

Üye
olum şimdi ben de şöyle söyliyim 50 tane warrior koşuyor bir şey yapamıyorum , 50 tane mage koşuyor bir şey yapamıyorum, asas koşuyo pri koşuyo, böyle bir mantık mı var ? karşına 50 tane okçu çıkarsa tabi bir şey yapamazsın normal olarak kafanız mı iyi sizin ? zaten nerfün dibini yedik bir de hala nerf mü istiyorsunuz? şaka mısınız siz ? o zaman koşarak vurmak kaldırılsın ? vurduğumuzda hep birlikte duralım hahahahahahaha

kelesyus

Üye
olum şimdi ben de şöyle söyliyim 50 tane warrior koşuyor bir şey yapamıyorum , 50 tane mage koşuyor bir şey yapamıyorum, asas koşuyo pri koşuyo, böyle bir mantık mı var ? karşına 50 tane okçu çıkarsa tabi bir şey yapamazsın normal olarak kafanız mı iyi sizin ? zaten nerfün dibini yedik bir de hala nerf mü istiyorsunuz? şaka mısınız siz ? o zaman koşarak vurmak kaldırılsın ? vurduğumuzda hep birlikte duralım hahahahahahaha
Biz pk cıktıgımızda kafamıza ırk biniyor 50 adam geldi diye şikayet etmiyoruz , en azından onalaradan bize vurabilecek olanlara bizimde vurma şansımız var . Bana vuran adama ben de vurabiliyorsam istediği kadar gelsin hiç problem değil . benim okçu karşında şansım yok, adam vuruyor rush basıp geri kaçıyor sonra tekrar vuruyor, ömür boyu o vurucak ben izleyecekmiyim ?

Barljix1912

Üye
Biz pk cıktıgımızda kafamıza ırk biniyor 50 adam geldi diye şikayet etmiyoruz , en azından onalaradan bize vurabilecek olanlara bizimde vurma şansımız var . Bana vuran adama ben de vurabiliyorsam istediği kadar gelsin hiç problem değil . benim okçu karşında şansım yok, adam vuruyor rush basıp geri kaçıyor sonra tekrar vuruyor, ömür boyu o vurucak ben izleyecekmiyim ?
evet

sen de azcık IQ nu kullan üstüne koşma köşeden git kestirmeden git, ben okçuyum bir warriora 300 300 vuruyorum adamlarda 5k can var nereye kadar ?, warriorların stunı 7 saniye kaldırılsın o zaman :D,

bir tane okçu açta solo pk ya çık bakalım başına neler gelicek? ağlamaya devam edin, biz okçuya buff bekliyoruz...

TheHexer

Üye
Herkesin şikayet ettiği okçu istilasından WTF clanı olarak biz de diğerleri kadar rahatsızız , bayram sonuna kadar (15 20)gün boyunca pk çıkmama kararı aldık .

Bu tarz bir MMORPG oyununda Okçuların kite yapmalarını kısıtlamak için skill kullandıgında üzerindeki hareket hızı düşüyordu boylece seri kite yapmaları engelleniyordu. Buna benzer çözümlerler getirilebilir.Yada RUSH skilinin sadece asas skilleri arasında yer alması tarzı düzenlemeler olabilir.
Oyun olmuş mage server siz okçulardan dert yanıyorsunuz. Aylarca okçular ok atamazken mageler at koşturdu şimdi karşılarına rakip çıkınca okçu yüzünden pk ya çıkmıyoruz diyorsunuz. Onun yerine char dizmeyi düşünebilirsiniz

kelesyus

Üye
evet

sen de azcık IQ nu kullan üstüne koşma köşeden git kestirmeden git, ben okçuyum bir warriora 300 300 vuruyorum adamlarda 5k can var nereye kadar ?, warriorların stunı 7 saniye kaldırılsın o zaman :D,

bir tane okçu açta solo pk ya çık bakalım başına neler gelicek? ağlamaya devam edin, biz okçuya buff bekliyoruz...
okçu açan birirn IQ dan bahsetmesi gerçekten şaşırtıcı.
Solo hangi jobla cıkarsan çık hepsinin başına aynı şey gelir.

Son düzenleme:

kelesyus

Üye
ıq yu ele alarak cevap vermişsin, sanırım diğerleri mantıklı geldi, solo okçu oynayan biriyim , sağ np 205k ve %90 solo oynadım bu oyunu pksından bahsediyorum, eğer biraz IQ olsaydı sen de becerin olsaydı, yetenekli olsaydın buralara bu konuları açıp ağlamazdın. ayrıca lunaskarsınız ve 1.olan klanınız okçu klan, bu kadar ağlamanıza sebep olan şey sizin bir şey becerememenizdir.

solo hangi jobla çıkarsan çık diyorsun baya komik bir arkadaşsın :D :D bence sen oyunu oynamayı bilmeyen birisin neyse senin seviyene inmicem ben xd ağlama devam edebilirsin buralarda xd
Aynen bir tek sen yetenekli ve iyi oyuncusun , biz hiç bir şey bilmiyoruz :) Ne adamsın be solo 200k np fln kasmışssın oyuncu yaaa adam direk yetenek ve taktik dehası olarak doğmuş helal olsun. Meğer biz hiç bir şey bilmiyormuşuz .Sen bizim seviyemize hiç düşme en iyisi olduğun yerde(hayal dünyanda) kal :)

Return4HalloW

Üye
Okçuların ice lr tutma oranı düşmeli,battle prieste kesinlikle %15 nerf gelmeli,Warrior ayak kırma tutma oranı düşmeli,mage tekli skil range kesinlikle düşürülmeli,

Relapse

Üye
BP nerflensin diyen elemanlardan ne farkınız kaldı ki. Her classın bir tricki var. Bari siz yapmayın Allah aşkına.

Lonarad

Üye
Herkes her class hakkında şikayet ediyor anlamadım ben bu milleti :D

Berserkr

Üye
Herkesin şikayet ettiği okçu istilasından WTF clanı olarak biz de diğerleri kadar rahatsızız , bayram sonuna kadar (15 20)gün boyunca pk çıkmama kararı aldık (melee).

Dostum her kalabalık olan ekip domine ediyor. BP ler MAGE ler OKCU lar vs Ekibinizin yeterince sağlam olmadıgını dusunuyorum. Okçularda bir sorun yok bence.

Bstrafe

Üye

Kite kolay bir şey değil , siz istiyorsunuz ki önünüze gelenin üstünden geçin. O işler öyle olmuyor işte , ilk zamanlar BP yüzünden ağlıyordu insanlar sıra okçuya geldi demek ki.

Lonarad

Üye
Kite kolay bir şey değil , siz istiyorsunuz ki önünüze gelenin üstünden geçin. O işler öyle olmuyor işte , ilk zamanlar BP yüzünden ağlıyordu insanlar sıra okçuya geldi demek ki.
İlk magelerle başladı asıl, iki item yapınca tek tuşa basayım ölsün derdinde insanlar. Çok egoist bir yaklaşım mı yoksa başka oyunlarda öyle alışıldı diye burda da aynısı mı bekleniyor bilemedim. Bu oyun her oyuncuya her class'a bir şeyler yapabilme fırsatı veriyor işte ne güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt