tek bilip uyguladıkları harita bitmese sonsuza kadar aynı şekilde kaçarak koşma taktiğiAynen bir tek sen yetenekli ve iyi oyuncusun , biz hiç bir şey bilmiyoruzNe adamsın be solo 200k np fln kasmışssın oyuncu yaaa adam direk yetenek ve taktik dehası olarak doğmuş helal olsun. Meğer biz hiç bir şey bilmiyormuşuz .Sen bizim seviyemize hiç düşme en iyisi olduğun yerde(hayal dünyanda) kal
![]()
Kesinlikle katılıyorum melee olarak önlerinde durulmuyorHerkesin şikayet ettiği okçu istilasından WTF clanı olarak biz de diğerleri kadar rahatsızız , bayram sonuna kadar (15 20)gün boyunca pk çıkmama kararı aldık (melee).
Umarım güzel bir düzenleme ile bu sorunun önüne geçebilirsiniz.
Kendi şahsi fikir önerim :
Bu tarz bir MMORPG oyununda Okçuların kite yapmalarını kısıtlamak için skill kullandıgında üzerindeki hareket hızı düşüyordu boylece seri kite yapmaları engelleniyordu. Buna benzer çözümlerler getirilebilir.
okçuları mageleri kaldırsın oyun sizde rahatlayın, güzelce melee vs melee atarsınız artık xdKesinlikle katılıyorum melee olarak önlerinde durulmuyor
Kaldırılsın diyen yok yazılanı anlamak lazımokçuları mageleri kaldırsın oyun sizde rahatlayın, güzelce melee vs melee atarsınız artık xd
okçular zaten gereğinden fazla nerf yedi, karşınıza 2 parti okçu gelirse bi zahmet bir şey yapamayın....Kaldırılsın diyen yok yazılanı anlamak lazım
Ne alaka okçu oynamayı seviyorum bu bir sınıf isteyen istediği karakteri sınıfı oynar sanane bundan x oyunla aynı özelikte bile değil okçu daha zayıf pk da tercih meselesiHerkesin şikayet ettiği okçu istilasından WTF clanı olarak biz de diğerleri kadar rahatsızız , bayram sonuna kadar (15 20)gün boyunca pk çıkmama kararı aldık (melee).
Bu tarz bir MMORPG oyununda Okçuların kite yapmalarını kısıtlamak için skill kullandıgında üzerindeki hareket hızı düşüyordu boylece seri kite yapmaları engelleniyordu. Buna benzer çözümlerler getirilebilir.
Herkesin şikayet ettiği okçu istilasından WTF clanı olarak biz de diğerleri kadar rahatsızız , bayram sonuna kadar (15 20)gün boyunca pk çıkmama kararı aldık (melee).
sonuna kadar mantıklı ve haklı bir tespit, boş laf etmenin anlamı yokHerkesin şikayet ettiği okçu istilasından WTF clanı olarak biz de diğerleri kadar rahatsızız , bayram sonuna kadar (15 20)gün boyunca pk çıkmama kararı aldık (melee).
-Bu tarz bir MMORPG oyununda Okçuların kite yapmalarını kısıtlamak için skill kullandıgında üzerindeki hareket hızı düşüyordu boylece seri kite yapmaları engelleniyordu. Buna benzer çözümlerler getirilebilir.
-Bu hız nerfi yapılırken atakları arttırılabilir.
-Buradaki amaç oyunun en uzaktan vuran ve en hızlı hareket eden jobunun ulaşılabilir olmasını saglamak.
en iyi cevap.Okçuların ice lr tutma oranı düşmeli,battle prieste kesinlikle %15 nerf gelmeli,Warrior ayak kırma tutma oranı düşmeli,mage tekli skil range kesinlikle düşürülmeli,
Madem bu kadar iyisiniz bu konu niye acildi,niye sismis egonla oyunun en iyisi biziz der gibi yazi yazma geregi duydun madem okcular z1 z1 asagiliyorsunuz asagi goruyorsunuz konu basliginda asagi gordugunuz sinif yuzunden pk cikmiycaz diyorsunuz..(konu basligi altinda begenin var)inanılmaz. z1 macro ile skill atan arkadaşlar neredeyse ön plana çıkıp, haklıymış gibi görünecekler. cz'de yeteri kadar boy gösterip, en iyisi biziz diyen her ekip ile karşı karşıya gelip max 2 dakika içerisinde towna göndermişizdir. tam parti olduğumuz vakitlerde tek bir farmer'ın üstüne koşmamış, gördüğümüz yerde de "bırakalım farm yapsınlar" deyip geri çekilmişizdir. hatta bowl, protean kapı önü sınırları içerisinden bile çıkmamışızdır. pk'da olduğumuz her vakitte 15-20k ile rankı kapatmışızdır ama z1 z1 yapıp üstlerine ufak bir yönelimde bulunduğumuz vakitte sağa sola kaçışan insan bizi eziklemeye çalışıyor. gerçekten inanılmaz.
Asas al partine yılanlat des attır bu kadar zor mu ? Şakamısınız abi siz gerçekten malum oyundada böyle konular açtınız mı hiç ?Biz pk cıktıgımızda kafamıza ırk biniyor 50 adam geldi diye şikayet etmiyoruz , en azından onalaradan bize vurabilecek olanlara bizimde vurma şansımız var . Bana vuran adama ben de vurabiliyorsam istediği kadar gelsin hiç problem değil . benim okçu karşında şansım yok, adam vuruyor rush basıp geri kaçıyor sonra tekrar vuruyor, ömür boyu o vurucak ben izleyecekmiyim ?